Звездни компромати-121

• 54 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Mishinatorka , 100 човека не са ли достатъчни за нова тема?

# 496
Бе ти.. чуваш ли се ?  Joy
Я вземи се осъзнай.

# 497
Моля, моля! Видях я в събота в МОЛ Сердика и със сигурност мога да кажа, че е ниска, дебела и трътлеста!
Колкото и да се стремите да пазите илюзията от старите й снимки няма как да стане.
Факт - дебела е.
Пък и се обича ужасяващо. Това да ходиш с анцунг на различно място от фитнес или някакъв друг вид тренировъчно помещение е безкрайно селско.  ooooh!

то каква илюзия - тя винаги е била трътлеста.

на мен тази снимка ми е любима - 2007 г. на 20 години
http://gallery.nikoleta-lozanova.org/albums/subitia/mispl7/normal_playm.jpg

а тази е сравнително скорошна, като е спяла с Валери зад гърба на Алисия, това в гръб е Николета, ханша й е достааа...
http://gallery.nikoleta-lozanova.org/albums/partita/nfal/normal_ … 806_2532351_n.jpg

# 498
И обяснявате, че била слаба ?!  smile3532

# 499
Я вземи се осъзнай.

Честно, не разбирам какво толкова ти е смешно? Не знаеш как да пуснеш нова тема ли?
Виж в правилата.
Спирам със спама. Извинения за останалите момичета Peace

# 500
Я вземи се осъзнай.

Честно, не разбирам какво толкова ти е смешно? Не знаеш как да пуснеш нова тема ли?
Виж в правилата.
Спирам със спама. Извинения за останалите момичета Peace
Сигурна съм, че аз какво знам и какво не теб слабо те интересува, та не ми задавай глупавите си въпроси.
Най-обичам кифли, дето си мислят, че всички трябва да се съобразяват с тях. Ама много обичам.

# 501

Izma някой явно има ПМС не се занимавай Wink

И да, може и да ми казва къде и кога е, някой беше питал Grinning

И значи, гледате снимка от преди 4 години, когато наистина беше горе долу пухкава и решавате, че Николета 100% е дебела  Laughing
И седите и в момента се подигравате на бременна жена, че била дебела....  newsm78
Някак трудно ми е да поврявам, че това е бг-мама

# 502
Е добре де,да речем ,че всичките й снимки са манипулирани с ФШ.
Но като я гледах в "Черешката на тротата" си беше слаба  Thinking Или моите представи за "трътлесто" са доста различни  Thinking
Да ходя да се скривам тогава някъде,че явно бих била сериозна слоница във форумските очи  newsm43  Laughing

Шегата настрана....на втората снимка в гръб,наистина изглежда подозрително пълничка,но дали пък не е от кофти поза и странен ъгъл на снимане  Thinking Чак пък толкова заоблена не съм я виждала  newsm78

# 503
И без да е бременна е дебела.

# 504
Но като я гледах в "Черешката на тротата" си беше слаба  Thinking Или моите представи за "трътлесто" са доста различни  Thinking
Да ходя да се скривам тогава някъде,че явно бих била сериозна слоница във форумските очи  newsm43  Laughing

Шегата настрана....на втората снимка в гръб,наистина изглежда подозрително пълничка,но дали пък не е от кофти поза и странен ъгъл на снимане  Thinking Чак пък толкова заоблена не съм я виждала  newsm78

Абсолютно възможно, и на мен ми се е случвало да изляза много по пълна отколкото съм само заради начина по който съм застанала или нещо подобно

# 505
аз не съм казала че е дебела, трътлестта е. няма добре оформен ханш и талия, краката й са равни и с дебелички бедра, това се вижда по всички снимки.

# 506
И седите и в момента се подигравате на бременна жена, че била дебела....  newsm78
Някак трудно ми е да поврявам, че това е бг-мама

Подиграваме се!  Laughing Интересно, аз с моите 20 излишни кила ще й се подигравам, виж на веществото в главата й, мога и да се присмея.... ! Видях я, направи ми впечатление, че е трътла и го споделих. Пък и така можеш да покажеш какъв архив от нейни снимки и биография имаш, та .... какво ти пука!
Абе да нямате някаква роднинска връзка?  newsm78

# 507

Абсолютно възможно, и на мен ми се е случвало да изляза много по пълна отколкото съм само заради начина по който съм застанала или нещо подобно

Да, бе, оправдание винаги има  hahaha

# 508
Ако Николета е дебела, то Адел каква е? Динозавър ли?
Много ми е интересно ей така само, защото дадена личност е неприятна, то тя моментално не може да е слаба, не може и да е бременна, не може да е щастлива. Защото това неминуемо означава тя да бъде на хапчета или хероин, да е ПР ход или да е фасада, за да дразни бившата на мъжа си.
И на мен Николета не ми е първа в списъка на хората, за които искам да говоря и гледам. Не я харесвам никак, но това вече ми се  вижда прекалено злобно.

# 509
 Трътлеста и дебела за мен не е едно и също. Тя е дребничка, с къси крачета, няма талия и с тези цици...Може да създава такова впечатление. Когато съм я виждала последното, което бих изкоментирала за нея е че е дебела или трътлеста...но то форумските критерии за слабост никога не съм ги разбирала.

Общи условия

Активация на акаунт