Звездни компромати-121

• 54 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Bayern

Аааааааааа... Райън Гослинг има ли го на голяма снимка, искам да си я сложа на профилна във фейсбук, моооооооооля  Hug

Ох намерих го, специално за всички вас, дами:

КЛИК КЛИК КЛИК
Аз пък къде ли не търсих точно надписа на аватара ми, никъде не го открих. Само това:
чисто и това.
Чувствам се вманиачена по този!! Crazy

Toва   ли  търсиш Thinking

# 136
# 137
Говори се, че Дарья Жукова отново е бременна. Появила се е Така на изложба на съвременните изкуства в Маями на 03 декември.

п.с. И снимка на малкия милиардер http://gazeta.ua/img/gallery/364/364975_2_526.jpg Simple Smile

# 138
"някои хора ще видят утре какво е да ме имат за смъртен враг!!!!!"
e написала Венета Райкова във ФБ профила си, големи закани, голямо нахъсване пада... ooooh!

Марк Антъни планира да отнеме близнаците от Джей Ло, спред пресата, бил ядосан на начина, по който тя парадира връзката си с тойбой Каспър.

# 139
# 140
  • София
e написала Венета Райкова във ФБ профила си, големи закани, голямо нахъсване пада... ooooh!

Марк Антъни планира да отнеме близнаците от Джей Ло, спред пресата, бил ядосан на начина, по който тя парадира връзката си с тойбой Каспър.

Венета само се излага,никога не съм я харесвала ooooh!само се хвали за щяло и нещяло и е като селска клюкарка излязла на мегдана с новите си фусти ooooh!

# 141
  • Пловдив

Венета само се излага,никога не съм я харесвала ooooh!само се хвали за щяло и нещяло и е като селска клюкарка излязла на мегдана с новите си фусти ooooh!

С това си поведение ми напомня на Ферхонде  Crazy

# 142
  • София
Баба Ала отново ще се омъжва: http://life.dir.bg/news.php?id=10181690&nt=5
 newsm78

# 143
Верно, че Алла е...хм... обаятелна личност  Crazy Ама този млад левент хич не стои добре до нея  Rolling Eyes Но иначе историята е ясна - помогнала му е да стане известен. Защо обаче продължава да е с нея... newsm78

# 144
Верно, че Алла е...хм... обаятелна личност  Crazy Ама този млад левент хич не стои добре до нея  Rolling Eyes Но иначе историята е ясна - помогнала му е да стане известен. Защо обаче продължава да е с нея... newsm78
На този от километър му личи, че е гей. Нищо лошо, само че не им разбирам целта на брака.

# 145
Boomer -съвсем точно.

Френското име на сциентоложката църква е "Центъра на Хъбард за Дианетика" .Не знам доколко са официално регистрирани,но е факт ,че си имат и адрес за сбирки.Случайно имам тяхна покана за "безплатна демонстрация".
Интересното е,че книгата ,която наскоро ми попадна и ,от която взех цитатите ,е на български ,но е с печат от тяхната библиотека ...

Ето и друг интересен цитат :"Дианетиката ме отведе в голямото време.Винаги съм бил способен да бъда преуспяващ човек,но Дианетиката ме изведе до точката ,в която би могло да се случи безпрепятствено нещо наистина голямо." Джон Траволта  Mr. Green

Ха ,вярно Галкин е замясал на мека китка  Grinning .Помня го от времето ,когато водеше едно музикално предаване -тогава нямаше такъв вид .

Крузови ме издразниха още покрай раждането на Сури-сциентолозите отричат медицинската намеса.Сциентоложките раждат в домовете си...И Сури е родена у дома,само че Том е обзавел родилна зала за 250 000 долара в домът си....и това ,ако не е лицемерие  Sick

Синът на Майкъл Дъглас - Камерън ,получи допълнителни 54 месеца върху присъдата си от 5 години за трафик на наркотици.Така ще лежи общо 9 години и 6 месеца.

Чакам да видя кога това ще се случи и в България -дете на някой богат и известен да си понесе наказанието за издънка.

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 14:17 от Ветинари

# 146
  • София
Крузови ме издразниха още покрай раждането на Сури-сциентолозите отричат медицинската намеса.Сциентоложките раждат в домовете си...И Сури е родена у дома,само че Том е обзавел родилна зала за 250 000 долара в домът си....и това ,ако не е лицемерие  Sick
Това пък от къде си го изсмука?
Би ли дала поне 2-3 линка в защита на твърденията си? Понеже аз ще ти дам поне 20 линка с името на болницата и мястото, където е родена Сури.
Понякога се учудвам на богатата фантазия на някои съфорумки.  Whistling

# 147
Ееее вие пък! Гей  Thinking Може би аз не виждам добре  Crazy
Ето го и замъка МУ

# 148
тонкабонка -изобщо не съм си го изсмуквала от пръстите,но дори и да бях все тая-нито ти си КГБ,нито аз съм длъжна да се оправдавам  Peace

Не знам дали мога да ти намеря линк по въпроса-беше казано в документален филм посветен на сциентологията излъчен по arte преди доста време.Казаха го жени-бивши сциентоложки.
Можеш да вярваш,или не...Може аз да лъжа,може информациите от твоите линкове да са платени,може и нещо съвсем друго да се е случило,баш на нас ли ще кажат  Mr. Green
Все пак положих усилие да ти намеря линк с нещо по темата Сертификат за раждане на Сури .
Ха сега ти ми кажи защо е подписан 20 дни след раждането като срока по принцип е 10.Защо не е подписан от доктора присъствал на раждането ,а от длъжностно лице,което не е виждало детето и защо е подписан от някой представил се за "приятел" ,а не от родителите ...

Не искам да се заяждам-не ме е грижа къде, как и защо е родена Сури-грижа ме е ,че една секта отхвърляща медицинската помощ набира сили и си прави реклама с едно малко момиченце...

Ето нещо по-хот като за петък вечер :

10 -те най-горещи еротични танца в киното  

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 15:00 от Ветинари

# 149
  • София
тонкабонка -изобщо не съм си го изсмуквала от пръстите,но дори и да бях все тая-нито ти си КГБ,нито аз съм длъжна да се оправдавам  Peace
Подразни ме категоричността на това, което пишеш, че дори го и коментираш като лицемерие. Иначе ми е все тая къде е родена Сури, та ако ще и на полето да е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт