Звездни компромати-121

• 54 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Простете на невежата....но коя е Адел и как изглежда,че сега ми стана любопитно  Thinking Blush

# 541
# 542
elfi4ka, това е Адел

# 543
  • София
Adele - Someone Like You - тази повече ми харесва  Grinning

# 544
Ако става въпрос за харесване, любима ми е тази

Flutter

# 545
Mashinatorka ,Amidala много ви благодаря  Hug За съжаление не мога да пусна звука,но утре ще я чуя.

Момичето е доста различно от НиЛоБо ,много е красива  Heart Eyes Килограмите и въобще не ме притесняват.Има красиво лице,чар и интелигентно излъчване  Peace

Нилото също е красива/за мен/ ,но по друг начин.Антипатично ми е поведението й,но не мога да кажа,че е грозна в никакъв случай ,само защото ми е противна като личност  Laughing

# 546
Нилото също е красива/за мен/ ,но по друг начин.Антипатично ми е поведението й,но не мога да кажа,че е грозна в никакъв случай ,само защото ми е противна като личност  Laughing
Не казвам, че е грозна. Както не казвам и, че е красива.
Просто ми е безразлична. Всичко идва / както вече много пъти казах / от отвратителното й поведение и съществуване. 

# 547
Не казвам, че е грозна. Както не казвам и, че е красива.
Просто ми е безразлична. Всичко идва / както вече много пъти казах / от отвратителното й поведение и съществуване. 

newsm10  Чудя се как може главата и да ражда толкова тъпизми.А за постоянните и писания във ФБ направо нямам думи....Звучи като  5 годишно дете,което постоянно се хвали или заяжда  Laughing

# 548
Абе кой аджеба и е реалния ФБ профил ?

# 549
# 550
Това на е ли Люк от "Модна къща"  Thinking Хубавец е спор няма  Flutter

# 551
  • София
Играе в Травма - даваха го до скоро по Нова. Мноого е сладък, някак не ми се вързва с нея Thinking ама лИбоФ.

# 552
Отдавна не пиша в темата (по причина големият затворен кръг ,ала задницата на Кардашиян-Николета-Алисия),но понякога ви зачитам.И немога да се въздържа да попитам накого изобщо му хрумна кощунствената мисъл да сравни невероятен талант като Адел с некадърна Плейгърла  ooooh! .Момичета приземете се . Peace

# 553
  • На земята, която е всъщност звезда.
Новата звездна двойка - Зое Салдана  и Брадли Купър:

# 554
  • София
Уффф..... никъде не го видях, ми добре де запис тогава. Laughing

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 22:15 от КАРЧЕВА

Общи условия

Активация на акаунт