Звездни компромати-121

• 54 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Тинкърбел, а да защитаваш някой на всяка цена,  знаейки, че не си прав какво е ?
Всички казват, че е трътлеста/дебела, но за определена потребителка всички грешат и според нея Николетка е най-съвършена на земята.. Ми супер тъпо.
В интерес на истината нямам никакво изградено мнение за нея, нито ми е неприятна, нито ми е симпатична. Просто поредната чалга гърла.

# 511
  • Tам през Атлантическия океан
Еееее  Laughing момичета уляхте сА  Whistling

Николета е ниска ТОЧКА  Mr. Green и затуй зависи от кактв ъгал я гледате (снимат) от горе - трътлеста  Mr. Green из от долУ - става  Mr. Green

Bruce Willis и Emma  Peace

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/29/article-0-0F4ABDE00000 … 8-114_634x653.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/29/article-2079757-0F4ABD … 78-85_634x875.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/12/29/article-0-0F4ABDF00000 … 8-555_634x661.jpg

Готини , естествени , харесвам ги  Hug

# 512
Ако Николета е дебела, то Адел каква е? Динозавър ли?
Много ми е интересно ей така само, защото дадена личност е неприятна, то тя моментално не може да е слаба, не може и да е бременна, не може да е щастлива. Защото това неминуемо означава тя да бъде на хапчета или хероин, да е ПР ход или да е фасада, за да дразни бившата на мъжа си.
И на мен Николета не ми е първа в списъка на хората, за които искам да говоря и гледам. Не я харесвам никак, но това вече ми се  вижда прекалено злобно.

А! Ей това е коментар!
Направи ми впечатление, че тук се пише "Адел е леко пухкава, ама ми е много сладичка"
а за Николета "А това изчадие дебело и грозно"

злобата наистина е извън граници Simple Smile

А да, че е нисичка, нисичка е Grinning

Брус Уилис ми се вижда някакъв много земен човек, не ми изглежда никак надут

# 513
Mishinatorka , 100 човека не са ли достатъчни за нова тема?

Izma някой явно има ПМС не се занимавай Wink

И да, може и да ми казва къде и кога е, някой беше питал Grinning

И значи, гледате снимка от преди 4 години, когато наистина беше горе долу пухкава и решавате, че Николета 100% е дебела  Laughing
И седите и в момента се подигравате на бременна жена, че била дебела....  newsm78
Някак трудно ми е да поврявам, че това е бг-мама

Никой не се подиграва на бременна жена, защото не сме я виждали такава.  Laughing
А това, че е ниска, с къси крака и трътлеста си е самата истина. То си личи от снимките, който я е виждал на живо също може да потвърди.

# 514
Mishinatorka , 100 човека не са ли достатъчни за нова тема?

Izma някой явно има ПМС не се занимавай Wink

И да, може и да ми казва къде и кога е, някой беше питал Grinning

И значи, гледате снимка от преди 4 години, когато наистина беше горе долу пухкава и решавате, че Николета 100% е дебела  Laughing
И седите и в момента се подигравате на бременна жена, че била дебела....  newsm78
Някак трудно ми е да поврявам, че това е бг-мама

Никой не се подиграва на бременна жена, защото не сме я виждали такава.  Laughing
А това, че е ниска, с къси крака и трътлеста си е самата истина. То си личи от снимките, който я е виждал на живо също може да потвърди.

Напротив, подиграваха се на това, че била станала дебела покрай бременността...

НО СТИГА ВЕЧЕ!!!

Лейди Гага с ново гадже

# 515
 Натали, ти да не си "фен лозанова" от фейсбук профила на Николета? Имам дежа ву от твойте коментари, от времето на Славчето и Златка-Блонд.

# 516
Далеч нямам предвид, че трябва да защитаваш някого с цената на всичко, дори това да е ясна мъглява пелена пред очите ти. Не говоря за конкретният повод, а по принцип.
Но и това, което е в случая не е по-различно. Няколко твърдят, че е дебела (съгласна съм с инфантилна за интересните критерии за дебел и слаб във форума) и не приемат друго мнение за възможно. Това също е супер тъпо.
Нямам какво да кажа още по темата, по принцип не бих се и включила точно за това, но ми направиха няколко неща впечатление и особено факта, че е в такъв форум.

Да се върна на другото...
Ема на Брус кога ще ражда и знае ли се какъв е пола на детето? Аз и двамата много ги харесвам. Изключително впечатление ми е направил той с отношенията им с Деми. Много рядко се вижда, особено в Холивуд, а и не само, разведени да се държат по такъв човешки и толкова приятелски настроен начин.

# 517
Ама как може да сравнявате Адел с Николета ?
Много ясно, че певица като Адел, която е постигнала всичко благодарение на вълшебен глас и умения ще ми е симпатична, ако ще 300 кг да е!
С какво да ми е симпатична Николета ? Че на 18 години е започнала да се снима гола ли ?
С турбо чалга визията си, мей би ? Или с това, че разваля семейства ?
Сравнявайте си я с някоя друга с подобна история да видим тогава дали и другата ще е много
"симпатична". Пфф.

# 518
Натали, държиш се като някой върл тинейджър, който защитава идола си със зъби и нокти.  ooooh!

# 519
# 520
Ама как може да сравнявате Адел с Николета ?

Сравнението беше съвсем неволно с оглед на излишните килограми на Адел. Никой не ги сравнява като личности, защото там сравнението би било по-скоро с Рестипюша от филма и Николета. Имах предвид чисто и просто външният вид.

# 521
Като отворих пак снимката на летището заключих, че може наистина да е бременна, тъй като е доста светла, което значи че е спряла солариума newsm78 . Може и да греша.

# 522
Натали, ти да не си "фен лозанова" от фейсбук профила на Николета? Имам дежа ву от твойте коментари, от времето на Славчето и Златка-Блонд.

мхм......   Grinning

# 523
 А как ви хрумна, че би лъгала за нещо такова, а и не само тя...съпругът и, адвокатът му? Това не е баш като да излъжеш, че снимаш клип с Ейкън...

# 524

Въобще не знам за какъв профил говориш или за кое време точно  Joy

Общи условия

Активация на акаунт