Отговори
# 135
Добър деееееен Simple Smile Нали малчо не е на ясла и си поспиваме до 9 часа  Heart Eyes Laughing

ЧЕСТИТ СТЕФАНОВ ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНИ ПИНИ  newsm59

# 136
Честит имен ден на празнуващите днес!! Да са живи и здрави и много късмет да имат! Simple Smile Hug

# 137
.... и само да мръдна се разбужда....малко почна да ми пописва да ви кажа....почнаха да си ни използват малките човечета  Mr. Green
[/quote]

Наде, точно заради това върнахме Симеон да си спи в кошарата, което не беше особено приятно, но само 3 дни беше драмата. Даже снощи сам искаше да си влиза в кошарката Party .

Честит Стефановден! Всички именници да са здрави, щастливи и много успехи да имат!
Не съм, да ти е живо и много здраво момчето!

# 138
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Честит Стефанов ден!Честит празник на именниците и всичко,които са свързани с днешния ден!
Успях да кача още няколко снимки...,но нет-а тук не е от най-добрият  Crazy
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/mishana13.543200.25935560
За сметка на него..ние си изкарваме супер! Party На Коледа бяхме на гости у нашите приятели,а децата се забавляваха с подаръците,които Дядо Коледа им беше донесъл! Mr. Green
Времето е перфектно!Слънце и липса на сняг! Whistling
Не съм, много неприятна случка,точно този ден ли избраха?!?!?!Да ти е жив и здрав именника!Да ви носи радост!
Хайде да ви разсмея..Отивам вчера в един от супермаркетите да пазарувам и след като се натоварих подобаващо,на касата ми казват,че имам право да се включа в новогодишната томбола  Whistling Mr. Green Казвам си ейййй супер,а каква е наградата? А касиерката-''Прасенце''  hahaha Мислих си,че вкъщи едно ми стига...амавсе пак чакам да видя какъв ми е късметът  Mr. Green hahaha
Хубав ден!  bouquet

# 139
  • Русе
Привет момичета и ЧЕСТИТА КОЛЕДА Много здраве и любов ви желая на вас и всички покрай вас
И при нас паричката се падна на Бобо след като цяла вечер я търсихме останаха две парченца и сутринта докато закусва Бобо паричката му се падна
Имам въпрос от вчера и ние сме в групата на падналите от леглото ама и аз съм една патка заспала за малко изтървах малчо а той милия така си фрасна челото но поплака малко и взе да се смее ,не се е подуло и неповръща жизнен е дали има смисъл да го водя на лекар  newsm78

# 140
 wavey
Честит Стефановден! Много здраве и късмет на всички именници!
Честит рожден ден на Тини! Да получаваш много щастие, любов, здраве и късмет в живота си!

Оле това с юргана направо ме уби от смях  hahaha
Бобинка как си го издържала този тормоз с косата не знам. Добре че си се сетила за заместител.
Не съм много кофти с тази кражба. Хубаво че го приемаш така спокойно. Честити нови придобивки!
Тani аз преди няколко месеца имах подобен случай с падане от легло. Казаха ми да наблюдавам малчо дали е сънлив и дали ще повръща и ако няма такива проблеми, да не го водя на лекар. Вече децата на тази възраст били достатъчно големи, че да поемат подобни падания без проблем.
А аз днес отивам да оползотворя коледния си подарък - на фризьор  Laughing Сама си го избрах вдъхновена от косматата тема  Mr. Green

# 141
Честит Имен Ден на именниците. Тини да си жива , здрава и много глезена от мъжет те ти .

didanka аз ползвах инхалатор , но вече доста се беше закашлял малкия. Консутирах се с Олето, така , че ако искаш и пиши на лични , тя май най -чува петлите по темата .

Да кажа попринцип , за инхалатора ако някой го интересува. След събирането с варненските мами , Митаче се разболя. Той прокашля там няколко пъти , но после почна повече,  ходихме на личната , тя ни прати в болницата,  че кофти се чувало на дробчетата и т.н.пуснаха му изследване, уж всичко било добре ама да ни приемели в болницата , че малко било детето . Подписах на хиляда  места, че няма да влезна към момента, те пък ни изписаха една чанта антибиотиции и ни пратиха да се прибираме. Купих ги ама седя и мисля , немой то за всяка кашлица, айде антибитици и в болницата. Просто ми се струва, че докторите се презастраховат за себе си . В болницата , натъпкани с антибиотик и няма проблем.
   Та метнахме ние инхалации вкъщи, кашлицата в началото се увеличи и бая бъз да почна ли антиботика, всеки ден ходихме  да ни слушат , пращаха ни на снимки, ама устисках и много се промени детето , сега се закашля , един - два пъти дневно. Та според мен има голяма полза от инхалатора. Та някое детенце ако е като Митаче, често кашлящо  препоръчвам с две ръце инхалотара,  аз взех някакъв по-евтин за 117 лв ултразвуков и безшумен. Оле е на  Омрон , доста мами са доволни от едни мечета Панда, те са към 160.  А вече съвсем се чудя с тези лекари,  как слагат лесно  антибиотика и мирна главата.

# 142
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИНИ,МНОГО ЩАСТИЕ   nbirthday  Gift

п.с. МИЛА получих най-накрая картичката ти  Hug newsm44 благодаря многооо
момичета от списъка ако някоя няма картичка от мен да казва  Peace

# 143
Момичета , благодаря ви за честитките.Аз не обичам рожденният си ден , защото някакси се губи измежду тези прекрасни семейни празници, но мн ме зарадвахте.Не го и празнувам , но сестра ми се самопокани и ще трябва да се вдига джумбаре.отивам да се подготвям.
Ама аз нали казах да оздравявате бе, аааааа, няма да се разправям с вас , значи Hug Hug

# 144
  Честита Коледа момичета!Бъдете много щастливи и обичани!
  Тини,честит рожден ден!
  Честит Стефанов ден!И аз празнувам днес,та чуствайте се почерпени за мое здраве!
 И аз на Бъдни вечер събирах бабите и свекър ми дойде.От сутринта готвя и меся  ooooh!,за един час ядене!И всеки се мръщи,че било постно!
 На Коледа бяхме в майка на пуйка,ама аз правих салата и питка,та пак работа.И да ви се оплача как се подредих.Отивам с Цвети на ръце в старата ми стая да търся една книга на Алек.А сестра ми измила преди това пода,че децата били разляли нещо.И като ми се закачи крачола на един шкаф и като се подхлъзнах с другия,и аз да запазя детето с всичка сила се натресох на опашката си,оттам с глава съборих всички цветя и си дръннах главата в плочките  ooooh!!Още ме боли всичко,хубаво си поревах,замалко да се осакатя егати!
 Цвети също вади 2 горни кътника и всяка нощ вдига температура,едни сополи,една кашлица,едно мрънкане...Вече съм на автопилот от недоспиване.Днес съм решила да отидем до личната да я види,да не би да има някой вирус,а аз да го отдавам на зъби.
 И пак да се оплача,свекърва ми заминава за Щатите на 3-ти януари.Пак оставам самичка,много криво ми стана.Ама от 9 кладенеца ми донесе вода да ме убеди,че трябвало да замине  Sad!Не че аз съм съгласна де,ама с дъщеря и немога да се боря повече.А моя мъж така им се е ядосал,че вика няма да се ядосваш,приеми че децата имат само една баба.
  Айде и аз викам да си отива тая година,и дано другата донесе повече радост в сърцата ни!!!

# 145
Тани, няма нужда от лекар Hug , Симеон системно пада от леглото ooooh! . Дано сега се задържи в кошарата повечко, че ми писна да пада докато спи.

Съни, да си носиш името със здраве и дано ти донесе през идната година много щастие, успех и късмет! Hug Лелеее, каква беля си можела да направиш.... Направо не ми се мисли! Добре,че си се разминала с "малкия дявол" Praynig Hug Hug

Мишанка, много е сладък Неско! Много да те слушка докато сте на почивка! Ии дано спечелиш прасенцето Joy .

# 146
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Специални поздрави на Съни!

Не съм - еее, точно по Коледа ли! Много са нагли, ей.
ДА ти е жив и здрав Стоян.

Диданка - аз не почвам с инхалациите още на първото прокашляне. ИЗчаквам да видя как е, колко често кашля. ТАка правя и когато е хремав. Но тя нямам как да му навреди инхалацията - нали е само с физиологичен разтвор.

АЗ днес не успях да ида до пощата. Нямам и картички в кутията, но и не съм очаквала днес да има. След празнично - няма веднага да се разработят тукашните тетки. Колкото и малко да й плащат на жената на гише "писма" - пак й е много. Не я я мързи да говори, камо ли да работи.

Наде - кажи как беше филма? И аз мислех да водя РАя да го гледа след Нова година.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 16:28 от irinopolis

# 147
Ей, Миме, браво, че си я получила. Че като гледам доста момичета не са ми получили картичките.  Tired

Ние сме с гости и доста в движение. Днес решихме да направим малко шопинг,
но се оказа че доста хора и те това са планирали. Ей, няма такава лудница.
Отщя ми се на мига, въпреки намаленията...

Тани, то зависи от колко високо е паднал и на какво, но на Нико доста често му се случваше,
не съм го водила на лекар, ако е ок. Сега не пада, защото го начихме да слиза сам и от легла и от дивани и маси.  Mr. Green

Инхалатори не съм ползвала никога и не мога да помогна.

Не съм, честит ти именик! Heart Eyes

На Нико му излиза предкътник и положението е много сериозно.
Нон стоп мрънкане, рев, и неспане. ooooh!

# 148
Здравейте!

Честито на празнуващите днес!   bouquet

Тани, и аз мисля, че засега само трябва да го наблюдаваш и ако забележиш проблем - тогава на лекар!

Днеска Бори си хапна малко сняг, не успях да реагирам бързо.  Tired

Съни
, добре че не си си счупила нещо!  Praynig

# 149
  • У дома
Благодаря много на Злати и МИла  Wink за прекрасните пожелания и хубавите картички  Hug

Milla Elaine, това беше най-страхотната идея - картичките носят толкова много емоции  Hug

Общи условия

Активация на акаунт