Отговори
# 630
...... че едно катерене по крачолите ми настава, докато готвя... ooooh!
Joy и при мен е така,не мога да мръдна,като лепнат е  Simple Smile
да не остана назад, ама и ние сме така  ooooh!

# 631
  • Стара Загора
И аз нямам търпение да разбера на кое бебче ще правим подарък Whistling
Ена,моята капризна дама го хареса кремчето,пък и аз като го опитах преди да й го дам,също го оцених положително.даже втора доза направих,но тя беше с круша,банан и ябълка.АМ не съм слагала-разреждах с водичката,в коята съм варила плодовете.А,във втората доза сложих и малко бисквитки.
А за остатъка от изварата мога да ти дам идея за баница.Изсипваш кофичка майонеза в голяма купа,пълниш майонезената кофичка с кисело мляко и прибавяш към майонезата.Разбъркваш ги хубаво.Извара ти трябва около 300-400 гр(зависи колко щедро ще я ръсиш по корите).Аз изполвам на фамилия-за тях ми стигат доволно тези продукти.Разгръщаш корите и започваш да мажеш всяка кора с майонезената смес,после поръсваш с извара,завиваш и навиваш на охлюв в тавата.Така процедираш с всички кори.Останалата майонезена смес омазваш обилно върху баницата и печеш.Става страхотна,дори аз я обожавам,дето баници изобщо не ям. Peace
Joy и при мен е така,не мога да мръдна,като лепнат е  Simple Smile
И ние така  ooooh!

# 632
Joy и при мен е така,не мога да мръдна,като лепнат е  Simple Smile
да не остана назад, ама и ние сме така  ooooh!
Ха-ха, що ли ми е познато?

# 633
marys, при теб ако и двамата се катерят едновременно, ще е още по-забавно  Joy

# 634
Вероятно изхлузват панталоните на мама Joy Да ги нацелуваш тези сладките!

# 635
Чужбинските мами, нищо не казвате, как става изпращането на колети до вашите държави или сайтове за пазаруване Simple Smile Кажете, да улесните на който ще се паднете  Simple Smile

Имам приятелка ва Канада на която два пъти в годината и пращам по едно малко пакетче
Пращам го в пощата препоръчано
До сега винаги е пристигало
Та ако ми се паде чужбинска мама така ще процедирам

Хайде вече нямам търпение да разбера на кого ще подаряваме подаръче  Grinning

# 636
Mur, обикновено са и двамата bowuu
Еna, нацелувани са  Simple Smile
Целувки на всички мъници и специални за Ева Wink

# 637
KУ-КУ Wink Ей сега за пръв път хапна Марио (и майка му Wink ) от държавната кухня - е направо е страхотно - явно неслучайно я хвалят нашата краснополянска кухня - докарват го отлично - със сигурност е по-вкусно от моите бебешки манджички, макар че се старая доста! Не е ни най-малко солено, нито пък десертът беше допълнително подслаждан.

# 638
  • София
Привет, момичета!

И ние с Виктор тръпнем за подаръчетата!

Обикновено не споделям дневното ни меню, защото ядем основно мляко, каша и хляб, но да ви споделя какво хапна днес Виктор.

Палачинка с плънка обезсолено сиренце. Ето и рецептата: 1 пасиран банан, 2 чаши вода, малко зехтин, 1 бакпулвер(аз сложих половин) и брашно(аз сложих типово), колкото поеме. По принцип към рецептата има и подправки като канела, ванилия и индийско орехче. След първата палачинка, която отделих за Виктор, добавих и подправките без индийското орехче. Трябва да се правят обаче по-малки и по-дебелички, че иначе се обръщат трудно, защото са много меки. За първи път правя палачинки без яйца и прясно мляко и да ви кажа станаха доста вкусни

# 639
Здравейте бе майки  Joy

Аз съм за общия списък!  Peace На кой каквото му се падне .. Въпрос на късмет  Hug (Марти, ако четеш това, изтегли за нас едно момиченце!)  Mr. Green

Аз съм много нетърпелива , защото едни от първите рожденици сме ние  Hug 16 февруари

Аз пък да Ви се похваля , аз като готвя ИЗОБЩО, ама ИЗОБЩО не ми виси по крачолите! По зает е да се навира в пералнята  Mr. Green

redreny2000 изглежда доста лесно, ще взема ей сега да набъркам една каша, че да пробвам  Thinking Явно ще са някакви сладки палачинки , заради банана, ванилията и канелата, та много, много нещо не ги връзвам със сирене  Joy
Ние по принцип не сме капризни  Mr. Green , бях споделила преди ,че беше си ял от акото  Sick

Днеска що така никой не е сервирал кафе...  newsm78  Айде да сефтосам

Забравих да кажа днес ставаме на 11 месеца  Hug Hug
Почерпете се. 

