Отговори
# 150
Здравейтееее!
Честита Коледа на всички! Честит имен ден на днешните именнници!!! Тини, честит рожден ден- много здраве и късмет ти желая.

Иринополис, нашата пощаджиика явно е по-чевръста- днес си имам 2 картички- от Аник( Hug Hug Hug) и Милла(хе-хе може да се каже даже, че са 3, че малката Мила и Нико са пратили и на Йоана картичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes). Аник, този малкият дядо Коледа едва  го спасих от нагризване, олигавяне и накъсване, ама оцеля де Crazy
Нинка, благодаря ти много за съобщението и хубавите пожелания, много специални поздрави на Рая от мен и Йоанка, и целувки на Гоги!
Блурмоа Hug, радвам се, че картичката успя да стигне навреме при вас

Milla Elaine, това беше най-страхотната идея - картичките носят толкова много емоции  Hug
smile3521 абсолютно на същото мнение съм и аз.
Мишанка, весело изкавране на останалата част от почивката, страхотни снимки.
Съни, кофти падане, наистина е бил малкият дявол, добре, че не е станало нещо по-сериозно.

Оставям ви, че умирам за сън, а и дребосъчка хич не спи добре нощем( като чета повечето май са така- та и ние не сме изключение)), остават ми още 3 работни дни и после запразнявам...до есента Whistling, да видим де, че нещо с мъжо взехме да се замисляме за още един наследник(чка) Crazyама времето ще покаже.

# 151
Здравейте ...намам време дори да дзакна при вас..........,нооо Нека има празници    Grinning   newsm44
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ
бъдете здрави вие и семействата ви!!!
Честит имен ден на празнуващите днес   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 152
  Честит рожден ден на Тини, честито и на многото ни именници днес! Да сте много здрави   bouquet
  Мишелка я броя за офицялно проходила вече  Grinning У нас не е направила и крачка сама за два дена, но явно защото сме с много дебел и космат килим. Но днес бяхме на гости с ламинат, обикаля си няколко часа сама из стайте  Heart Eyes На мама гюленцето  Laughing
  Купихме си и апаратче днес, че онзи ден *убихме* нашия  #Cussing out Подавах го на мъжО, ама той блееше и аз съм виновна  Whistling
  За инхалатор и аз много се чудя. Че малката редовно си кашля. Тука кашлицата, хремата, разтройството и температурата за нищо ги нямат. Не се изписват хапчета, чак ме гледат с досада защо съм отишла. Дори сироп за кашлица не дават, казват, че ще мине от самосебе си. Преслушват точно за 2 секунди гърдичките отпред през бодито и блузката с обикновенни слушалки. Според мен в БГ доста преиграват с тези антибиотици и болници. Съгласна съм, че се налага понякога, но съм убедена че в доста случай е излишно.
  Съни много гадно, че оставаш сама. Дано слушат децата и да са здрави.

# 153
Злати, получихмееее  Hug  Hug прекрасни са! Мая веднага награби малката картичка и докато се намеся, откъсна лепенките  Rolling Eyes и като й я взех ме гледаше с поглед "защо ми ги взимаш, пише, че тази е за мен и батко"  Crazy

А баткото от днес е и с температура, освен кашлицата. Беше здрав точно 1 седмица и айде - пак. Какво му стана, до 3 годишен не ми е боледувал  newsm78  Утре пращам таткото за инхлатор.
вие от аптека ли купувате инахалаторите? питам, защото ни е далеч аптеката, а наоколо няма никави помощници - свекърите заминаха на почивка; баща ми е с пневмония, майка ми отиде в сандански, а мъж ми по цял ден на работа...оплаках се и аз  #Cussing out 
Зарат, благодаря че сподели  Hug

# 154
Диди,може и онлайн Simple Smile) Поне така си мисля,но ще трябва да си платиш доставката Simple Smile Бързо да се оправя Момо!!!

Мила и аз  получих картичката ти Simple Smile Сърдечно благодаря Simple Smile А малката картичка е повече от сладурска!!!  Hug Дария само я разнасяше из вкъщи и викаше :Баиии,Баиииии!Тя на всички мечки вика така,заради рекламата на Барни  Mr. Green  Та сърдечно благодаря за вниманието!!!

