Звездни компромати-121

• 54 085
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Ама онова Златка черната ли беше???????  #Crazy #Crazy #Crazy О Боже Господи, точно я гледах тези дни и си мислех, как вече не ми изглежда толкова зле и ето тя се направи на травестит!!! Травестита, чиято снимка бяхте пуснали по-рано е къде къде по женствен от нея!!!!

Уилиям и Кейт много е слабичка милата

Ел Макферсън

Крис Браун

Брук Шийлдс

# 121
  • Bayern
НАЙ-  СЛАДКАТА  КОЛЕДНА  КАРТИЧКА!!!     Харпър  е    Kissing Heart Kissing Heart     

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:17 от ROSHLA2006

# 122
# 123
промоцията на Анелия, майка й много добре изглежда  Peace

http://www.dnes.bg/index/2011/12/21/gola-gryd-lysna-na-promociia … na-aneliia.147073

На мен майка и ми изглежда доста нелепо в това тоалетче.

# 124
# 125
  • Bayern
Стефани  Сиймур  със  съпруга си и дъщеря си     ,     със  сина  си  

Алиша  Кийс               2           

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 10:23 от ROSHLA2006

# 126
  • Русе/София

а не,за мен е неприемливо за коледна картичка

# 127
Това личен архив ли е  newsm78  инфантилна много ти отиват очилата  Joy

# 128

а не,за мен е неприемливо за коледна картичка
Тъкмо прочетох новина, че Виктория и Дейвид са бясни, че картичката е плъзнала в интернет. Била е предназначена за отбрани журналисти точно като Коледна,а не за публикуване.

# 129
 Не, от podtepeto са, но ги разпознава като спам. Аз изглеждам по различен начин и не съм в Пловдив, където са правени снимките, в театъра Grinning

# 130
Това личен архив ли е  newsm78  инфантилна много ти отиват очилата  Joy
  201uu

# 131

Аааааааааа... Райън Гослинг има ли го на голяма снимка, искам да си я сложа на профилна във фейсбук, моооооооооля  Hug

Ох намерих го, специално за всички вас, дами:

КЛИК КЛИК КЛИК

Аз пък къде ли не търсих точно надписа на аватара ми, никъде не го открих. Само това:
чисто и това.

Чувствам се вманиачена по този!! Crazy

# 132
За съфорумка или добро, или нищо, нали знаеш  Grinning

# 133
  • not found
Диляна Попова и компания ограбиха банка

http://www.-spam093-/128462/%D0%B4%D0%B8%D0%BB%D1%8F%D0%BD%D0%B0 … 0%B1%D0%B0%D0%BD/

Форума го маркира като спам , сайта е разкритиа.ком

# 134
Споделям тук понеже много е посещаван ....
В момента Франция тръби за опасните разкрития по темата. Здравните власти в страната призоваха 30 000 жени да махнат силикона си след като бяха разкрити няколко подозрителни случая на рак. Въпреки че става въпрос за имплантите на определена фирма, все пак случаите могат да послужат като предупреждение. Фирмата „Поли Имплант Протези” беше затворена преди време и продуктите й забранени, защото било установено, че използва забранен силиконов гел, за който се разбрало, че предизвиква нежелани странични ефекти. Френските власти съобщават, че са установени цели осем случая на рак на гърдата, на жени със силиконови импланти на фирма PIP. В полицията били получени оплаквания от 2000 жени и е предприето криминално разследване срещу фирмата.

Общи условия

Активация на акаунт