С конкурс да се бяхме събирали нямаше да е толкова сполучлив избора
Най лесния начин е да разбиеш - 1 белтък, 1 ванилия, 1с.л. лимонов сок и пудра захар около 150гр. Но тя е в зависимост от това как искаш да използваш украсата. По рядка ако ще разливаш върху цялата сладка. По гъст т.е. повече пудра захар ако ще украсяваш със щприц.
И може да се раздели и да се оцвети
голям помощник е.
не ми дава да мръдна от стаята и започва едно мрънкане.....

Но ето как аз ги опаковах 

Направо ме гледаше като че ли за първи път ме вижда тази вечер
Беше ми лошо преди да тръгне за банкета, добре че поспах 1 час и отидох на йога, че ми дойдоха силите. Прибира се, а децата спят сладко по леглата, аз съм поседнала с чаша мартини за заслужена почивка и ви чета. Той очаквал да завари всички будни, какафония, а аз пред нервна криза, а какво да види - всички играчки прибрани (а аз като се прибрах бяха разпилени навсякъде), подредено горе-долу, пооправено в кухнята, пусната миялна. Като му разказах как съм сготвила на баткото набързо пържолка със салата и айрян с Ади в кенгуруто, после на Ади правих пюренце и чай от стевия, докато баткото вечеря и я нахраних. Успях и аз да вечерям докато те си играеха двамата и по ред на номерата ги изкъпах. Тримата заедно се приспахме в на баткото леглото след като му прочетох 3 приказки и успях Ади да си я пренеса в кошарата, без да се събуди. Ако знае, че и подаръка за Коледа му опаковах и го скрих... Освен да почвам меденките, явно ми е ден
На Дени му беше по-интересен цветния лист, отколкото посланието. Аз останах малко разочарована, че нямаше нищо лично в него. Обсъдихме еленчетата и шейната, с които ще дойде на Коледа с подаръците и джуджетата, които след добрата почивка (нали играли футбол) са направили прекрасни подаръци. Най-доволен остана като ми показваше един влак долу на листа и му обясних, че той е за друго детенце, а не него джуджетата му правят кола, както сме поръчали
Моята днес се опитвах да я снимам, нито една свястна снимка не ми се получи - или гледа настрани, или надолу, или направо се е надупила и съм й снимала качулката и дупето
Дивина и ти какви красоти показваш, пък си пазиш в тайна рецептите 
Така, че внимавай, прави се на разсеяна и разстроена... 
Седя срещу нея и тя се дере все едно,че с тъп нож я коля.Издебнах момент,уж беше спокойна,тръгваме и след 10 мин установявам,че съм със спукана гума 
Да знаете,че и вие сте виновни за това
та затова му казах да ми избира той ..поне веднъж да ме изненада,че винаги го хващам...толкоз добре го познавам,че не може милия една изненада да ми направи...само да замисли нещо и го надушвам 
то туй е ненормална работа...може ли все да се движи...вода да пие и единия крак го мърда или ръчичката...няма спиране...дано не е е като мен,че имам ОТВРАТИТЕЛНИЯ навик да си треса крака...
Дивина и ти какви красоти показваш, пък си пазиш в тайна рецептите 

!
(ех, пловдивчанки такива, вие двете нищо не изпускате

За вас и всички други мами, които не успяха да се включат в инциативата на Лилироуз с картичките - за което всички много й благодарим - по аналогия на нейната идея предлагам подобно забавление: след Нова година (след като се включат и другите желаещи мами, а участвалите с картичките потвърдят желанието и за новата еуфория) Марти пак да разбърка адресчетата, и този път на всеки да се падне друг бебок, на когото да изпрати специален подарък за първия рожден ден през февруари или март. Но да си знаем от януари, че да имаме време да измислим интересна изненадка, а и от/до мамите в чужбина да има време за пратката. Може и ръчно изработени да са нещицата (то е още по-ценно), но предлагам все пак да кажем някаква стойност, за да има съответствие в подаръчетата - например между 10 и 15 лв, не повече, или пък между 5 и 10 лева, както кажете. Да знаете, че аз имам приятелка от Монтана, с която така си пращаме, и с държавните пощи е 2-3 лева цената за колетчето и за няклолко дни е тук/там. Ама Лилироуз няма да има право да дава повече от един адрес на всяка мама, че иначе - сърца големи - ще се разорим

,а Йоана ти праща
,всичко знаеш ти
и каката от какво се вълнува,сега точно стикери събират и менкат както тя се изразява,а и тези гривнички са много актуални.