Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 94-тa тема

• 183 983
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • here, there, everywhere
Гледам публикувате си тук още от новогодишните менюта ...  да покажа и аз моята трапеза и тук и горещо да препоръчам да опитате рулото. Невероятно е!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329815280371214&set= … ype=1&theater

Иначе днес сготвих нещо като яхнийка с месо, праз, моркови, картофи и грах.  Вкусна стана, само моя мъж дето недоволства че месото стояло като варено, а не като печено  Tired
Може ли линк за рулото?

# 226
  • Варна/Лондон
Срам не срам, да се запиша с една питка, която правих за Коледа.

Срам ли?Че питката е за показ.
О, благодаря! Обаче не казвам каква трябваше да се получи, защото и да кажа, няма никой да ми повярва. Нищо общо с оригинала. Laughing
пп. В своя защита само да добавя-това ми е едва третата питка в 36г. ми живот, като и трите ги правих през миналата година, с голяма помощ и четене на темата.  bouquet

# 227
  • Варна
Гледам публикувате си тук още от новогодишните менюта ...  да покажа и аз моята трапеза и тук и горещо да препоръчам да опитате рулото. Невероятно е!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329815280371214&set= … ype=1&theater

Иначе днес сготвих нещо като яхнийка с месо, праз, моркови, картофи и грах.  Вкусна стана, само моя мъж дето недоволства че месото стояло като варено, а не като печено  Tired
Може ли линк за рулото?

Под една от снимките в линка има линк към рецептата  Peace

# 228
  • град-държава
Честита Нова Година в най-вкусната тема! Много здраве и късмет през Новата 2012!
Не мога да изброя всички ви, но много вкусни неща видях. Поздравления.   bouquet

От мен телешко варено на фурна и класическо Тирамису.

# 229
 Да ви почерпя с тoртичка за първата месечинка на малкото ми патенце Бери Simple Smile

Голямо приключение беше- първо блатовете ми изиграха лоша шега и тортата стана с пълнеж (бишкоти крем ананас ) вместо вита- но накрая се получи това

да ми е жива и здрава и много да слушка мама  Embarassed

# 230
  chefobi4am mnogo da qm le6ta...no vinagi kat oe prigotvqm staav 4orbalista-kak da e napravq dostata4no gasta ???

# 231
  chefobi4am mnogo da qm le6ta...no vinagi kat oe prigotvqm staav 4orbalista-kak da e napravq dostata4no gasta ???
molqvi pi6ete mi v profilaa

# 232
Срам не срам, да се запиша с една питка, която правих за Коледа.

Срам ли?Че питката е за показ.
О, благодаря! Обаче не казвам каква трябваше да се получи, защото и да кажа, няма никой да ми повярва. Нищо общо с оригинала. Laughing
пп. В своя защита само да добавя-това ми е едва третата питка в 36г. ми живот, като и трите ги правих през миналата година, с голяма помощ и четене на темата.  bouquet

pitata e uniklana da irecepta molqq

# 233
като сложиш по-малко вода следващия път; или сложиш повече леща. А накрая сгъстиш с лъжичка брашно. Но само толкова, не да е съвсем рядка чорба,  която да се опитваш да сгъстиш с много брашно.
Или пък когато е почти готова, а виждаш, че е рядка - увеличаваш котлона на мах, за да изври водата.

lux, въпреки перипетиите, тортичката ти е станала страхотна   bouquet да сте живи и здрави!

# 234
  • Варна/Лондон
magi_99, рецептата за тестото е на Аелис http://aelisaelis.blogspot.com/2011/06/blog-post_22.html , но при мен е без сирене и с двойна доза продукти, защото ми е по-голяма тавата за питки. А оформлението трябваше да е ''Слънчоглед'', но не ми се получи, беше ми малко меко тестото, и я оставих така... Confused

# 235
molqvi pi6ete mi v profilaa
magi_99 моля пишете на кирилица!

# 236
  • Варна
Лукс  newsm51честито,да е здрава и много да ви радва.Прекрасна тортичка си направила
Честито на всички именици и със здраве да си носят имената  newsm51 newsm51
За днес салатка,спаначена супичка,печени бутчета и сандвичи с шунка и кашкавал

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 12:52 от megansg

# 237
От мен една тортичка.

# 238
Зададох си въпроса в тортената, но да попитам и тук Grinning
  Имам една кутия кондензирано мляко подсладено, може ли да ми предложите някакъв крем за торта с него Flutter В нета попаднах на рецепта на сварено и после се разбърква с масло, но не знам дали ще е достатъчно за една торта. Не знам с някакъв пудинг или бита сметана Rolling Eyes Помагайте Embarassed
    Виж тези варианти,дано ти допадне нещо:
     1.  2.  3.  4.  5.     6. За момента този ми е фаворит.  Heart Eyes

Широко разпространеният вариант 1 сгущенка + 200/250 г масло ми е много тежък.Ползвах го само веднъж за проба.
    Но е въпрос на вкус.  Peace

# 239
  • гр. Варна
Днес ще ви почерпя с една вкусна зелена салата, която е с чипс от бекон  Nature Sun With Face

питките със едно сложно име на Йоли

и много вкусният ябълков сладкиш на Лабрекс. Такава хрупкава коричка има, много ни хареса.

Общи условия

Активация на акаунт