Цвети,гледах Мишелка... ами то си ходи детето,какво ни заблуждаваш тук  Mr. Green Честита ви придобивка,да си снимате със здраве  Hug  bouquet

Нинче,не ми хареса особено филма!!!Някакъв вид продължение на ''Джак и бобеното стъбло'' ... В сравнение с  ''Тайните служби на Дядо Коледа'' и ''Весели крачета2 '',му давам по-ниска оценка ,но на Коко му хареса,макар че не знам,дали разбра поуката от цялата история Simple Smile)

Оххххх днес отивам на среща с Ради,че така ми е домъчняло за нея  ooooh!

А забравих да кажа,че Дари е пощръкляла по Мики Маус и най-смешното е,че върви и повтаря :Ма Ма  и аз си мисля,че ме вика,отивам тя сочи Мики Маус  Mr. Green

# 155
Здравейтееее. Тези, които живеят в Люлин, хич да не ми се оплакват от недоспиване. Незнам на какво се дължи факта, дали на това, че съм си вкъщи или може би въздуха да е друг, ама в 6 се събудих наспана и свежа. А Радо се събуди само веднъж в 3 и в 8 кукна усмихнат, минута след Симона, която също с усмивка се събуди, а това вече е рядкост.  Crazy

Дидан, и тези, които омуват- инхалатора е едно от най-заслужаващите покупки. Когато се правят обикновени инхалации с физ раз, единствено могат да помогнат, така че, когато и да се почнат все е ОК.  Зарат вече ви е направила разбора на марките, аз лично съм мн доволна от нашия омрон.

Величкова, не всички лекари са така, но определено е масовка презастраховането. Аз лично не съм фен и съм си намерила пед, която не бърза с драстични мерки.

НеСъм, мн гадно обира, но пък ме кефиш колко си позитивна и как приемаш нещата. Евала!

Съни, при теб пък няма празно. Пожелавам ти една много спокойна нова година, без премеждия и само с положителни изненади.

И кой се оплака за скубенето, да кажа, че и при нас е така. Даже напоследък, не само ме скубе, ами ми бърка в очите, носа и устата. Едвам го издържам вече.

Айде стига от мен.

# 156
Добро утро мами Wink Честито на именниците на патерици! Тази седмица малката си е вкъщи да излекуваме малко сополите,които от месеци не са спирали. Thinking След Нова година пак на яслата,само дано да не свикваме пак отначало. ooooh! Аз имам новина: Да си похваля,че ще си имаме бебче! Вчера бях на преглед и за сега всичко е наред. Много съм щастлива и се надявам всичко да е наред. Айде оставям ви,че малката се сърди. Хубав ден! Hug

# 157
  • Русе
Привет ранобудни мамчета и бебчета
Мерси за съветите Боби е добре няма повръщане или сънливост и все така по цялден си беснее ама какво ми чуха ушите едва ли не съм лоша майка която оставя детето да пада от леглото направо вече взема да ми писва да върят подире ми и да мърморят  #Cussing out #2gunfire
За скубането и ние сме на тая теме все още и в очите бъркаме и се кисне като не му дадеш нещо ама то голямо тръшкане пада
Кат страхотна новина лека бременост   bouquet и на финала едно здраво бебче

# 158
Еееееее, това е новина КАт88 честито бебче, какъв страхотен подарък за Коледа и Нова Година  Hug Лека и безпроблемна бременност   bouquet

# 159
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Добро утро! Hug

Кат, Вашият Дядо Коледа е бил мноооого щедър  Mr. Green Честито!Лека и спокойна бременност!
taniама каква лоша майка?! Всички сме минали през този етап  Hug Не се тормози излишно. Naughty
Marta благодаря!
didan,да се оправяте бързо! Hug

# 160
Кат, честито! Много се радвам и ти желая лека бременност!

Хайде болничките да оздравяват. Ние сме по-добре. Ева вече няма разстройство, явно е било от зъбите. И тая нощ не спахме като хората. Мъжа ми вече се оправя, само Моника още прокашля.  Sad

Я споделете кой къде ще прекара празничната новогодишна нощ!
Ние още се колебаем. Thinking

# 161
  • София
Еее, Кат, честито, много се радвам на такива новини  Hug Страхотни сте с мъжа ти, че сте се решили на такава малка разлика   bouquet

Диде, утре сутринта на път за работа мога да мина през вас да ти купя каквото ти трябва, ако искаш (че днес съм без кола, иначе можеше и довечера, ама ...) - искаш ли?