# 640
  • София
Penmar, леко сладнят. То зависи колко банан ще сложиш. И подправките може да пропуснеш, ако искаш. А вместо бакпулвер, може да сложиш малко прясна мая. Аз поп ринцип ям сирене с всичко. Много харесвам палачинка със сладко/мед и сиренце;) А за Виктор като е обезсолено, не се бият много вкусовете.

И честита месечинка Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 14:48 от redreny2000

# 641
Редрени,ще я пробвам рецептата.Аз по принцип много обичам палачинки. Peace
Относно "катеренето по крачолите" и Мартина го прави ,но не като готвя ами като си играем.В тази връзка как готвите докато детето е на "свобода" и може да ги свърши едни...?Аз готвя тя докато спи,че иначе може да стане голяма беля,зашото тя не се спира на 1 място.

# 642
То мойто диване, че е едно понякога ми свлича анцунга, пък близнаците просто го правят по-бързо предполагам   hahaha
Цунки и от нас  Heart Eyes

днес леко се уливам вече  Embarassed

# 643
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Имам сварена тиква, дайте идеи за следобедна закуска с тиква - да разнообразим с нещо ново!

# 644
Усетихте ли, че липсвааааам  smile3521 smile3534

Бях на изпит в петък и в четвъртък вечер с ММ тръгнахме за София, беше ми много кофти, защото свикнах да съм постоянно с малката,но... Изпита мина много добре (имам 6), след него обаче имахме защита на летния ни стаж и трябваше да чакам 6 часа докато ме извикат мен,но после бяхме на вечеря и кино и така. В събота обикаляхме за рокли (за мен и за малката за Годинка+кръщене), успяхме да харесаме,но ще я правят по поръчка,тъй като попромених малко първоначалния модел. За мен си харесах,но реших че са много официални (бални) и не можах да се реша да си взема.

За подаръците - сърбят ме вече ръчичките smile3508 да разбера на кого ще избирам...иначе нямам претенции как ще го правите - само да е по-лесно за организаторите

За кухнята - втори ден яде от там, малката много я харесва,аз не мога да си кажа мнението още: десертите не ги ядем,тъй като аз не намирам смисъл да й давам нишесте или грис (и без това сме шишкави),та за десерт хапва плод. Общо взето давам на 1 хранене: 1/3 от супата,1/3 от второто и  малко плодово пюре или пресен плод.Така храната ни стига за обяд и следобедна закуска(ранна вечеря),тъй като вечер не й давам нищо твърдо след 19ч.

За боклучавата храна - аз не мога да кажа,че на 100% я храня здравословно и т.н. Старая се да спазва някакви мой си правила(аз винаги съм страдала от неправилно хранене и искам при нея не е така), като примерно: вечер (както написах след19ч.) не се яде нищо твърдо,хем да не тормозя стомахчето,хем да свиква,че трябва да се вечерят по-леки неща. Обедното хранене се състой задължително и от течна храна (супа),тъй като много се запича. В тази връзка гледам да изпива поне едно шише (150-200мл) вода на ден. Захар не давам,плодове колкото може в по-чист вид,ако няма давам компот (правен за нея) или плодови пюрета. Закуската все още си ни е мляко,тъй като ставаме късно (около 10:30-11).И сега след тези хубави правила идват и моментите,когато ям шоколад и тя гледа жално,та отчупвам на върха на нокътя и давам.

Ако мен ме бяха учили така,сега нямаше да се тормозя с непиенето си на вода или куп други неща,заради които постоянно качвам кг.

Изчетох уж всичко,но забравих какво друго щях да пиша  newsm78 Хайде лека засега от мен  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт