Отговори
# 510
  • Стара Загора
Lilyrose,благодаря за вечерята Hug Днес ми е точно въглехидратния ден и от вчера съм приготвила едно негърче,та цял ден са ми текли очите по него до като му дойде времето  Crazy   И аз съм от кърмещите на диета,но не съм забелязала намаляване на кърмата.Трети ден ми е,но се надявам да не се отрази.Водните дни,разбира се няма да спазвам.Аз май съм единствената маниачка тук-тегля се по два пъти на ден-сутрин и вечер  Embarassed
За приспиването-Мони се приспиваше докато ме държи за носа или се опитваше да си навре пръстите в устата ми.Не съм я учила,просто сама си избра какво да хваща.Беше ми супер неприятно,особено като стисне носа и не мога да дишам,а в същото време и пея песен.Веднъж си завря пръстчето в носа ми и как го забра не знам,но шурна доста кръв  #Crazy От две седмици вече отказва носа и устата-харесала си е бенката над устната ми и си я човърка докато суче или си я хващам за палавата ръчичка и така заспива.
Мама Веси,шапките са уникални!Ако сега се учиш,представям си какви чудеса ще твориш като се усъвършенстваш.Браво!Аз с плетки нямам търпение да се захващам,но все се надявам,че ще дойде пак време,когато ще мога да си правя тортички.От сега съм се захванала да харесвам модел за рождения ден на малката.
Да питам кърмещите мами,малките щипят ли ви по гърдите?Както суче,изведнъж изплюва, хваща с пръсти и започва да върти наляво надясно ooooh!Един път си опръска очите и се разрева,но и това не я отказа TiredА така болиииии Cry
Днес почти нищо не е яла.Само докато види лъжицата и стиска устни и очи(това с очите е нов номер)  ooooh! Единия горен резец много белее и си го обяснявам с това.Обаче хляб когато и да и предложа си го хапва.
Да не урочасам работата,но от доста време(може би повече от месец) си спи в кошарката в детската.Понякога ставам по 3-4 пъти,понякога 1-2.Не съм опитвала да я приучавам, само си стана.В началото ставах по 100 пъти и спах в детската на свободното легло,но после малко по малко разбужданията се разредиха и вече се гуша в спалнята.Приспивам я в 21 и окончателно се събужда 8,30-9.00.През деня я оставям да спи само веднъж-12 до 14-15ч и после чак в 21.Много добре разбирам как се чувствате с това недоспиване -дано всички бебчета съвсем скоро си създадат режим,че и вие да починете малко.Моля се като започнат сериозно зъбите да не се върнем към стария режим,че с това сомнамбулстване бях много опасна за малката #Crazy

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 22:49 от Женичка

# 511
Кати имам си втора картичка  newsm44 .Много мило ми стана и се почувствах специална.Благодаря за хубавите емоции   bouquet
Идеята за поръчка от БГ сайт е супер.Как и аз не се сетих по-рано,ама то акъл море,глава шамандура  smile3555

# 512
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Добро утро! Слагам кафе и отивам на фитнес! Хубав ден на всички!

# 513
Най-после се докопах до лаптопа да мога да ви драсна ред,че от телефона чета всичко,но там ми е много трудно да пиша и се правят много грешки...

Nadya81 - мерси за кафето

Женичка - аз не съм от кърмещите, но и при мен когато ме види гола започва да щипе и да си играе,така че вече гледам да не ме вижда гола.

За приспиването - никога метода няма да е правилен за другите. Ние се приспиваме като гледа едно любимо клипче - Twinkle Twinkle Little Star от телефона ми и колко ме критикуваха,но аз се правя на разсеяна,еми като няма друг начин....  Whistling

За стълбите - ние сме с вътрешна леко извита стълба. Еми досега не я обезопасявах,но след като се качи на 5-6 стъпала и стигна до извивката,т.е. ако беше продължила вероятно щеше да падне по гръб, очите ми са на 16,не я оставям без надзор. Слава Богу още не си я харесала от горния етаж,пълзи от стая в стая,пълзи в коридора където са стъпалата,но ги подминава....Момичетата са дали идеи вече за решетки,но според мен спасението е да не я оставяш без надзор...

Днес се записахме на кухня (държавна) - не ме питайте как,защо и т.н. да живееш с прабаба е кошмар,та поне искам да използвам,че съм тук и да видя какво дават и т.н, Плана е да опитам всичко и да дам само, което преценя...

Тук май не съм писала за консултацията: 11700 (+900гр Shocked Shocked) и 77см(+2.5см) Отглеждам си слонче  Joy  261uu

Уфф,шеф Анастасия не позволява повече отсъствие от работа bowuu... Хайде после още  hahaha

# 514
Маринелс, Анастасийка е мноого големичка  Hug Браво на момата! Ние с нашите 9300гр вече направо сме от мъничките мъже - Wink Близки сме по мерки с Вики на Редрени  Hug

# 515
Момичета, моля, давайте идеи за закуска! Какво предлагате на децата сутрин? Моят сладур само попара и кус-кус си хапва с желание. Е, аз ги редувам днес едното, утре другото, но много еднообразно се получава.

Възможно ли е само след 3 дни да съм с 1.100 кг надолу   #Crazy  Явно първоначално не съм се претеглила както трябва  newsm78 newsm78

# 516
anelisa аз за да разнообразя кус куса и попарата, понякога давам за закуска и от плодовите дуети на Hipp те са с извара!

Bub и ние така се преспиваме - или ми бърка в очите или ми разрошва веждите или ми дърпа косата - и така 10-тина мин и заспива, но на мен това не ми пречи, пък и  не мисля че винаги ще е така.
Преди освен да го друсам в ръце по друг начин не заспиваше, след време сам спря да иска в ръце , та затова си мисля, че и това с бъркането в очите ще отмине  Simple Smile

# 517
  • София
Ние с нашите 9300гр вече направо сме от мъничките мъже - Wink Близки сме по мерки с Вики на Редрени  Hug

sirence, много сте си добре даже Hug

vikiim, добра идея за полодовите дуети. Трябва да го пробвам аз нашия "Мистър каприз"!

anelisa, може да пробваш филийка с намачкано сиренце. Това е едно от малкото неща, които Виктор яде. Даже се чудя с какво още мога да му дав филийка, но засега май няма друго Thinking

В този ред на мисли, вчера пак питах педи за киселото мляко и тя ми каза да не бързам, защото така или иначе то не било разнообразие. Аз си мислех да предлагам кисело мляко с бисквитки, но тя ме позамисли и май ще си му предлагам само бисквитки. Така или иначе обича да си гризка.

sirence, по колко бисквити на Житен дар даваш на ден на Марио?

# 518
Маринелка, не виждам нищо лошо в това, че сте записали за държавна кухня. И аз бях много скептично настроена, но вече седмица взимам и детето си хапва почти всичко. Разбира се аз опитвам храната преди това и ако преценя, че не е готов за нея- просто не му я давам, а правя нещо вкъщи. Опитвали сме и частна кухня, но разлика според мен няма, освен в парите. Лека полека ще свикне с всяко едно ядене- не е казано, че трябва да е от раз, както и при захранването- лека- полека с храните.

# 519
Аз не съм се разписвала отдавна, ама гледам на никого не липсвам    Joy

Какво ново покрай нас :
Мерките са повече от "манекенски" - 11, 400 / 77 см.
Имаме си само едно зъбче - седи си саминко от доста време  Joy
Ходи придържайки се за мебелите , а навън си бута количката или се държи за пръста ми. Проходилките останаха дълбоко в миналото.
От скоро казва ка-ка (нищо, че си нямаме) и та-та ... другото е само дъра , бъра негови си работи  Joy  Joy

Момичета, моля, давайте идеи за закуска! Какво предлагате на децата сутрин? Моят сладур само попара и кус-кус си хапва с желание. Е, аз ги редувам днес едното, утре другото, но много еднообразно се получава.

Възможно ли е само след 3 дни да съм с 1.100 кг надолу   #Crazy  Явно първоначално не съм се претеглила както трябва  newsm78 newsm78

Ние за закуска хапваме кус - кус , попара (с вода и сирене, с чай и сирене или с адаптирано мляко) , правя му също и едни макарони по рецепта на сп. "9 месеца" , но трябва да я потърся.
Хапва ги с апетит.

Незнам каква диета правиш , но е напълно възможно! Аз за много кратко време свалих 12 кг  Party Започнах да си влизам във всички стари дрехи , дори някой ми станаха големи.

# 520
Penmar, гу  Wink къде се изгуби?

anelisa, овесени ядки? (мигео ме подсети  Laughing) И ние сме така като вас, от време на време давам паста пак с масло и сирене, но не изяжда такова количество като при попарата, че го понамързява да дъвче след 5-10-тата лъжица.

отчет: 8100 гр, 72 см (+500 гр/+2 см)

отново да напомня:
Който желае да участва в изпращането на подаръците по случай РД на малките, да си изпрати адреса на сиренце, а момичетата от стария списък с картичките да потвърдят, че отново желаят да участват. Нямам потвърждение или съм го пропуснала  Blush от:
mama_vessy
Mur
_usmivka_
Женичка
Sabrina1
Лъки
за повече подробности - 2-3 страници по-назад  Peace

# 521
Sabrina потвърди, Лилироуз  Hug

# 522
Ена, покрай нашата болест не ви попитах за баткото - как е сега, и в крайна сметка - сложно ли е това махане на трета сливица като манипулация, или не чак толкова? Той беше ли се разстроил много, или по-спокойно го прие?
Сиренце, не знам колко е сложно, но си е операция, макар и за 15 минути. Аз не съм му казвала, че са му махали сливицата, защото ще се стресира. Неприятно беше първите час-два-болеше го и плачеше, но да не изпадам в подробности. Всичко мина и дано да е било за добро. Благодаря, че попита. Hug
Пенмар, добре завърнала се! Hug
За кухните-Ева я записах на частна преди 1 седмица. Не е очарована, предпочита си пюретата на Хип, но спрях да ги купувам вече. Някои неща категорично не ги иска, други със зор ги хапва до половината, някои целите..., ама преминаването  от био пюрета към нашенска кухня  не и се отрази добре- коремчето и протестира вечер-пръцка и приплаква понякога. Cry

# 523
  • Стара Загора
Penmar, гу  Wink къде се изгуби?

anelisa, овесени ядки? (мигео ме подсети  Laughing) И ние сме така като вас, от време на време давам паста пак с масло и сирене, но не изяжда такова количество като при попарата, че го понамързява да дъвче след 5-10-тата лъжица.

отчет: 8100 гр, 72 см (+500 гр/+2 см)

отново да напомня:
Който желае да участва в изпращането на подаръците по случай РД на малките, да си изпрати адреса на сиренце, а момичетата от стария списък с картичките да потвърдят, че отново желаят да участват. Нямам потвърждение или съм го пропуснала  Blush от:
mama_vessy
Mur
_usmivka_
Женичка
Sabrina1
Лъки
за повече подробности - 2-3 страници по-назад  Peace
Аз потвърдих  с ЛС.Защо ли не си го получила? newsm78

# 524
Маринелка, не виждам нищо лошо в това, че сте записали за държавна кухня. И аз бях много скептично настроена, но вече седмица взимам и детето си хапва почти всичко. Разбира се аз опитвам храната преди това и ако преценя, че не е готов за нея- просто не му я давам, а правя нещо вкъщи. Опитвали сме и частна кухня, но разлика според мен няма, освен в парите. Лека полека ще свикне с всяко едно ядене- не е казано, че трябва да е от раз, както и при захранването- лека- полека с храните.
Я ми споделете как става номера с опитването, като го опитате какво преценяване?
И как решавате това добре ли е за детето или не Thinking

Общи условия

Активация на акаунт