След като са я преровили и са видели, че няма нищо ценно в нея, тия дето са я гепили са я метнали някъде в магазина и на обед като са оправяли са я намерили. Нищо не липсва, даже потрошения телефон са оставили (то на него и 5лв не могат да му вземат де). Все пак ще се наложи мъжо да си преиздаде картите и тн, че да не стане някой сакатлък.
Сега се прибрах у нас и чакам да ми докарат чаветата, че нашите заминават за Плевен за погребението, а свекърва ми си идва утре да поеме децата. Не ми е много близък този дядо, а и беше болен и го чакахме общо взето, ама супер криво се получи след поста ми.
.
.
.
. Аз карам всеки ден кола и уча маршрути. Нова година и ние още не сме решили, хем ми се иска да сме си у нас, за да й е по-добре на Евето, хем не искам да сме сами, пък приятелите ни не искат да идват у нас. Правя баница с късмети, но слагам от готовите, тази година ще сложа побне 5-6 късмета "Нова кола"
Близък или не - дядо е и си е гадно!
Самите късмети увиваме или в домакинско фолио или целуфан и няма проблем. Друг вариант е да се направят като знаменца и да се забодат след печенето с клечки за зъби. 

Та това с късметите е доста многозначително

Получих си елхичката и един невероятен подарък от Мириамс! Ама направо си уникална, мноогоо, мноогоо ме зарадва, голяма изненада си ни направила!
нямам думи да изразя благодарността си за прекрасния жест!
Освен това съобщих в пощата, че не си получавам писмата и служителката каза, че ще го отбележи и предаде. Вероятно пак ще трябва да ходя да търсят има ли още нещо мое при тях и така. Самото ходене си беше приключение, че за 1ви път ходих до тази поща и ползвах навигацията, тя пък не ми отчита еднопосочните улици и падна едно обикаляне по заледените улички с летните гуми, мани, мани!
Ама бавничко и полека стигнахме благополучно, а на връщане вече беше по-лесно.
Препоръчани теми