Отговори
# 120
 Mr. Green
Явно още спя Laughing
Та казвах, че според мен не е нормално дете на 2-3 години да се буди с рев по 100 пъти на нощ....
А другото,което казва лекаря е, че всеки има прекъсвания на съня си в рамките на една нощ (неосъзнати), но при някои деца това будене си е истинско будене и съчетано с плач, вследствие на някаква причина...   Peace

# 121
Бърди,ние сме така,будим се хиляди пъти.Моят син се успокоява само с косата ми,изобщо голям кошмар ми е това,съжалявам,че трябва да го кажа.Той заспива само когато ми дърпа косата и си я слага на лицето и аз всяка нощ като Рапунцел пускам косата си,за да я хване от леглото(еее голямо обяснение,сигурно нищо не разбрахте hahaha) И се почва едно дърпане,едно късане на коса,при което полудявам,защото така скубе.
Но,снощи го измислих.....като бяхме у нас вчера и намерих в шкафа си кичури,които съм си купувала едно време за удължаване на косата и взех един.Дадох му го вечерта леко напръскан с мой парфюм и о,чудо той цяла нощ спа.Само 2 пъти се размрънка Mr. Green
Та най-накрая съм наспана FlutterЗащото с това висене от спалнята ни към неговото легло с наведена глава и спусната коса не се издържаше Mr. Green Mr. Green

# 122
  • София
Ее, супер сте, толкова много отговори и все успокояващи - много ви благодаря  Hug

Лурдес, аз си те разбрах идеално, понеже точно такова обяснение четох и аз в книгата ми  Peace

Оле, много се смях на Радо и юргана  hahaha

Бобинка, това с косата направо ме разби  ooooh! ooooh! Добре, че си се сетила за кичурите, лелеее  Tired

Скорпи, Илка, Ноел, Легео - хиляди благодарности  Hug

Диде, айде да ги мачкате вече тия вируси  Peace

# 123
Здравейте момичета и Честита Коледа! Бъдете много здрави и щастливи!

Аз не съм ви прочела още, но ако и сега не се запиша ще стане нова година Hug
Получих много и страхотни картички Heart Eyes
Ние на Коледа бяхме при свекърва ми, е няма такава тъпня, никакво настроение, просто вечеря заедно, която приключи за точно половин час. Тук ми е много тъпо на празниците. Сега чакам обаче нашите, днес идват и ще посрещнем заедно новата година. Дано тази седмица имам малко повечко време като имам помощници и да успея да се включа по темите след като ви изчета. Hug

# 124
Честита Коледа на всички,бъдете здрави и много щастливи.Мойте картички незнам колко от вас са получили ,но тези от миналата седмица се надявам да пристигнат тази седмица Praynig
Е връщам се да ви чета.

# 125
  • У дома
Честита Коледа на малки и големи!

Преядох два дни, а днес бяхме и на детски РД  Mr. Green

Ние бяхме и двата дни у мамини, много готино, шетат, готвят, е помагах ама нищо особено. Изкарахме си супер, с много, много смях. Децата слушаха, получиха много подаръци, както и ние  Mr. Green

Направихме и прощъпулника на Лъчко - от раз си хвана компютърната мишка, седна да играе с нея, после пак стана и без колебание си взе четката за рисуване, та май ще си имам компютърен дизайнер, ще видим. Има снимки във фейса  Mr. Green

Бърди, и Лъчко се събужда с рев, понякога по-леко, понякога направо скача. И аз го отдавам на зъбите, защото през деня е спокоен, е дразнят се с кака си, ама не мисля че е от това.

# 126
  • София
Честито Рождество Христово на всички! ДА сте здрави и одухотворени!

Бърди - кошарата на Георги е плутно до нашето легло. Ако той си спи в нея аз съм на половина легнала там, за да ме усеща. Ако ли не - спи между нас. И въпреки това се буди поне 4-5- пъти на нощ. Ако не реагирам веднага да му дам да суче започва един рев...и няма друго успокоение. ПОнякога се е случвало и да "стане" .

Данимира - Георги още няма мераци да ходи. Така че все още сме в "борбата" за приза "последно проходил"  Mr. Green

МАма - ам - Георги от край време си се радва на всякакви кутии. ДАже и на тези от прясно мляко. За КОледа получи един булдозер и едно влакче. Влакчето не съм му го отваряла - още е малък за него. Кутията му беше подобаващо олигавена и наръфана. С булдозера си играе, но повече си харесва една кола от рождения ден. Нея си я кара из цялата къща - и по пода и по стените.

Много готини снимки разгледах във фейса.

ПОзитив - честит Ви компютърен дизайнер. А как си е "разкрасил" челото?

Наде - гледам, че ДАрето вече се е ориентирала как се работи с гримове. На нея й е простено - момиче е. Ама Георги също изчопли на кака си гримовете, които получи в детската градина. Добре, че тя не му се разсърди.

Рая тази сутрин ме попита - "Мамо, а ти нищо ли няма да ми подариш за Коледа"? Ми няма - много съм гадна.  Mr. Green "Подарявам й 2 седмици стоене в нас, а не на детска градина в смесените групи.

Последна редакция: пн, 26 дек 2011, 19:33 от irinopolis

# 127
  • У дома
За белега на Лъчко, който вече отминава - миналата седмица една вечер така се заиграха с кака си, тя тръгнала да го носи и се заливат от смях, но Кари се спъна в нещо, полетя с Лъчко, а той се цапардоса на на бюрото, добре че това бюро няма ъгли, заоблено е, но се охлузи много. Раната му беше широка колкото един палец и изглеждаше така все едно му тече кръв. Вече раната се обели и остана белег, но и той ще се скрие с времето.

Ами и аз опаковайки подаръците, осъзнах, че нямаме за Карина. По принцип на НГ сурвака и й даваме парички. Да, обаче сега се събираме повече хора и понеже толкова отдавна сестра ми не е била с нас на Коледа й направих скромен подарък, та хайде и на майка, и не вървеше Кари да не получи и от нас. Взехме й шоко дядо и й дадохме парички. Събира си за истински лаптоп  Mr. Green Искаше такъв подарък от ДК, ама обясних, че той не прави такива скъпи подаръци.

# 128
ЧЕСТИТА КОЛЕДА   smile3525  love001

Ние се върнахме от Априлци, изкарахме си чудно, много сме доволни всички  bowuu

Връщам се да чета  ooooh!

# 129
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ехо!  Hug

Честита Коледа, много здраве и щастие на всички!   bouquet

Ние точно на Бъдни вечер и Коледа нямахме интернет, та нямаше как да се включа да ви честитя.  Crazy Иначе изкарахме много добре - нашите дойдоха, повеселихме се, хапнахме, пийнахме, поговорихме и така. Само дето на мен не ми се размина готвенето, наложи се аз да правя питката, но въпреки, че разбрах в последния момент стана много хубава, чак аз се учудих, нооо си е уморително, нали имах и маси да подреждам, и прибори и тн.

Кучето ни е горе-долу, не се знае дали ще се оправи. Няма как да го гипсират и може да не зарасне добре таза, но ние се надяваме все пак да се оправи.

На Стоян май му избиват не 1, а 2 зъба - кътника, който по традиция му изби с кървави съсиреци на венеца и кучешки от същата страна, който обаче още не е пробил. Само мога да ви кажа, че Стоян си ляга в 02ч, буди се през 15мин, сополив и кисел е и изобщо всички екстри, освен разстройството съпровождащи излизането на зъб. Надявах се не всички зъби да вади така, ама няма да ни се размине. Георги беше истински рай в това отношение - идеалното бебе, не се е будил, не е ревал и тн, дано третото е нещо средно.

За картичките - всъщност не знам от кой е известието, ако успеем утре да отидем ще е добре, хем ще питам и за др писма, само не знам дали мога да мина само с шофьорска книжка, понеже ЛК изтече отдавна и не съм я оправила (нали трябва и мъжо да дойде да ме регистрира в ОК).

И накрая да се оплача и похваля (поне да завършим с хубаво) - днес ни обраха в Икеа - отидехме да си купим един бюфет (коледен подарък) и са свили чантичката с всички карти и документи на мъжо, вероятно са му я срязали докато сме разглеждали. Мнооогооо, мнооогоо неприятно защото там бяха телефона, картите, личните му документи и документите на едната кола, но все пак не фатално тъй като ключовете и парите не бяха там, както и документите на др. кола. Освен това телефона беше за смяна отдавна (падаха му лайсните и екрана е зверски надраскан), та поне ще се разминем само с вадене на нови документи, а номера понеже му е служебен вече е прехвърлен. 
Хубавото е, че си взехме бюфет, взехме най-сетне и легло на Георги и дори харесахме шкаф за него, който ще вземем тези дни.  Grinning Даже сглобихме бюфета и си понаредихме някои неща там, утре ще сглобим и леглото.  Grinning

Хайде стига толкова от мен за сега, весели празници на всички и да свършва тази година, че ми писна!  Mr. Green

# 130
  Здравейте и от мен  Simple Smile
  Ние се завърнахме в къщи, сега почиваме от почивката. Мен малко ми е лошо, цял ден обикалях магазините, че тук почнаха намаленията.
  Малката почти ходи, пуска се, ама когато и е кеф. Един от подаръците и беше бебе с количка и тя умря от щастие. То не беше прегръщане, целуване, бутане, умря от кеф, за пръв път се радва на играчка така  Grinning
  За спането, Мишелка спи до към 5,30 без да става, ако нищо и няма. Сутринта имаше едни кучета пред прозореца и аз и виках бау бау и тя се оплаши, зави се под ургана при мене и заспа чаааккк до 7,30  Whistling
  Не съм много неприятно това с обира, по Коледа дори не се спират-идиоти  #Cussing out Това ми е едно от най-омразните неща в БГ, обирана съм там много много пъти, бях развила параноя да заключвам, да си нося чантата и тн. Не че тук няма такива неща де, ама в БГ е уникално  Confused

# 131
Ееее, Не съм, много гадно!!  Sad
 точно там ли, дето ужким има камери и мръсните гадове не смеели да пипат там, където има камери. Сигурно шоурума е бил претъпкан Sad
има Господ за всичко  Hug
ние пък вчера ходихме до Овча Купел и е сетих за вас, ама като не знам на кой номер на монтевидео сте  newsm78 ние бяхме на ул."Боряна"  Hug
стискам палци и на куч да се оправи  Praynig  Praynig

Имам въпрос към мамите, ползващи инахлатор - кога точно започвате да го ползвате - при първото прокашляне, или изчаквате малко? питам, защото Момо пак започна да кашля. при него като че ли е повече от гърлото, а не от гърдите и се чудя дали в този случай инхалации биха помогнали  newsm78

# 132
  • Бургас
Не съм, много тъпо..., но пък браво на вас, че за каквото отидохте го свършихте Peace Да си ползвате новите придобивки със здраве. За документите е тъпня, защото и мен са ме обирали, даже моето беше грабеж с нападение и после ме мотаха като идиот по инстанциите сякаш аз съм престъпника, абе българска действителност! Дано всички проблеми останат в старата година!
МилаHug Heart Eyes
Бърди, и аз да се присъединя към агитката  Simple Smile Моят дребчо откакто се е родил се буди по 5-6 пъти нощем с рев и мрънкане. Преди докато се кърмихме, се успокояваше с цокане , но вече близо 1 месец и половина сам се отби и сега правим на всяко пробуждане мляко и е голямо убийство. И така съм вече 1 година и 2 месеца. Илка , Диданка вече каза , но да кажа и аз "ти уби всичко детско в мен", хихи, престанах да мечтая  Wink, до 3 години , ще издържа ли....
Моят дребосък сега е на вълна "НЕ" , като го питаш нещо всичко е "НЕ"  Laughing
Мис Файн, хайде чакаме официалното прохождане на Мишелка, демек прощъпулник Simple Smile
Позитив, честито ви графичен дизайнер!!
Бобинка,това с косата сякаш аз съм го писала, нашият не може да заспи , ако не ми се рови в косата  Simple Smile Мислих , че това е само наша особеност, но като те прочетох се успокоих, че не сме само ние. Виж идеята за кичура е супер, аз дори си отрязах косата само и само да спре да ме роши , но това въобще не подейства.
Днес май Йоситата имат имен ден , ако се не лъжа newsm78, ако е така да са живи и здрави   bouquetСещам се само за Йоси на Илка , но ако има и др. да се чувстват поздравени!!!

# 133
Илка, честит именник! Да ти жив и здрав и много да те радва!

Дидка, включвай го в употреба инхалатора. Така ще стре навреме това, което решило да се вихри.
Аз днес и правя инхалации, само че на гореща пара над котлкона - малко вода и повечко сода. Чувствам се като нов човек след инхалацията. Аз не кашлям, само запушен нос и усещам гърлото си като отекло - много трудно преглъщам, а реално не ме боли много.

Бърди, и Симеон има такива периоди на спане и будене. От 3-4 вечери е много неспокоен, че и дневния му сън е кофти - често се буди с плач, едва се успокояваме. Сега давам да цока само веднъж след вечеря и през другото време е ужас!

В този ред да ви споделя днес как сме се смяли с баща му. Симеон яко мрънка, седнал в скута ми, молещ се за малко цокане, но беше по обяд. И аз го питам "какво, мамо? искаш да цокаш ли?" , а той ми отговаря супер обедително "ДАА" и потвърждава в ококорени очи и поклащаща се глава Joy Joy . Миличкото ми, много трудно свиква, ама няма къде да иде.

Не съм, ужасно! Добре, че все пак си видяла "положителното". Да си ползвате придобивките със здраве! А кога си на преглед за пола на бебочко, че и мен почна да ме "гризе" Laughing

Мис Файн, нали го знаеш оня виц дето зайко дошъл да краде в България. Слязал на летището и казал: "здравейте, аз съм Зайко и идвам с мойта ....а? къде ми кошничката??" Joy Та си е самата истина!

Тини, честит рожден ден! Бъди все така усмихната, много щастлива, обичана и уважавана майка и жена! Много детски смях да пълни дома ти! весел празник!

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 00:33 от hailie

# 134
Здравейте и от мен следколедно Simple Smile

Честит  Стефановден!Да са здрави и щастливи всички празнуващи!

На мен тези празници не ми бяха никак празнични,та ги чаках да минат с нетърпение и да дойде Нова Година,че да си видя мъжа  Mr. Green

Не съм, много неприятно ... мен тази година ме обираха 3 пъти .... като в два от тях ми откаднаха само документите,а третия ми взеха и 180 лв  Mr. Green Да си ползвате покупките със здраве!Честит имен ден на Стоянчо,желая му да е много,много здрав през идната година!!

Мис Файн и на Дария единия подарък,който Дядо Коледа и донесе в детската градина при баба и беше- бебе с количка Wink И тя се справя много добре като мини-майка,чак се очудих  Mr. Green Браво на Мишелка,скоро чакаме прощъпулнически снимки и от вас  Hug

Краси,милото бебонче .... Дария и тя е такава идва и вика :Тотиииии ....И като я попиташ -Искаш да цокаш ли? я и тя едно убедително -Даааа!!! Припадам от смях  Mr. Green

Ние периоди на будене и плач нямаме,но нощем си суче по 4-5 пъти...колкото и е кеф  ooooh! Заспива,бъркайки в устата ми .... и само да мръдна се разбужда....малко почна да ми пописва да ви кажа....почнаха да си ни използват малките човечета  Mr. Green

Позитивче,виж родените на 20.09 какви са компютърни специалисти  Mr. Green Браво на Лъчко!!!

Това е от мен Simple Smile Днес мисля да заведа Кокича на кино да гледаме за Котаракът в чизми,че беше при баба си и дядо си за Коледа(не че не се виждахме всеки ден де!),но му било станало мъчно на милия ми  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт