Отговори
# 90
ЕЕЕЕййй,, къде сте всички?! Мислех, че от сутринта 5 страници сте изписали с пожелания, а то...  Laughing

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ! Бъдете здрави и много щастливи!

При нас положението никак не е розово - Мъжа ми е болен, Моника кашля ужасно, а Ева е със зверско разстройство от снощи. Аз само подсмърчам, но съм болна от преди 10 дни и още не мога да оздравея.
Въпреки всичко настроението е абсолютно празнично и усмихнато!  Grinning
Пожелавам и на моето семейство най-вече да сме живи и здрави и още дълги години така сплотени и влюбени един в друг!
Нека всички си пожелаем нещо на този светъл празник, ей така истински и от сърце и да повярваме, че ще се сбъдне. На Коледа стават чудеса!
 Hug

# 91
  • У дома
Честита Коледа! Бъдете много здрави, радвайте се на малките неща и се усмихвайте много!

Честит имен ден на всички именници!

Честит рожден ден на Марвелъс!

Днес ще правим прощъпулник, да видим какво ще си хванем  Laughing

Ноел, оздравявайте бързичко  Hug. Много неприятно така като стане покрай празниците.

Орхидейке, какви красоти, само за изложба са  Hug

# 92
  • София
Хей, ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички мамини и бебешки душички!

Орхидейке, страхотни са мъфините ти! Артистична душица си ти...
Марвелъс, ЧРД! Сега знам защо си Мария  hahaha  party023
Позитивче, да споделиш после какво си хвана Лъчко!
Ноел, бързо оздравяване! Точно на празника ли...

Ние също направихме прощъпулник. Ева си гепи химикалката, дано не стане писарче или нещо друго скучно!
Ева обикаля у нас с червена рокличка и коледен лигавник, като шалче. Ей сега ще я снимам и ще сложа снимка.

# 93
ВЕСЕЛА КОЛЕДА,МИЛИЧКИ.
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НЕКА ВИНАГИ ИМА ТОПЛОТО И ЛЮБОВ В СЕМЕЙСТВОТО ВИ !

Мале какви мъфини Grinning истински сладкарки сте.Моите сладки си останаха твърди,а питката безвкусна Cry.Накой да ми прати еда рецепта за мъфини,а тези украси от горе как ги правите newsm78
Дядо Коледа дойде у нас,Ники първо го гледаше като втрещен и после се отпусна и му дърпаше брадата hahaha.Много подаръци,много смях и веселие Heart Eyes

# 94
Честита Коледа, момичета! Пожелавам много здраве на вас и вашите семейства!!! Бадете много обичани!!!

# 95
Набързо аз оттук минавам
и с Коледа ви поздравявам.
Желая ви здраве и късмет,
 кесии пълни, берекет.
А ето я и новината:
на Гоги падна се парата!
Grinning Grinning Grinning

Честит рожден ден, Марвелъс!

# 96
  • Сливен
Честита Коледа на всички
много здраве и късмет в домовете Ви
много слънце и любов в душите Ви
и щастливи и весели да са децата Ви

честит имен ден на празнуващите
честит рожден ден на марвелъс   bouquet
красе целувките може да са ти се разтопили от влагата,за това те се правят или добавят в последния момент
като правих "Павлова" не сложих сметаната върху целувчения блат точно по тази причина,сложих я точно преди поднасяне
олее,късно седнах,чакам да се похвалиш
орхидс разкошни мъфини,браво

# 97
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здрастииииии,
Ние вече сме на уреченото място  Party след едно среднощно пътуване.... Hug

Честита Коледа на всички!Бъдете здрави,одухотворени и добри!

И тъй като на мен ми се падна парата,чувствайте се почерпени днес за именния ми ден! Mr. Green
Честит имен ден и на другите празнуващи днес! Носете си името със здраве!

Направихме прощъпулника...Нестор си избра медал от състезание на мама Heart Eyes, белезниците от бачкането на тати ииииии........черпака!Та общо сумарно трябва да имаме спортист в МВР,които успешно се справя да готви! hahaha

Марвелъс ,честит рожден ден!Бъди обичана и уважавана!

# 98
  • Сливен
браво на Нестор  Hug
ето ви Денис белята  hahaha

# 99
Весела, щастлива, много тиха и спокойна, мирна и честита да е Коледа!

Ноел, да се оправяте бързо!
И аз съм болна Tired

Миме, страхотен е малкия бонбон! Адски сладко джудженце Heart Eyes

Аримче, Мишанка,
честити прощъпулници Party
Орхи, страхотни мъфинки Party Party

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 17:02 от hailie

# 100
Честита Коледа. Мир, любов, здраве и радост да има във всеки дом!

# 101
Честито Рождество Христово!
Нека бъдем по-добри, по-истински и да не забравяме най-важните неща в живота:здравето, щастието, нека се обичаме! Весел празник момичета!

# 102
  • София
Аз от вчера се чудя, защо никой не пише. Викам си: "Готвят.   chef Ама голямо готвене ще да е било!  Thinking" После пък си викам: "Сигурно празнуват!  Thinking Голямо празнуване, много подаръци, много "Наздраве!". Сигурно още се търкалят по легла и дивани следколедно.  Thinking". Ама чак пък толкова  newsm78 А то - имало нова тема  hahaha ooooh!

Весел празник, момичета!  Hug

# 103
  • Бургас
Ех, че хубави пожелания.....
Честита Коледа , мили момичета!!! Пожелавам ви много разбирателство, топлина и любов да цари в домовете ви! Да са много весели, здрави и усмихнати дечицата ни , и много да ни радват !!!
Миме, сладко, малко джудже си имате  Heart Eyes
Буболече, да бяхме ви точно под ръка Wink Но някой ден като го водим при бабата и дядото ще се уговорим предварително и може да се видим на ваша територия Laughing
Орхидейке, страхотни мъфини  Simple SmileИздай тайната на украсата , как я направи newsm03
Марвълъс, честит рожден ден !!!  newsm51
Аримче, Мишана, честити ви ходещи крачета!
Ноел, Хейли, бързо да оздравявате !

Последна редакция: нд, 25 дек 2011, 23:28 от nani-banani

# 104
Марвелъс, честит рожден ден! Избрала си прекрасен ден да се появиш на белия свят Party

Общи условия

Активация на акаунт