) и Милла(хе-хе може да се каже даже, че са 3, че малката Мила и Нико са пратили и на Йоана картичка
). Аник, този малкият дядо Коледа едва го спасих от нагризване, олигавяне и накъсване, ама оцеля де 
, радвам се, че картичката успя да стигне навреме при вас
абсолютно на същото мнение съм и аз.
, да видим де, че нещо с мъжо взехме да се замисляме за още един наследник(чка)
ама времето ще покаже. 
У нас не е направила и крачка сама за два дена, но явно защото сме с много дебел и космат килим. Но днес бяхме на гости с ламинат, обикаля си няколко часа сама из стайте
На мама гюленцето
Подавах го на мъжО, ама той блееше и аз съм виновна
прекрасни са! Мая веднага награби малката картичка и докато се намеся, откъсна лепенките 
Утре пращам таткото за инхлатор.
) Поне така си мисля,но ще трябва да си платиш доставката
Бързо да се оправя Момо!!!
Сърдечно благодаря
А малката картичка е повече от сладурска!!!
Дария само я разнасяше из вкъщи и викаше :Баиии,Баиииии!Тя на всички мечки вика така,заради рекламата на Барни

)

Честито на именниците на патерици! Тази седмица малката си е вкъщи да излекуваме малко сополите,които от месеци не са спирали.
След Нова година пак на яслата,само дано да не свикваме пак отначало.
Аз имам новина: Да си похваля,че ще си имаме бебче! Вчера бях на преглед и за сега всичко е наред. Много съм щастлива и се надявам всичко да е наред. Айде оставям ви,че малката се сърди. Хубав ден!

и на финала едно здраво бебче 
Страхотни сте с мъжа ти, че сте се решили на такава малка разлика 
"Дребниот волен народ" е фенския превод на книжката, от преди да я издадат, официално са я превели "Волния народец" - ама ти си написала фенското заглавие - ей така си личат истинските просветени
И кога ще ходите на видеозон пак, че тука едни памперси съм заложила за мъж 
Не ни се беше случвало откакто имаме Мая, много ни е странно
Вчера се прибираме от работа и се щураме из апартамента като мухи без глави, не знаем какво да правим
Накрая решихме проблема по най-добрия начин - сипахме си по едно уиски, една купичка ядки и в леглото пред телевизора

. Мин, година правих и две салати - едната беше с картофки, пилешко месце, майонеза и не помня какво още, а другата беше ролца от раци, нарязани маслини и майонеза (много я обичам!). Тази година сигурно пак ще направя.
я не се връзвай на глупости! Лоша майка си била
- те май не знаят какво е лоша майка. Ама много лесно лепват етикети хората, беее
. Много добра майка си и това е най-важното! Твоят съдник още не е пораснал, другите да не те впечатляват 
Но още помня как като бях в БГ и се редувахме на работа с болничните да си почиваме
и ходех при личната да си измислям, че ми е лошо. Всеки път чуваше хрипове, пращаше ме на снимка и бях на антибиотици
И си бях напълно здрава.
Много сте смели, браво 

Менюто ще е пържоли, хапки, салати, баница и може питка да направим. Ако някой донесе нещо е добре дошъл Препоръчани теми