Не съм, вие с брат ти сте истински фенове на Тери Simple Smile "Дребниот волен народ" е фенския превод на книжката, от преди да я издадат, официално са я превели "Волния народец" - ама ти си написала фенското заглавие - ей така си личат истинските просветени  Laughing Четеш ли вече, как е? Wink И кога ще ходите на видеозон пак, че тука едни памперси съм заложила за мъж  Wink

Тани, я да не се връзваш на такива приказки, аз не знам бебе да не е падало.

Оле, така е в Люлин, хубаво се спи Simple Smile

Аз да не ви дразня много, ама за една седмица с мъжа ми сме без деца и баби у дома, само с котарака  Whistling Не ни се беше случвало откакто имаме Мая, много ни е странно Simple Smile Вчера се прибираме от работа и се щураме из апартамента като мухи без глави, не знаем какво да правим  hahaha Накрая решихме проблема по най-добрия начин - сипахме си по едно уиски, една купичка ядки и в леглото пред телевизора  Party
А Мая топи лагерите на баба и дядо в Пазарджик, тича по цял ден по дворовете (нашата къща и тази на моите баба и дядо са една до друга и двата двора са свързани), яде като за последно и слава богу, спала е добре (след всичкото това тичане  Laughing).

За новогодишната нощ нищо не знаем още, защото по план децата трябва още да са при майка ми и баща ми тогава, обаче не знаем Мая дали ще издържи толкова дълго и дали няма да се наложи да я вземем преди това - така че не смеем да правим планове никакви още. Само се чудя какво да сготвя тогава, че нещо направо ми е празна главата, я кулинарките да кажат идеи? Четох за някакви пържоли в зелев лист увити, някой правил ли е такова?

# 162
Еха, момичета, радвам се че картичките пристигат!  Hug

Наде, какво прави Ради, тя не пише вече тук. Поздрави!
Значи Котаракът не е много як, мислех да водя Мила др.седмица,
но може и нещо друго да избера.

Вчера в любимата ни книжарница имаше намаления.
мисля да я посетим за нови книжки, а точно до детските книги има
Beans & Bagels и Мила докато се рови из книгите и пия кафенце и хапваме.  Heart Eyes

Бърди, аз на НГ рядко готвя. Обикновено правим разни хапки, салати,
сирена...

Кат, лелее. браво бе. Ще имате и лятно бебче.  Hug

Файн, и тук сиропи за кашлица почти не изписват.
Кашлящи деца, хриптящи има навсякъде.  Mr. Green

# 163
Добро утро!

Кат, честито, миличка! Спокойна бременност, леко раждане и прекрасно бебче! Hug

Бърди, Ноел, ние ще сме си вкъщи с беб, мъжа ми е до 22ч на работа, свеки ще дойде по обяд да сготвим, свекъра е до 21:30 на работа, той ще дойде след работа. Аз съм си намислила телешка пържолка на фурна с гъбен сос. Ние и мин. година си бяхме четиримата, бебчо спинкаше спокойно. Сега с бебе нито може да отидем някъде, нито може да ни дойдат на гости, че нямаме леглова база Joy . Мин, година правих и две салати - едната беше с картофки, пилешко месце, майонеза и не помня какво още, а другата беше ролца от раци, нарязани маслини и майонеза (много я обичам!). Тази година сигурно пак ще направя.

Тани, Hug Hug я не се връзвай на глупости! Лоша майка си била Joy - те май не знаят какво е лоша майка. Ама много лесно лепват етикети хората, беее ooooh! . Много добра майка си и това е най-важното! Твоят съдник още не е пораснал, другите да не те впечатляват Peace

# 164
Величкова, не всички лекари са така, но определено е масовка презастраховането. Аз лично не съм фен и съм си намерила пед, която не бърза с драстични мерки. 

Аз не съм казала всички   Simple Smile Но още помня как като бях в БГ и се редувахме на работа с болничните да си почиваме  Whistling и ходех при личната да си измислям, че ми е лошо. Всеки път чуваше хрипове, пращаше ме на снимка и бях на антибиотици  Laughing И то все едни от 40 лева, как ли пък точно те само лекуваха  Whistling И си бях напълно здрава.
  Каттт честитооооо, много лека бременност   bouquet Много сте смели, браво  Hug
  Малката изяде филия и половина с топено сирене и шунка, а преди това изпи млякото. И продължава да ми вика АМ Ам Ам, това не е човек  Crazy
  За новогодишната нощ ще сме си в къщи, с гости. Че ни е сложно ние да ходим с това заспиване в 8  Simple Smile Менюто ще е пържоли, хапки, салати, баница и може питка да направим. Ако някой донесе нещо е добре дошъл  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт