Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 94-тa тема

• 183 964
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Лабрекс, каква глазура за сладките с форма на елхички използва преди време?

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 18:56 от Florrentina

# 76
  • Варна
Честита Коледа на всички майсторки в темата!   bouquet Честит имен ден на празнуващите днес!

Леля Ог, прекрасни неща си показала. Ще споделиш ли рецептата за изварените колачета?

# 77
Да покажа няколко скромни неща от изминалите дни и ще се върна да ви чета с удоволствие Heart Eyes Hug
Содената ми питка

Баница с късмети

Свинско печено с босилков сос

Запеканка с макарони и каквото има в хладилника

За малкия едни Тиквени бисквитки с кисело мляко

Салата с моркови, ябълки и кисели криставички-много моя любима зимна салатка Heart Eyes

Честита Коледа мили момичета.Да сте живи и здрави и все така вдъхновени да творите красиви и вкусни неща за любимите ви хора Hug

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 23:09 от Бъни

# 78
Лабрекс, каква глазура за сладките с форма на елхички използва преди време?

Florrentina, 150 гр пудра захар, 2-3 с.л. лимонов сок и бъркаш. Друга подобна правя от 
вряла водичка пак 2-3 с.л. или зависи колко глазура трябва, пудра захар добавям по малко и бъркам, и малко лимонов сок, почти капки, на око обаче,  ще ми е трудно да напиша мерки, бърка се докато се сгъсти и стане провличаща се. как обяснявам, ако решиш да пробваш с малко количество, сама ще се ориентираш. Peace

Краси...* , чудна питка, и всичко останало, разбира се!  bouquet  chef
megansg, при теб все така много вкусно, тоя път гледам малко по-спокойно, ама разбираемо е. Grinning Уж по малко опитвам от всичко на празниците, ама направо си се преяжда.  bouquet  chef
Виж супичката на marabu не е лошо да спретна след свинските истории!  bouquet  chef
Бъни и тя с куп вкусотии! Heart Eyes  bouquet

# 79
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ! Не съм се включвала отдавна. Искам да пожелая на всички ви една прекрасна година, изпълнена с много здраве, щастие и късмет.

От мен една ПАЛАЧИНКОВА ТОРТА С ТОПЕНО СИРЕНЕ: http://mqlovekitchen.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

# 80
Пробвах да кача снимки направо през Снимка Бг ама много малки Rolling Eyesима ли начин направо от там да ги направя по големи..без да ги качвам примерно в Радикала newsm78
И Локумките на Берина със стара снимка показвам..новите не стигнаха до снимка Embarassed

# 81
  • Sofia
Масата ни за Бъдни вечер, заедно с някои последни неща за КОледа - спаначен киш и ароматни коледни кексчета (Anuck)

# 82
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА ХИЛЯДИ УСМИВКИ ГРЕЯТ НА ЛИЦАТА ВИ
Прекрасни коледни приготовления сте направили   bouquet  bouquet  bouquet
Аз пускам само една снимка от Бъдни вечер - така и не остана време за много снимки

Още веднъж весели празници и на всички желая най-вече здраве.

# 83
  • Варна
Да покажа моите коледни сладки и бонони от сладък салам.

# 84
В снимките които са от Коледа има едни като локумки. Може ли да ми пратиш рецептата? Благодаря ти предварително.
miusli, нямам локумки, на снимките са пряники, мини щоленчета и топчета от същото тесто. Нещо от тях  ти е заприличало вероятно на локумки. newsm78
Не мога да ти напиша на лични, кутията ти е пълна, поразчисти! Peace

Madla, на масата у вас е много красиво, уютно и вкусно! Heart Eyes  bouquet
И на Tari Tasartir също, много приятни празнични трапези сте подредили!  bouquet  chef

# 85
  • Варна
И днес пак е вкусно от всички а масите ви са прекрасни
Лабрех права си,че дори и хапка по хапка да е ти е тежко ама нали са празници и все вкусни и апетитни неща показвате  smile3505
От мен сандвичи с луканка и кашкавал,омлет с домашна туршия и руло с картофки

# 86
благодаря на стаси за рецептата .питката стана прекрасна

# 87
Както винаги сте страхотни! Черпя идеи от вас и установих, че моите капризи ядат по ваши рецепти дори неща, които казват че не обичат  Hug

# 88
  • Австрия
Привет и от мен!

С portmoto, сме на една и съща вълна. Същата питка от stasi76  Питка „Възелчета"

Тази пък е Питка слънце  ilrai78

Супа топчета

Меки млечни питки  marabu

# 89
олееееее 4ак ми се доядоха питки.супер ти е станало вси4ко

Общи условия

Активация на акаунт