Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 961
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Тарзанка кои получават сега списания, тези от първата група ли? Ние от втората кога ще получим?

# 601
Панама evenweave 28 на каква панама, която мога да си купя тук в БГ, отговаря? И каква ще е разликата в размера, ако шия на Аида 14?  Бодовете са 138х107, а готовия гоблен е р-р 25х19см.  (така и не се научих да си ги смятам тези неща   Embarassed  )

# 602
Рони5174 готвача ти е прекрасен  Peace Аз също имам намерение да си ушия 3-4 от тях.На какъв каунт панама го уши и гобленов бод ли ми се струва че е.. newsm78 доколкото виждам от снимката

П.П  Честито на всички празнуващи днес
Шила съм 1:1 но панамата каквае  newsm78 не съм много наясно,
купувам я от една кинкалерия. продават я на един голяям топ  Laughing голямо обяснение  Mr. Green

Томито  Shocked страхотен гоблен, направо ми останаха очите  Peace

# 603
Аз си направих книгоразделителите сама Simple Smile Да знаете друг път, просто си купете от някое фото тези найлонови неща за ламиниране и си ги изгладете с ютията на първа степен Simple Smile Аз така направих, не съм слагала кърпа или лист хартия, направо с ютията върху найлона, не залепва Simple Smile
Ето резултата:

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 22:33 от ИнаТ

# 604

Бравос , ама то някой трябва да опита  Hug

# 605
Идеално са станали, ИнаТ! Това ламиниране нещо ме спираше да си ушия разделител...  но вече явно няма да имам проблем Simple Smile

# 606
Аз си направих книгоразделителите сама Simple Smile Да знаете друг път, просто си купете от някое фото тези найлонови неща за ламиниране и си ги изгладете с ютията на първа степен Simple Smile Аз така направих, не съм слагала кърпа или лист хартия, направо с ютията върху найлона, не залепва Simple Smile
Ето резултата:

ИнаТ как се казват тези найлонови неща?
Астера в Плевен в Макси центъра има магазин Идея там съм виждала стереопорени фигурки-топки,сърчица ,яйца и други подобни.

# 607
Чудесни книгоразделители Б Р А В О  Peace

Момичета, търся схеми на тези макове, мама обожава тези цветя и ми се иска за рожденния и ден, който е през март, да  я зарадвам  Simple Smile

# 608

ИнаТ как се казват тези найлонови неща?

Не знам как се казват, но като отидете на място, където има ламинатор и не се наемат да ви ламинират, поискайте да ви премерят и продадат само найлончето /все ще разберат какво искате Simple Smile/. За моето ми взеха 1 лев, то беше едно голямо, което събираше двата книгоразделителя заедно, аз си го разрязах по средата.
И ви благодаря за похвалите  Hug Не са много идеални, защото на едно място си личи, че има нещо оплескано /заради опитите да ги освободят от машината с дърпане/, но и на мен си ми харесват и съм доволна, че в крайна сметка ги завърших и ще ги използваме.

# 609
След цяла вечер борба с фотото  Blush  ето го най-накрая готовия дименшънс:

# 610
rony5174 това са щампи.Имам ги сканирани две от тези модела,които търсите-но нямат номерата на цветовете.Ако ги искате,ще ви ги пратя.
Благодаря ви,че харесвате гобленчето ми! Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:20 от tomitooo

# 611
  • София
     Момичета,моля за помощ! Търся схема за първия гоблен: http://www.sheherezada.com/Katalozi/Wiehler/pl_images/WCat-37.jpg По-точно ми трябва горната лява част.

# 612
  • До сърцето...
dion, много ти е хубав Дименшънса!  Heart Eyes

boneli, благодарение на твоите указания намерих магазина (е, имаше малко лутане, но тъй като не съм от Плевен, та ми е простено  Grinning) Ама продавачките днес не бяха в настроение, търсих меланжирани конци, но ...
Понесох се в тръс до магазина в търговският център, нали е близо. Ама там не беше моята любима продавачка, а самата собственичка. Малеее! Все едно съм влезнала да и бера доматите от градината. Направо ми се отщя. От днес ставам клиент на интернет магазините, та белким поне тия  лоши емоции си спестя покрай приятното ми занимание.
Извинете за спама!

# 613
Tomitooo много ще съм благорарна ако ми ги пратиш!!!  Hug
на лични ще изпратя мейла си  Wink

Дион  Shocked страхотно се е получило, цветовете са У Н И К А Л Н И   Hug

# 614
dion много е хубав. Hug
Radika съжалявам ,че не са били в настроение.Аз вчера ходих и бяха много любезни.В търговския вече няма да стъпя ,защото продавачката е ужасна.
ИнаТ благодаря за пояснението,не забелязвам нищо дефектно по твоите.Направо са перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт