Звездни компромати-121

• 54 171
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Като отворих пак снимката на летището заключих, че може наистина да е бременна, тъй като е доста светла, което значи че е спряла солариума newsm78 . Може и да греша.
Много конспирации, много фантазии...
И наистина темата Божинови се преекспонира до грозни кокоши нападки (без извинение).

# 526
 Имаше една потребителка в темата, която афишираше познанство с плеймейтката Златка(предполагам е било само виртуално) и аха някой да каже нещо лошо за нея...следваше контра Simple Smile Ама много настървено. Аз понякога умишлено пусках някоя тъпотия за Златка, като доскучаеше темата, защото следваха после 2-3 страници Simple Smile То и аз се настървявам на тема Николета, де, защото за едни и същи постъпки едни дами са пред изгаряне на клада, а други за пример.

# 527
Бременна е, имаше корем.

Е, освен ако не е чак толкова дебела, че и шкембе да е пуснала  Mr. Green

# 528
Имаше една потребителка в темата, която афишираше познанство с плеймейтката Златка(предполагам е било само виртуално) и аха някой да каже нещо лошо за нея...следваше контра Simple Smile Ама много настървено. Аз понякога умишлено пусках някоя тъпотия за Златка, като доскучаеше темата, защото следваха после 2-3 страници Simple Smile То и аз се настървявам на тема Николета, де, защото за едни и същи постъпки едни дами са пред изгаряне на клада, а други за пример.
Освен Златка, брани яростно и Мара отварачката  Mr. Green

# 529
Като отворих пак снимката на летището заключих, че може наистина да е бременна, тъй като е доста светла, което значи че е спряла солариума newsm78 . Може и да греша.

Не че съм и върла фенка, много се дразня от това, че на черното се казва бяло, а и нещо друго ми прави много грозно впечатление, не тук, ами на всякъде по интернет където чета - преди Николета и Валери да обявят връзката си, всички припадаха по красотата й, в момента в който казаха че са заедно същите тези хора, които до преди това и припадаха по снимките, започнаха да я плюят, един тръгна и всички по него, като стадо овци!

А и защо да не я сравняваме с Адел??? Сравняваме визия, а не кой и какво е постигнал, или с какво се занимава...

А това съм го пропуснала, Златка ми е ужасна!!! Тоест и двете Златки... като се замисля, айде черната поне от време на време и симпатизирам на някоя и друга снимка, но голдито никак не ми харесва

Ох аз ви оставям, защото трябва да си оправям маникюрите, недейте да ме псувате много зад гърба после  Joy

# 530
Много конспирации, много фантазии...
И наистина темата Божинови се преекспонира до грозни кокоши нападки (без извинение).

Подкрепям!

Алесандра Амбросио си показва бременното коремче
Годеникът на Кейти Пери на шопинг в Лондон без годежния си пръстен
Оли Мърс като Дядо Коледа

И малко снимки със и без грим:
Ким Кардашиян
Кейти Пери - по-добре да се доверява ежедневно на гримьори  Crazy
Рейчъл Билсън
Лиса Курдоу изглежда много остаряла  Shocked
Ума Търмън
Миша Бартън
Дакота Фанинг
Сара Фъргюсън  Shocked
Николет Шеридън

А и защо да не я сравняваме с Адел??? Сравняваме визия, а не кой и какво е постигнал, или с какво се занимава...
Защото Адел е певица и трябва да има хубав глас, а Николета е моделка и трябва да има хубаво тяло  Peace

# 531
А замисляла ли си се, че след като обявиха връзката си може би "всички" я нападнаха защото това е сайт за майки и семейства. Точно такива семейства каквито тя успя да развали при това изключително пошло и без срам. Нямам нищо против любовта пламнала м/у тях, ама поне малко срам да имаше.

# 532
  • Tам през Атлантическия океан
Е' сега да се срамуват от лИбовта си  Wink  но поне можеше да няма това безумно афиширане и барабаненЕ  Crossing Arms грозно наистина , поне в моите очи де Wink

# 533
Цитат
а и нещо друго ми прави много грозно впечатление, не тук, ами на всякъде по интернет където чета

Това казах, че не е само тук.

Няма да споря, но тя нито е първата, нито последната. Алисия също сега направи нещата, за които казваше, "Ау как може да имат снимки как се целуват, аз какво да кажа на детето" чудно, сега когато тя го прави какво казва на детето.

Не се сдържах да не си изкажа мнението, вече наистина ставам да оправям маникчрите, чао от мен  Laughing Laughing

# 534
# 535
Не малко, ами много съм досадна, знам, обаче понякога не се сдържам...

Като пусна тази снимка и се сетих за това:
"Приятели"-те преди и сега

# 536
# 537

забрави маникюра Wink, мани я НиЛо, в един сайт един младеж я беше кръстил ЛайНо Joy.
Поведението на Николетка и Алисия няма база за сравнение.
Никога не съм я харесвала визуално въпросната, а след бурната и ЛИбоФ с футболистчето и цирка, който спретнаха още повече. Няма как да харесам външно човек, чието поведение ми е антипатично........различна ценностна система.
Русата Златка, честичко я виждам,  без грим, хубава си е, но........да не си отваря устата. Държи се съвесем нормално, определено не е надута.

# 538
Тази тема ме усмихна... Wink

Специално за Натали-Хонг, да успокои малко нервите...  Rolling Eyes Tom Felton
Лейди Гага и Тейлър
Райън Гослинг 2 3
Дженифър Лав Хюит на празничен шопинг

MG18 - http://www.abola.pt/img/fotos/sporting/2011/bojinov7.jpg

# 539

забрави маникюра Wink, мани я НиЛо, в един сайт един младеж я беше кръстил ЛайНо Joy.
Поведението на Николетка и Алисия няма база за сравнение.
Никога не съм я харесвала визуално въпросната, а след бурната и ЛИбоФ с футболистчето и цирка, който спретнаха още повече. Няма как да харесам външно човек, чието поведение ми е антипатично........различна ценностна система.
Русата Златка, честичко я виждам,  без грим, хубава си е, но........да не си отваря устата. Държи се съвесем нормално, определено не е надута.
Именно за това не приех сравнението на Николета и Адел. Просто няма как някой да го оценя външно, като знам каква мърсотия е излял  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт