Бродирана красота - Гоблени 89

• 78 905
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
мале, мале колко сте напреднали всички  #Crazy . Аз покрай празниците нямах никакво време. Сега чакам мъжът да замине командировка и аз почвам Simple Smile.Въпреки,че са ме налегнали много проекти и изпити.
Надето сп ший си както ти е удобно,пак ще стане красиво мисля.Само обаче дали ще ти стигнат конците. С кръстчетата ще се изразходят два пъти повече  отколкото с 1:1, но пък ще стане и по-голям май. Интересен ми е резултатът, ще чакам да видя Simple Smile
Честит празник на именничките ако има такива ( познавам ви предимно с ник-овете)   bouquet

# 646
Дион, Деси, гоблените са станали прекрасни! Деска, специални аплодисменти за теб! Кога го получи, кога вече е ушит! Браво!

... Все търся и ненаситна съм на тая красота. Вие чувствали ли сте се така?  Confused

И аз бях така, след като открих какви красоти има вече в това завладяващо хоби! Особено след като открих и някои руски сайтове, в които схеми да иска човек  Grinning И свалях, и свалях, и свалях, така докато стигнах до малко над 20 гигабайта  doh Е, разчистих ги! В момента са мааааалко под 7  Mr. Green Така че напълно разбирам в какво състояние си в момента!

# 647
Estellia,как ги намери и аз да си ги изтегля, че в последно време не шия , асамо тегля ,все едно 100 год. ще живея Laughing и ще шия Laughing

Ми търся по руски сайтове, галерии, албуми на съфорумки, други форуми и т.н. едно по едно като пчеличка. Тук схемичка, там схемичка  Mr. Green Постоянно имам поне 10-20 таба отворени едновременно и съм станала като робот. И даже не ми се ляга вечер. Моят едва ме замъква, ако успее въобще, в леглото към 2-3-4 сутринта.

И аз бях така, след като открих какви красоти има вече в това завладяващо хоби! Особено след като открих и някои руски сайтове, в които схеми да иска човек  Grinning И свалях, и свалях, и свалях, така докато стигнах до малко над 20 гигабайта  doh Е, разчистих ги! В момента са мааааалко под 7  Mr. Green Така че напълно разбирам в какво състояние си в момента!
[/quote]

Я дай някое и друго линкче на тия руски сайтове да ги попрегледам  Mr. Green
Пффф, отдъхнах си. Изглежда, че не съм сама в тая лудост, която толкова ми харесва иначе.
Аз за момента съм скромна все още :

1 599 Files, 45 Folders
1,17 GB (1 258 864 640 bytes)

Замислила съм да изровя и всички схеми от темите до момента. Откачена съм! Simple Smile

Поздрав за всички луди като мен Mr. Green : http://www.youtube.com/watch?v=LJ7qXHjxj_0&ob=av2e

# 648
-=Деси=-, прекрасен е просто! А и колко бързо го уши! Браво!   bouquet  bouquet  bouquet
Поздравления и към другарчето за избора на подарък!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз също събирам схеми! Преди си  разпечатвах и триех от компютъра, но нещо се затрупах с хартия и спрях!  Laughing Сега пак си събирам, уж подбирам, ама как бързо се натрупват само!

А най-обичам спешно да ми трябва някой гоблен - мъжлето да ми позволи да си го купя - и да си ми стои в едно кашонче, което вече смених с Кашон, при други "спешни"!  Laughing
Преди ми се смееше, че трупам запаси, но напоследък май не му е така смешно!  Rolling Eyes  hahaha

# 649
  • Стара Загора
Моята страст за трупане на схеми също се поукроти, но за нещастие прерастна в трупане на готови комплекти...

В мсн.ком ако имате регистриран мейл, имсте достъп до тъй наречен скайдрайв - 25 гб за качване на каквото ви душа иска - снимки, схеми, пм файлове, видео, документи... абе всичко. Може да се персонализира, споделя и т.н. Аз го ползвам за снимките ни само и не знам дали трият за авторски права. Утре ще ви дам линк, че пиша от тел. и ми е мнооого неудобно Simple Smile Лека нощ, момичета!

# 650
http://club.osinka.ru/topic-87822
Estellia,тук има много схеми на леврон и много други.Аз имам жълтите рози които си си поръчала,ако можеш да промениш с някой друг гоблен поръчката а аз ще ти пратя схемата.

# 651
Тарзанка кои получават сега списания, тези от първата група ли? Ние от втората кога ще получим?
да, получават от първата група. публично се извинявам, но не ми остана време тази седмица да оправя списъка и да изпратя останалите в мен списания на тези, които не успяха да дойдат на срещата. в неделя ще оправя списъка и ще ги изпратя. за втората група още не съм получила нищо, нямам дори потвърждение, писах им още два пъти, но нямам никакви отговори. в краен случай, ще изпратя сканирани копия на списанието.

Да знаете друг път, просто си купете от някое фото тези найлонови неща за ламиниране и си ги изгладете с ютията на първа степен Simple Smile Аз така направих, не съм слагала кърпа или лист хартия, направо с ютията върху найлона, не залепва Simple Smile
а стига бе  Shocked Shocked Shocked

аз от много години ползвам multiply, но не качвам кой знае какво.а томас кинкейд го качих, но със сменено име, надявам се да не го открият. според мен е много полезна такава библиотека за ползване с парола, като тази - http://streamphoto.ru/users/Nicola/125581/ - на multiply се опитвам да сложа пароли, но безуспешно, мога да огранича достъпа само до приятели и  не-приятели.
трупам си схемите в компа, но често свалям набързо и ги трупам в една папка, а когато пътувам някъде и нямам интернет да свалям, ги подреждам Simple Smile

# 652
http://club.osinka.ru/topic-87822
Estellia,тук има много схеми на леврон и много други.Аз имам жълтите рози които си си поръчала,ако можеш да промениш с някой друг гоблен поръчката а аз ще ти пратя схемата.

Не знам дали е възможно да ми го заменят и с кой точно. Ако избера друг гоблен, а схемата му може да се намери в този руски сайт, цялата галимация се обезсмисля. Лошото е, че нямам време -поръчката чакам да дойде след 10-12 часа от този момент.  Grinning
Мисля да си платя тези 13 и.. лева (не са толкова много, нали и създателката (която мд е много мила и отзивчива) трябва да получи нещо) , а ако искам друг да шия, ще зная първо да потърся, поразпитам и т.н.
То като ми се запали главата и като невидяла...  Laughing

Периодично като ми влезе някоя муха в главата и нито мога да спя, нито да се храня. То не бяха марки, монети, калейдоскопи, игри, хороскопи, свещи, рисунки/шаблони за стени, интериорен дизайн, астрономия, грим, цветя........

Страх ме е да отварям другите теми от Хоби, че не знам къде ще ме отведе лудата ми тиква. Joy

# 653
Тарзанка кои получават сега списания, тези от първата група ли? Ние от втората кога ще получим?
да, получават от първата група. публично се извинявам, но не ми остана време тази седмица да оправя списъка и да изпратя останалите в мен списания на тези, които не успяха да дойдат на срещата. в неделя ще оправя списъка и ще ги изпратя. за втората група още не съм получила нищо, нямам дори потвърждение, писах им още два пъти, но нямам никакви отговори. в краен случай, ще изпратя сканирани копия на списанието.

Да знаете друг път, просто си купете от някое фото тези найлонови неща за ламиниране и си ги изгладете с ютията на първа степен Simple Smile Аз така направих, не съм слагала кърпа или лист хартия, направо с ютията върху найлона, не залепва Simple Smile
а стига бе  Shocked Shocked Shocked

аз от много години ползвам multiply, но не качвам кой знае какво.а томас кинкейд го качих, но със сменено име, надявам се да не го открият. според мен е много полезна такава библиотека за ползване с парола, като тази - http://streamphoto.ru/users/Nicola/125581/ - на multiply се опитвам да сложа пароли, но безуспешно, мога да огранича достъпа само до приятели и  не-приятели.
трупам си схемите в компа, но често свалям набързо и ги трупам в една папка, а когато пътувам някъде и нямам интернет да свалям, ги подреждам Simple Smile

Какви са тези списания, групи? Искам и аз, може ли?  Grinning

# 654
Моята страст за трупане на схеми също се поукроти, но за нещастие прерастна в трупане на готови комплекти...
...

Точно там е въпросът, само че аз го приемам за ЩАСТИЕ!  Party Laughing
Estellia , и мен вече ме е страх да чета други теми! Отворих веднъж (Био)Зеленчукова градина и ....... ще садя напролет! Това е!  Crossing Arms Даже имам опит някакъв вече! Blush

Честит имен ден на именниците днес!      bouquet  bouquet  bouquet  Да сте здрави и щастливи!
Само за Иваничка съм сигурна, че е от празнуващите, покрай тези никове!   bouquet

# 655
Деси  smile3501 страхотно се е получил!

Пепен  Hug благодаря за схемичките  Hug

# 656
Добро утро момичета.Честит имен ден на празнуващите днес.
Как се прави поръчка от Рогоблен или Криф?Въобще как се поръчва от сайтове и как става плащането?

# 657
Да покажа до къде съм стигнала. Никакъв напредък през новата година, ама като не съм си седнала на седката и все из пътищата скитам. http://chipolita.snimka.bg/tapestries/etap.643723.26034342
Паролата е: gobleni
Сега да покажа и нещо което изплетох за 3 часа, направо съм горда със себе си (и скромна Embarassed)
http://chipolita.snimka.bg/hobby/r-kodelie.645501

А сега искам и един съвет от вас: Какъв фон е подходящ за това коте? - правя го от цяла вечност, захванала съм го през ученическите години и като си ходих за празниците майка ми ми напомни за него.http://chipolita.snimka.bg/hobby/r-kodelie.645501.26034346

Честит имен ден на всички именници.

# 658
chipolita даста си напреднала.Натюрморта е страхотен ,на коя фирма е?Решила съм след момичето да ушия нещо такова.Относно котето аз имам нещо подобно ,плете се с кука моето е Чичо Скруч .Ще го снимам и ще го покажа.

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 10:34 от boneli

# 659
chipolita даста си напреднала.Натюрморта е страхотен ,на коя фирма е?Решила съм след момичето да ушия нещо такова.Относно котето аз имам нещо подобно ,плете се с кука моето е Чичо Скруч .Ще го снимам и ще го покажа.

Композицията с плодове е от "Галерия бродерия" от март 2010. Ако го нямаш ще се опитам да го сканирам. А, Чичо Скруч е много симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт