Звездни компромати-121

• 54 219
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Глупопости, около април ще ражда, навсякъде това пише, може статията на която си попаднала да не е кой знае колко достоверна Simple Smile

Виж тук

За мен това не може да се нарече заоблено определено

# 466
Е трябва да изглежда подпухнала и размъкната ли, как?

Много ми е смешно, нали знаеш защо.  hahaha

Добре, вие ще кажете, че по бански сте я видели.
1. Николета е суетна и не би се нахвърлила на сладко и тестяно, защото "сега и се е паднало" и да качи 10кг още в първите 5 месеца.
2. Може да и стига акъла така да се облича, че да не стърчи корем на 5м пред нея.

# 467
Ако ще ражда април значи е в пети месец и си е съвсем нормално при нейната възраст и първо дете да не й личи, дори и само по блуза, а какво остава за яке.
За снимане ще има корем след 7 месец сигурно, а обикновено звездните бременни снимки ги правят съвсем накрая, че да може да се подхване корема с ръце и да са изпънати:)
На мен винаги ми е най неудобно в периода когато някой е или малко бременен или малко дебел, щото не знаеш кое от двете е и как да се държиш в определени ситуации.

# 468
Глупопости, около април ще ражда, навсякъде това пише, може статията на която си попаднала да не е кой знае колко достоверна Simple Smile

Виж тук

За мен това не може да се нарече заоблено определено

На мен лично тази снимка на Николета ми изглежда фотошопната и то бая  Confused

# 469
Ето ти не особено фотошопната, пак можеш да видиш че не е пухкавичка

# 470
# 471
Ето ти не особено фотошопната, пак можеш да видиш че не е пухкавичка

Нещо се впрегна май  Mr. Green Не се сещам къде написах, че е пухкава  Rolling Eyes Просто почти няма една НЕфотошопната снимка. Не се сещам и някога да съм я коментирала. Личности като нея не коментирам. Един изказах мнение и веднага - контра. Забрави какво съм написала. Продължавам да съм пас  Peace

# 472
А не съм се впрегнала, и не ти, а Дъгичка каза че била пухкава
и да, почти няма, но повечето модели нямат, на всички ни е известно това  Wink

# 473
# 474
"Русия период" и е ужасен, както и преди съм казвала, точно на цигане си прилича с руса коса, но с тъмната коса много добре си изглежда.

А за Боб Сап това, според мен беше вярно точно толкова колкото и това, че с Ейкън е спала.
Не знам как си ги пишат тези статии (не само за нея ами за всички) "Еди-коя-си спа с еди-кой-си" все едно са били там  Laughing

# 475

Говорех за в момента , или тоя факт го пропусна в стремежа си да защитиш честта й. ooooh!

# 476
Оо Боже Николета била пухкава hahaha

# 477

Говорех за в момента , или тоя факт го пропусна в стремежа си да защитиш честта й. ooooh!

И къде я видя в момента ми е много интересно?

Аз казах, че както по принцип е слабичка, едва ли сега е наддала много, или този факт го пропусна в стремежа си да обидиш?

# 478

Брей....как и аз искам да съм толкова "пухкава"  Whistling Laughing

# 479

Видях я преди Коледа в мол " Сердика" . Доволна ли си,  хонг ?

Общи условия

Активация на акаунт