www.feelunique.com - 4

• 41 763
  • 724
  •   1
Отговори
# 30

Този е сред любимите ми.   Heart Eyes   Минавам, през каквото минавам, но все на него се връщам.   Heart Eyes

Весела Коледа!    santa2
Много здраве и уют в домовете ви!     bouquet

# 31
  • София
Имам поръчка, която от 16.12. е pending, това какво значи?
Че все още не  е пусната,пиши им на http://www.feelunique.com/myaccount/contactcustomercare

Благодаря!
Писах и на следващия ден я пратиха.

# 32
  • София
Здравейте момичета искам да се регистрирам във feelunique и понеже виждам, че ако някой ме покани ще имам 10% намаление и реших да помоля някоя от вас ако й се занимава да ми пусне една покана, ще съм признателна  Praynig

# 33
  • In transit
Здравейте момичета искам да се регистрирам във feelunique и понеже виждам, че ако някой ме покани ще имам 10% намаление и реших да помоля някоя от вас ако й се занимава да ми пусне една покана, ще съм признателна  Praynig
прати ми мейла си на лични Peace

# 34
Здравейте момичета,първо да ви пожелая Весела Коледа и щастлива Нова Година.Понеже смятам да направя първата си поръчка от този сайт,а разбрах за отстъпката която правят ако имам покана,ще ви помоля да ми пратите една на мейл -desita4eva@abv.bg
Благодаря предварително.

# 35
  • Бургас
Здравейте момичета,първо да ви пожелая Весела Коледа и щастлива Нова Година.Понеже смятам да направя първата си поръчка от този сайт,а разбрах за отстъпката която правят ако имам покана,ще ви помоля да ми пратите една на мейл -desita4eva@abv.bg
Благодаря предварително.

Изпратих ти покана.
Весела Коледа!

# 36
Златна си,благодаря. Hug

# 37
В миналата тема питах дали някоя от вас е поръчвала на УК адрес.
Нямаше такива,но имайки впредвид забавянията по празниците,се престраших и пратих поръчката си на адрес в Англия.
Днес си я получих безпроблемно  Peace
Това в случай,че може да е от полза на някой Simple Smile

А това ми е покупката:
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Nutritive-Serum-Oleo-Relax-125ml
http://www.feelunique.com/p/Kerastase-Biotic-Bain-Bio-Recharge-for-Dry-Hair-250ml

# 38
maeva0959 ,
Ако имаш повече инфо за шампоана би ли споделила. Аз си търся за раздразнен скалп нещо, защото ме сърби и ми се бели на места  Tired

# 39
maeva0959 ,
Ако имаш повече инфо за шампоана би ли споделила. Аз си търся за раздразнен скалп нещо, защото ме сърби и ми се бели на места  Tired
За съжаление още не съм го пробвала.За пръв път го поръчвам.Преди време бях си взела друг от зелената серия,от него получих сърбеж до кръв и повече не се престраших да ползвам тази марка.
Сега реших да пробвам,защото по описание е точно за моята коса.
Сега съм прясно къпана,но тези дни-утре или вдруги ден,ще го пробвам и ще дам отзив Simple Smile Надявам се да ми е ок Simple Smile

# 40
maeva0959 ,

Да споделя и аз.    Hug

Ползвах шампоана през януари-февруари.
1. Пенлив и иконимичен
2. Почиства прекрасно скалпа, възпрепятства сърбежа и раздразването(това беше причината за купуването му)
3. Не изсушава дължините, а ги хидратира, като това не се отразява на скалпа.

Сред любимите ми шампоани е.    Heart Eyes

# 41
  • Бургас/София
Момичета, моля ви, изпратете и на мен една покана. Много ще съм ви задължена!

Мерси на всички, които ми пратиха покани! Вече се регистрирах и дори успях да поръчам:)

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 21:49 от bab1

# 42
  • in a Lovesong
Момичета, моля ви, изпратете и на мен една покана. Много ще съм ви задължена!
Писах на лични  Peace

# 43
От кои дати получавате ,момичета? Rolling Eyes

# 44
Привет!
Най-накрая ми пристигна Еластисайзера.
Бях го поръчала на 31.10 Simple Smile

Дано не се бавят толкова вашите поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт