Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 94-тa тема

• 183 973
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Меганс, Суха Мащерка, Пепчо, Елексир, Hug много ви благодаря!
Мръвките на Маtze и Пеп-4о са невероятни, направо пръстите да си оближеш.
Дес, Лукс, разкошни торти.
Апр, може ли рецептата за Амарето?
Меганс, Еликсир, всичко ви е супер.
У нас вчера медени пържолки.

# 181
Лабрех
Скрит текст:
какво да ги правя моите като не искат да хапват разнообразни неща,торти и мъфини не обичат,кекс от време на време,само тестяно да е
......

megansg, твоите хора са направо късметлии, че ти им готвиш. А пък аз имах предвид не разнообразие в манджите и сладкишите, него си го имаш, а така, да видя нещо, дето да не ми направи впечатление и да го подмина, а то, каквото покажеш, все ми се прияжда и приисква Embarassed, винаги си с пълна програма вкусотии!  bouquet
esy, добре си имаш кой да ти наготви капама, при мен уж беше сигурна, пък промених менюто в последния момент, а как и се бях наканила само.... Heart Eyes Тортичка с удоволствие черпя, майка я прави огромна! Grinning  bouquet
Ето, meri1966 и тя си спретнала капама, че и баклавичка Heart Eyes  bouquet, Apr с красиво капрезе  bouquet, еликсир   апетитни медальони и тутманик, дето му се каня от толкова отдавна, дано му дойде редът!  bouquet  chef portmoto, и баницата, и фунийките са  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 182
Тази тема тотално я изпуснах!

Момичета, неуморни майсторки на вкусотии, желая ви от сърце здраве!Много поводи за усмивки и нека новата година е по-успешна за всички!!!

тъй като празннувахме с приятели, моят ангажимент беше тортата ето я и нея.

# 183
Честита Нова година!!! Желая ви здраве ... Така че да може да се насладите на всеки един ден.Пожелавам ви любовта на приятелите и семейството. Желая ви мъдрост ,за да може да избирате приоритетите ... за тези неща, които наистина имат значение в живота. Пожелавам ви щедрост, така че да може да споделите ... всички добри неща, които идват към вас. Желая ви щастие, радост и мир в сърцата . Пожелавам ви най-доброто от всичко ... Благословена Нова година.

Здравейте мили момичета! Не съм писала, защото счупих поредното фото, докато се правих на еквилибрист около една питка, та замалко да се строша и аз. Затова дядо Коледа каза: фото.... Naughty Naughty. Сега си крадвам на дядо ти Коледа служебния, само да не разбере, че  fight
Пускам помалко, че да мога и да ви коментирам, много силна тема, доста сте се постарали  newsm20
Коледна питка

още една Коледна питка

Питка за кръщенка

Бианка  bouquet и тук да кажа, тортата с тези рисунки е като произведение на изкуството!!

# 184
Пепика,чудесни питки браво  bouquet

# 185
  • Пловдив
Честита Нова Година кулинарки майсторки.
Бъни, Меганс,БЛАГОДАРЯ ви момичета ,за комплиментите Hug Hug
Бъни, питата ти е уникална  Hug
Меганс неуморна си ти с твоите вкусотии Hug  bouquet
Бианка, такава торта си направила онемях направо.   Shockedbouquet
portmoto, ВЗИМАМ СИ БАНИЧКА МОГО Е ПРИМАМЛИВА
ЕЛИКСИРЧЕ, ТАКИВА ВКУСОТИИ СИ ПОДНЕСЛА ,ЧЕ СЛЮНКА НЕ МИ ОСТАНА Crazy Crazy
ПЕПИКА, вълшебнице на тестото ..уникални неща твориш приятелко ... Hug Hug

Супа топчета със спагети

УШИ ,КРАЧЕ-ЧОРБА

**МОЯТ ПУХКАВ  ХЛЯБ **

ПЛОДОВ КЕКС

# 186
  • ВАРНА
За много години !
От цялата празнична трапеза само това успях да снема,нито пуйката,нито салатите.Ето-хрупкави бомбички в пилешка кожичка

# 187

тъй като празннувахме с приятели, моят ангажимент беше тортата ето я и нея.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ЖЕСТОКА!!!!

Аз релаксирам след празниците и у нас само едни морковчета и цвекло на фурна Embarassed Ама са много вкусни Mr. Green

# 188
то и при нас някои са на по лека храна след празнииците.. освен децата  Simple Smile

При нас за обяд топла Крем супа от карфиол

# 189
досега ахкахме с дъ щ еря ми по питките на  зиче -какви пухкави хлйбове!!!
 и пепика-твоите питки са уникални!!!

Лулу-чудесно и аз тази вечер съм на такива печени зеленчуци!!!Много апетитно си ги снимала!!!

Иланг-иланг-много апетитна снимка!!!

# 190

BiankaD, тортата е невероятна! Crazy  bouquet  chef
Пепика с красиви питки  bouquet  chef, ЗИЧЕ с пухкавото хлебче Heart Eyes  bouquet, иланг-иланг с вкусотийка. Heart Eyes  bouquet
Ако аз трябваше да избирам, бих съставила меню като на лулу и marabu, елегантно, леко и вкусно. Но нали в такива случаи половинката казва, че знае аз кво ше ям (бой), ами той кво щял да яде? newsm78 Grinning

Вечерята - пържолки в тенджерата под налягане.

# 191
Честита Нова Година, на всички! Нека ви донесе много здраве, късмет и щастие!

Гледам отново сте се вихрили в кухнята, аз малко помързелувах тези дни.

Започвам годината с рецепта от миналата, и изкушена от пая на Esy, ви представям моя.

# 192

Ако аз трябваше да избирам, бих съставила меню като на лулу и marabu, елегантно, леко и вкусно. Но нали в такива случаи половинката казва, че знае аз кво ше ям (бой), ами той кво щял да яде? newsm78 Grinning

що ли ми е познато  Grinning

При нас тази вечер

Топла салата с Бри

# 193
Здравейте, момичета! Как ми се приядоха пържолки - като гледам тези на Лабрекс, Антониа и Еликсир! Разбира се с малко от разкошния пухкав хляб на Зиче! А от питките на Пепика ме е страх да си чупна, понеже са приказно красиви...
Аз съм с още една торта от същата, този път за домашна употреба:

# 194
Честита Нова Година, на всички! Здраве и късмет на вас и семействата ви!
И аз само основното ястие снимах от Новогодишната трапеза - Руладини със свинско - тук даже са преди да се изпекат Wink

Тези дни и ние разтоварваме, че в събота е Ивановден и пак ще сме на масата Peace

Общи условия

Активация на акаунт