Звездни компромати-121

• 54 263
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • not found
Много ми харесва на Гала аутфита , въпреки ,че не е моя стил  Whistling

# 346
  • София
По Гала искрено се забавлявам, как редят "звездите"! Mr. Green

и аз, и аз  Mr. Green

А пък Гала как са я облекли  ooooh! на 15-годишно еmo girl сигурно щеше да е сладко, но на нея е комично  Tired
Имам чувството,че Кремена Халваджиян си е приготвила дрехи сутринта,но в последния момент ги е дала на Гала.Особено кубинките изобщо не и отиват Naughty.

А Гергана нямаше смисъл да идва и втория път.Толкова беден речник има,толкова да не върви разговора,че е мъка голяма цялото интервю.

# 347

А Гергана нямаше смисъл да идва и втория път.Толкова беден речник има,толкова да не върви разговора,че е мъка голяма цялото интервю.

Е, тя първият път нали се успа, и Гала така я нареди. Ся с к'ви очи е отишла там..

# 348
  • На земята, която е всъщност звезда.
Джерард Бътлър на летището в Глазгоу, пристигайки за коледните празници при семейството си:

Малко преди това Бътлър почти се е удавил при снимките на последния си филм и дори е бил хоспитализиран.    

# 349
# 350
  • София

Не се е развела Бланшет, май си мислиш за Уинслет. Rolling Eyes

# 351

Ох  ooooh! Да. Чета през пръсти и като погледнах снимката веднага реших, че е другата Кейт.  Blush

# 352
И аз много се радвам за "Далас" изглежда ще е интересно.Пък и наследниците са красавци. Heart Eyes

# 353
  • На земята, която е всъщност звезда.
Още едни "аспенци"  Simple Smile:

# 354
Бихте ли дали линк към облеклото на Гала?

# 355
  • София
http://life.dir.bg/news.php?id=10202228&nt=5

Класация на най- големите красавици  newsm78
За пореден път се убеждавам, че тия дето ги правят тия класации се водят от всичко друго, но е и от критерия за красота  Laughing

# 356
# 357
# 358
# 359

Точно преди да отворя снимките си представих, че милионер като него ще е с някоя супер красавица.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт