www.feelunique.com - 4

• 41 762
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
  • в 1001-та нощ
лелееее, феноменална доставка, да не би да са го връщани обратно за непотърсена пратка  и после пак към теб  newsm78

# 46
лелееее, феноменална доставка, да не би да са го връщани обратно за непотърсена пратка  и после пак към теб  newsm78

Не е връщана и не е непотърсена, защото чак сега е стигнала до пощата ни Simple Smile
Но беше цялата измачкана, еластисайзера разлят, Флатлайнера смачкан / а си трябва доста натиск, за да се смачка/. Laughing

# 47
Препоръчайте ми крем за бръчките около очите, че нещо от ежедневното гримиране и дърпане на очите за слагане и махане на лещите ми, очите ми сякаш са се състарили Crossing Arms на 27 години съм и кожата ми е много чувствителна.

# 48
  • в 1001-та нощ

Не е връщана и не е непотърсена, защото чак сега е стигнала до пощата ни Simple Smile
Но беше цялата измачкана, еластисайзера разлят, Флатлайнера смачкан / а си трябва доста натиск, за да се смачка/. Laughing

ти писа ли им? примерно да снимаш състоянието и да им пишеш  Sick

# 49
  • София
Ееее ама сега какви са тия новости?! не ми дава да си ползвам 5те паунда по време на намалението.  Crossing Arms Миналата година можеше, сигурна съм!  Crossing Arms

# 50

ти писа ли им? примерно да снимаш състоянието и да им пишеш  Sick
Те едва ли имат вина - тук са я мотали и мачкали, милите родни пощенски станции Close

Аз може и да получа догодина изпратената ми повторно пратка на 9.12.
А ако случайно и първата дойде някога, ще трябва да я връщам.

# 51
Здравейте момичета, моля някоя от Вас да ми изпрати покана за регистрация, предварително благодаря   bouquet

# 52
Airborne , пиши им и снимка може да им сложиш на стената във Фейсбук. Те може да нямат вина, но и ти нямаш и си си платила нещата. На мен така ми дойдоха счупени едни ампули на Фито и пак ми ги пратиха, втория път си дойдоха невредими  Peace

# 53
Здравейте момичета, моля някоя от Вас да ми изпрати покана за регистрация, предварително благодаря   bouquet
Пратих ти Hug

# 54
bubka:) Благодаря ти и на всички останали момичета Simple Smile
Вече е в ход и първата ми поръчка   Hug

# 55
bubka:) Благодаря ти и на всички останали момичета Simple Smile
Вече е в ход и първата ми поръчка   Hug
Честито!Похвали се какво си поръча ако ти се пише Wink

# 56
Аз може и да получа догодина изпратената ми повторно пратка на 9.12.
А ако случайно и първата дойде някога, ще трябва да я връщам.
Объркала съм датата - пратена е на 19.12. ииииии я получих днес. Няма такава радост, като малко дете... #Silly

Весело посрещане на новата година!

# 57
Ч.Н.Г
И така, аз да дам отчет за това:
http://www.feelunique.com/p/Rihanna-Reb-l-Fleur-by-Rihanna-Eau-D … Parfum-Spray-50ml
Много цветен, сладък, чак захарен! Точно по вкуса на племенницата, за която беше предназначен Simple Smile

# 58
  • София
Аз си чакам лилавата топка нa Tigi и се надявам този път да няма проблем,пусната е на 27-и декември-6 дни

# 59
Аз чакам една пратка от 13.12  Sad Дано скоро да дойде.Беше за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт