Отговори
# 615
Разчистих, мами  Hug

ВАЖЕН ВЪПРОС ЗА ТОМБОЛАТА: Вижте, какво се получава засега: 21 момчета (всъщност са 22, ни близначетата ги броим на едно място, за да получаат подаръчетат от един и същ човек) и 15 момичета засега участват в размяната на подаръци. Понеже виждам, че на не малко момчешки мами им се иска да купуват момичешки подаръчета (освен тука изказалите се, имам и на лични такива отправени желания), а вероятно и обратното за някои важи  -  ако сте съгласни, да разделим на две списъчето  - момичета и момчета, и на всяко момче да му се падне момиче и обратно, а пък шестте момчета, които останат, да се теглят помежду им? Лилироуз, ти как мислиш, как е това като реализация? И всички други участващи мами -  кажете, дали така да бъде, или в общ списък, и какъвто ни е късмета. Става по-сложно, но пък подобно удовлетворяване на желанията ще ни повдигне духа за още по-идейни и купени/направени с още по-голям мерак подаръци. Това е само предложение, вие решавате.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 16:26 от sirence

# 616
  • София
Нека lilyrose го направи, както й е най-удобно да не и създаваме допълнително работа. Нали все пак е важна изненадата, а и всички мартенчета са ни еднакво скъпи. Ако някой си има фаворит, нищо не му пречи да се самииницииира и да си му изпрати подарък;)

# 617
За мен е все едно дали ще зарадвам момиченце или момченце, както го решите. Нека и другите да кажат. Peace

# 618
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Нека lilyrose го направи, както й е най-удобно да не и създаваме допълнително работа. Нали все пак е важна изненадата, а и всички мартенчета са ни еднакво скъпи. Ако някой си има фаворит, нищо не му пречи да се самииницииира и да си му изпрати подарък;)

И аз се присъединявам към Redreny2000 - както е най-удобно за Lilyrose!

# 619
  • София
Мисля. че общ списък и случаен подбор ще е най-добре. Всички бебоци са чудесни, нямам предпочитания. Важна е изненадата.

# 620
Добре, оставаме си на първоначалния си вариант за  общ списък, и така наистина всички ще имаме равен шанс да ни се падне всяко едно от бебетата, а не да сме "полово" ограничени. Чакам до утре следобяд и предавам данните на Лилироуз, и вече тя и Марти ще организират "тегленето". Вече нямам търпение  да разбера ние на кого ще мислим подаръче newsm53

# 621
Вече е решено, ама да си кажа и аз, че съм за общ списък  Grinning
Който има момченце, пък му се купуват роклички (като на нас), да работи по въпроса, да не се услушва много  Crazy

Ivelina9292, аз много рядко давам от нашето ядене, че сега през зимата готвим много неподходящи за бебе неща (който е на диета да не чете), като ребърца с кисело зеле, наденички и т.н. И при нас кърменето е основно ядене, за другите неща всеки ден е с разлино насторнеие и един път яде супа, друг път парчена зеленчук без да се пасирани или отказва всичко. Постепенно и вие ще започнете, не се притеснявай.

# 622
Искам си момиченцееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, мъже имам бол Crossing Arms

# 623
  • Пловдив
Чужбинските мами, нищо не казвате, как става изпращането на колети до вашите държави или сайтове за пазаруване Simple Smile Кажете, да улесните на който ще се паднете  Simple Smile

Иначе:
Вече е решено, ама да си кажа и аз, че съм за общ списък  Grinning
Peace

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 09:56 от Commelina

# 624
Искам си момиченцееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее, мъже имам бол Crossing Arms
хахахахахахах, Госпожаааа! Белослава ще има рожден ден на 31 март, чуствай се свободна да й подариш момичешки подарък !  Joy

# 625
Хайде, Марти, тегли жребия, че нямам търпение да разбера на кого Ева ще изпраща подаръче! Wink
Да се похваля, че Ева вече не се "оплаква" от коремче. Започнах да и приготвям домашни следобедни закуски и така избягвам прясното мляко, с което правят всички кремове в детската кухня. И по този повод тъкмо имам сварена тиква риших да направя кремчето, което Анелиса пусна от предаването на Звездев. Ми то като видях, че е със сирене и се спрях. За миг си представих комбинацията сирене/извара/, банан и тиква. CrazyТова май и Ева няма да  го накуси, която е като прахосмукачка. Laughing Представяте ли си вкуса на сирене и банан? Rolling EyesАма...да взема да пробвам, макар че ми се струва , че ще лети към кофата ... И като купя извара как да я уползотворя останалата/за крема трябват само 50 гр./? Вкъщи никога не съм приготвяла нещо с извара. Идеи?

# 626
  • София
Привет, момичета!

И аз очаквам с нетърпение избора на Марти Grinning

Ena, с изварата можеш да направиш баница. А ако мислиш, че няма да я харесат с извара, можеш да смесиш извара и сирене или пък само с извара и да настържеш малко кашкавал отгоре. А за кремчето, нашият "мистър каприз" не го яде. Аз мисля да го пробвам пак, но без сиренето и на място ще преценя дали да слагам АМ. Ако има нужда от течност, в което се съмнявам, мога да сложа малко водичка.

# 627
 Еna, една простичка и лесна рецепта с извара- спаначено суфле- задушаваш спанак с малко чесън, а ако е замразен, просто го оставяш да се отпусне. Прибавяш извара, разбито яйце, малко подправки от рода на индийско орехче или смлян кориандър, слагаш в гювече или малка йенска тенджерка без капак и печеш във умерена фурна. То се надига почти двойно, когато започне да хваща коричка, стържеш кашкавал и запичаш . Съотношенията са на око, едно яйце на гювече. Няма как да ти се обърка рецептата, чакам отзиви!

# 628
Редрени, Пипилота-мерси.  Hug Ще скокна до пазара за спанак-аз много обичам, ама вкъщи мъжете ще му се намусят сигурно. Thinking Ако щат, аз ще си ям суфлето. Пък и баницата не е лоша идея. Даже и спанак може да сложа в нея, та и двете рецепти да направя. Мдааа, само трябва да връча Ева на майка ми , като си дойде от работа, че едно катерене по крачолите ми настава, докато готвя... ooooh!

# 629
...... че едно катерене по крачолите ми настава, докато готвя... ooooh!
Joy и при мен е така,не мога да мръдна,като лепнат е  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт