Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 920
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

Момичета, почерпете се за именния ден на детето ми - Ива. Доста голям спор  се разрази между дядото Иван /на когото е  кръстена тя/ и дъщеря ми дали тя трябва да празнува на Връбница или на Ивановден, но се постигна компромисен вариант - и на двата празника.

Бонели, аз съм крайно разочарована от продавачките  Макси център в Плевен ммагазин Идея - в 10 часа все още не бяха дошли на работа, не добро отношение, не можаха да ми покажат това което искам защото я нямало другата колежка и т.н. Май ще се ориентирам към интернет търговия.

Аз ползвам като файлообменик  дъмп.ру или докс.бг на абв.бг. Иначе склад от схеми и имам на домашния комп, на служебния, а пък тези които имам намерение да ушия са на хартия в две папки - класьори.
Май това дето го пусна Мис Емералд за лудите гобленарки е толкова вярно.

Аз снощи "почти" приключих с трите кокошки - остана ми само малко контур.

Чиполита, аз като ги видях тези шалове така се заразих, че имам вече 4 оплетени, други 2 на "бобчета" и имам още две гранки за плетене.  

# 661
Аз купих само едно чиле за проба и добре,че ги няма в нашият град,че сигурно щях само да притичвам до магазина.

# 662
chipolita ако не те затруднявам може.Благодаря все пак за информацията.

# 663
chipolita ако не те затруднявам може.Благодаря все пак за информацията.
Сега ще пробвам,че не съм сканирала схеми. Но ще ми е по лесно да ти ги пратя на пощата.

# 664
Какви са тези списания, групи? Искам и аз, може ли?  Grinning
може, може, но играта свърши, така че ще ти изпратя сканирано копие. (след понеделник, че ще го дам на работата на мъжа ми да го сканира)

Сега да покажа и нещо което изплетох за 3 часа, направо съм горда със себе си (и скромна Embarassed)
http://chipolita.snimka.bg/hobby/r-kodelie.645501

А сега искам и един съвет от вас: Какъв фон е подходящ за това коте? - правя го от цяла вечност, захванала съм го през ученическите години и като си ходих за празниците майка ми ми напомни за него.http://chipolita.snimka.bg/hobby/r-kodelie.645501.26034346
какво е това и как успя за 3 часа? браво! на котката си представям една кофа за боклук отзад с огризки и рибени гръбнаци  Joy

вчера аз имах имен ден, а днес имаме спор с родата, защото те твърдят, че голямата ми дъщеря има имен ден днес, но съм сигурна, че не е днес. но както и да е, реших, че няма да развалям толкова многото празници и ще я оставя да празнува днес, а като открия нейната дата - пак ще празнува. освен това дядо ми днес рожден ден; баба ми вчера имаше имен ден; етърва ми и свекърва ми имат рожден ден идната седмица; баба ми също има рожден ден идната седмица и въобще много тежък месец е януари!

# 665
  ura  party023  party023 Момичета,почерпете се .Днес ставам по умна и по красива . Ba4iiska честит имен ден на детенце.Да ти е здрава и щастлива.

# 666
Момичета, дали ще се намери някоя схема по Картини на Реноар?

# 667
Някъде си загубих коментара Laughing
 Тарзанка, преждата си е такава и се плетат само 5 бода на спирала, така че който е по- сръчен може и за по-кратко време да се справи. Аз не съм много добра в плетките.
А, за котарака идеята е супер, но няма как да стане.

# 668
  • София
Тарзанка, Йоана означава "богопомазан" и празнува точно днес. Така че честит празник!   bouquet  

Честит имен ден на Иваничка и на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името!

ba4iiska, честито на Ива!   bouquet Добре сте го измислили с двата празника  Mr. Green Племеникът на мъжа ми е кръстен на дядо си Кръстьо и празнува на Кръстовден, макар че би трябвало да е на Коледа (доколкото е Кристиан)  Tired

my.baby1, ЧРД! Здраве, щастие, любов и късмет!   bouquet

Момичета, хиляди благодарности за прекрасните думи за моето гобленче  Hug Hug Hug

Да си кажа и аз за трупането на схеми. Имаше един момент на вманиачаване (явно всички сме минали през него  Mr. Green), в резултат имам стотици схеми (свалени или разпечатани), но изобщо не знам кои са и някой път съм много изненадана като се натъкна на нещо в компютъра. След това моментът на безумие премина, сега си избирам 1 гоблен и го шия  Peace Не обичам да разглеждам свалените схеми, защото като гледам картинката на гоблена, явно свиквам и вече не ми се иска да го ушия  Sad

Аз имам такъв шал  Grinning Стои много по-красиво когато го сложиш   bouquet, така сниман малко му се губи ефектът

# 669
Ето едно етапче от мен:

И да попитам, дали на някой му се намира схемичка на това?

Открих други пиленца. Благодаря и на Pepen за предложените схеми. Но тези не ги намирам.  Heart Eyes
Честито на празнуващите отново!   bouquet

# 670
Момичета, минавам набързо да честитя на всички празнуващи днес! Със здраве да носят името си! Много щастие, любов и късмет!
Да почерпя и за моя именник, съпруга ми! Да ми е жив и здрав и все така да се отнася с разбиране към моите хобита  Laughing

Estellia, единия са ти го дали - осинката, другия, който съм си запазила е садовника. Всичко останало умишлено съм изтрила от отметките. То и осинката не съм прегледала като хората, но стига толкова. Пазя ги, ако нещо ми потрябва да потърся. Но безразборно сваляне на схеми вече не  Naughty

Лек и усмихнат ден ви пожелавам! Изчезвам, че имам доста работа и за днес, и за утре!

# 671
my.baby1 Благодаря за почерпката ,остани си умна и красива ,и работлива.

# 672
  • Атлантис, Галактика Пегас
Аз също съм събирала много схеми, но ги изгубих когато изгубих твърдия диск на лаптопа. Сега имам малко, но част ги прехвърлих на дискове и в класьори.  Wink
Пеперудата става невероятна, но не съм я снимала,  Whistling чакам да напредне още. понеже отпуската свърши и сега шия много по малко.  ooooh!

# 673
  • ГОре на черешата...
Много именници тук - бъдете живи, здрави и много щастливи  bouquet! Честит празник и на рожденичката  bouquet!

И аз си имам именник /макар че дядо му много държи да празнува на св. Кирил и методий, че нали уж е кръстен на него Whistling/, моят Калоян си има имен ден точно днес - та почерпете се за нетово и за на племенничката ми Ивета здраве:

Тарзанка, точно така - Йоана празнува точно днес - нали днес честваме св. Йоан Кръстител /оттам празнува и моят син - Кало Йоан - Добрия/хубавия или Грозния/страшен/ - за византийците - Цар Калоян.

# 674
Получих си гоблена. Пристигна преди 2-3 часа. 

Честито на всички празнуващи днес!   baloni smile3525

Ще се опитам да се огранича в безумието и ще сваля само схеми на Л*еврон, които намерих накуп в един сайт, благодарение на cipiripi и на Дименшънс, на които съм в процес на търсене. Ако ви се намират сканирани или линкчета, моля, дайте.  Praynig Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт