Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 935
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • Атлантис, Галактика Пегас
Деси.... чуден е!!!  Flutter

# 631
А в албум.бг, ако влизат много хора и се качват много снимки, дали няма да е проблем пак? Да пробваме освен? newsm78  Кажете име и парола?

# 632
А снимка.бг?

# 633
  • край Дунав
Деси, страхотно!   bouquet

# 634
Деска просто чудесно!  Hug Hug Hug

# 635
  • Плевен

Пепен , на една Степаня и отиде целия акаунт в галери .ру ,като много качваше  Laughing Всичко й изтриха ,Вервако в галери . ру няма също  ooooh!

Аз казах че има ограничения и там. Степаня качваше всеки божи ден и слагаше наименование на албумите си с истинските имена на дизайнерите/беше като библиотека/.И на мене ми изтриха албуми на Вервако, Само там където са качени не с оригинална закачка стоят.Но и това е нещо ,все пак ако много държиш на някоя схема ,сваляш ,сканираш и пак имаш за себе си.

В пикасата сега за първи път качвам толкова много схемки/да схемки/ .Ще видим резултата.Мисля като премине един месец да заключа тези албуми ,за това който иска схеми за празниците да си дърпа.Сигурна съм че ако сложа някоя схема на "велик" дизайнер и мене ще ме клъцнат  Mr. Green

Сега се сетих за една идея ,с която ме светнаха преди време -правиш си втори имейл в пощата си и там си качваш и складираш схемите.Направила съм го с няколко ,защоно не ми остава време , но е нещо за сега най-сигурно , дори и да ти се срине компа ,пак мисля че там файловете се запазват/дано не се бъркам/ Crossing Arms

# 636
  • София
Ооо, много ви благодаря!  Embarassed Изключително мили сте Hug

Инатче, още не съм го мислила, обикновено се доверявам на жената в магазина, досега не е сбъркала с рамка  Peace

Мариета, Dimensions - 35249, казва се "Пеперуда и маргаритки" (Butterfly and Daisies). Току що открих схемата тук сканирана и в РМ
http://dump.ru/file/5523351

Аз имам много схеми, но повечето са в РМ, така че няма как да се качат в www.album.bg или друг сайт за снимки. "Ланарте" отдавна блокира всичките си схеми по сайтовете, подозирам, че и "Вервако" прави същото  Sad

Пепен, не трябва да се продължава срокът, достатъчно е да влезеш в профила си и той се подновява автоматично за още 30 дни  Peace

# 637

Аз имам  малко схеми,умишлено си ги изтрих  ,всичко ми е на хартия в два екземпляра ,каквото харесам , печатам цветно и  ела да видиш шкаф с хартия Grinning
Няма ушиване никога.
Харесвам нещо , почвам , зарязвам и все така Crazy

# 638
Маниачки  Mr. Green Схеми складират Simple Smile

# 639

Еееее,-=Деси=- ,прелест,останаха ми очите... Hug
Честит празник на всички именници и близките им.

# 640
Защо не пробвате с www.album.bg ? Аз имам снимки там сигурно от 3 години и една не е пипната Simple Smile
Там се смаляват размерите и някои схеми няма да са  качествени.
Тц Simple Smile Качвате си снимките в оригиналния размер, показват се в по-малък, отдясно малко по-надолу дава информация с какъв фотоапарат е снимана снимката, кога и т.н. И оригиналния размер на снимката, която може да се види без никакъв проблем. Затова и го предложих, така че нищо не пречи да пробвате, засега друг вариант май няма Simple Smile Но както си решите, аз само давам предложение.

Ето пример:
http://store.picbg.net/pubpic/48/B2/302e5777909648b2.jpg

# 641

Пепен , на една Степаня и отиде целия акаунт в галери .ру ,като много качваше  Laughing Всичко й изтриха ,Вервако в галери . ру няма също  ooooh!

Аз казах че има ограничения и там. Степаня качваше всеки божи ден и слагаше наименование на албумите си с истинските имена на дизайнерите/беше като библиотека/.И на мене ми изтриха албуми на Вервако, Само там където са качени не с оригинална закачка стоят.Но и това е нещо ,все пак ако много държиш на някоя схема ,сваляш ,сканираш и пак имаш за себе си.

В пикасата сега за първи път качвам толкова много схемки/да схемки/ .Ще видим резултата.Мисля като премине един месец да заключа тези албуми ,за това който иска схеми за празниците да си дърпа.Сигурна съм че ако сложа някоя схема на "велик" дизайнер и мене ще ме клъцнат  Mr. Green

Сега се сетих за една идея ,с която ме светнаха преди време -правиш си втори имейл в пощата си и там си качваш и складираш схемите.Направила съм го с няколко ,защоно не ми остава време , но е нещо за сега най-сигурно , дори и да ти се срине компа ,пак мисля че там файловете се запазват/дано не се бъркам/ Crossing Arms

Ми да си призная аз твоите си ги свалих от пикасата снощи.  Embarassed Всички албуми с гоблени.  Embarassed
Май съм се побъркала, момичета. Напоследък по цял ден само гоблени търся, сайтове, схеми, ключове и дърпам и си правя папки на компютъра, и се запасявам като за последно. Не мога да се спра. Crazy  И 100 живота няма да ми стигнат да ушия всичко свалено, ама ей така, да има там, за да мога да си избирам... Все търся и ненаситна съм на тая красота. Вие чувствали ли сте се така?  Confused

Значи в албум.бг може и да стане. Там албумите могат ли да се заключват?

Или да направим един огромен архивиран файл, който да пуснем в някой торент сайт и набързо да си го сръбнем? Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 22:46 от Estellia

# 642
Деси красота неземна е това ,което си сътворила.Тези пеперуди са като живи.  bouquet

# 643
Estellia,как ги намери и аз да си ги изтегля, че в последно време не шия , асамо тегля ,все едно 100 год. ще живея Laughing и ще шия Laughing

# 644

Значи в албум.бг може и да стане. Там албумите могат ли да се заключват?

Да се заключват не знам, но като влезеш в самата снимка и под информацията за снимката показва за кого е видима. Там има настройка да се направи да е видима само за МЕН, което означава, че само ти можеш да си разглеждаш снимките. Или само приятели и така.. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт