www.feelunique.com - 4

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз чакам една пратка от 13.12  Sad Дано скоро да дойде.Беше за подарък.
Много неприятно се получава с тези забавяния.Дано все пак дойде.Ти писа ли им?

# 61
Не съм.Не искам да ги притеснявам,знам че сега има забавяния заради празниците.Още малко ще почакам.

# 62
Аз чакам от 19.12. Ще чакам 3 седмици и ще им пиша, ако още я няма.

# 63
Здравейте момичета! Аз чакам поръчка от 06.12, която е диспачната на 08.12 и снощи им писах на мейла, но все още нямам отговор. Много е неприятно това забавяне и неполучаване, та сега се страхувам да поръчвам, а така се изкушавам  Blush

# 64
Аз имам неполучена от 13.12. Ще изчакам още малко.

# 65
# 66
Момичета, в рамките на колко дни трябва да ми върнат отговор на мейла, след като съм им писала, че не съм получила поръчката си  #Crazy?

# 67
  • София-Младост
Момичета, в рамките на колко дни трябва да ми върнат отговор на мейла, след като съм им писала, че не съм получила поръчката си  #Crazy?
24 часа май беше.

# 68
24 часа май беше.
На 02.01 вечерта им писах, но не са ми върнали още отговор  Shocked, ще им пиша пак... Благодаря ти Ала-Бала!

# 69
  • София-Младост
24 часа май беше.
На 02.01 вечерта им писах, но не са ми върнали още отговор  Shocked, ще им пиша пак... Благодаря ти Ала-Бала!
Пиши, втори и при тях мисля, че беше почивен.

# 70
24 часа май беше.
Пиши, втори и при тях мисля, че беше почивен.
Писах им, но от акаунта си и ми върнаха мейл, в който ми пишат, че скоро някой ще се свърже с мен. Не ми остава нищо друго, освен да чакам, на друг случвало ли се е така да му отговорят - без уточнения newsm78?!

# 71
  • софия
Момичета, за колко време приблизително пристига поръчка? С ПП ли се плаща?
Може ли покана за регистрация и на мен, моля!

# 72
Пристигат за около седмица.Плаща се директно с карта.
Пиши ми на лични e-mail,за да изпратя покана.

# 73
  • софия
Благодаря, момичета Hug
Оказва се съм била регистрирана, но поръчвах преди година веднъж и съм забравила (то един сайт ли беше) Crazy Сега само тук намирам едни балсами за детето. абсолютна калинка съм Crazy
Хъ, сега като си гледам order history нямам нищо. Може пък и да не съм поръчвала, а само да съм се регистрирала. Или хисторито се пази определено време?
Кога виждам дали има 10% отстъпка?

# 74
  • София-Младост
Благодаря, момичета Hug
Оказва се съм била регистрирана, но поръчвах преди година веднъж и съм забравила (то един сайт ли беше) Crazy Сега само тук намирам едни балсами за детето. абсолютна калинка съм Crazy
Хъ, сега като си гледам order history нямам нищо. Може пък и да не съм поръчвала, а само да съм се регистрирала. Или хисторито се пази определено време?
Кога виждам дали има 10% отстъпка?
Когато добавиш нещо в кошницата, отстъпката излиза автоматично...но ако си се регистрирала отдавна...не знам колко време е валидна тази отстъпка. Ако не се получи просто направи друг мейл.

Общи условия

Активация на акаунт