www.feelunique.com - 4

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Моя поръчка пак се бави ... писна ми!!! #Cussing out

# 76
  • софия
Не разбирам. Регистрирах мъжИ, за да ползваме -10%. Но никъде не се отразява това. Стигнах до потвърждаване на плащането (с ПП) и нищо подобно няма Thinking Да не би да има отстъпка само, ако се плаща с карта?

# 77
  • София-Младост
Не разбирам. Регистрирах мъжИ, за да ползваме -10%. Но никъде не се отразява това. Стигнах до потвърждаване на плащането (с ПП) и нищо подобно няма Thinking Да не би да има отстъпка само, ако се плаща с карта?
Ти изпрати ли му покана след регистрацията?

# 78
  • софия
Аз му изпратих покана и той се регистрира. Сега влизам с неговата регистрация.

# 79
  • София-Младост
Аз му изпратих покана и той се регистрира. Сега влизам с неговата регистрация.
Пробвай с продукт, който не е намален, при мен навремето автоматично се отразиха тези 10%.

# 80
  • софия
Ала-Бала, благодаря ти за отзивчивостта Hug
Лошото е, че всичко, което ми трябва се оказва намалено. Така или иначе е по-евтино от тук, а и тук го няма.

# 81
  • Пловдив
Ала-Бала, благодаря ти за отзивчивостта Hug
Лошото е, че всичко, което ми трябва се оказва намалено. Така или иначе е по-евтино от тук, а и тук го няма.

Мисля, че има значение адреса на доставка, но не съм сигурна  newsm78

# 82
И моята отстъпка от 10% не я отразиха,платих с виза и продуктите не бяха на промоция newsm78.Здраве да е.За колко време долу горе пристигат нещата ?

# 83
  • In transit
zvanche, ако плащаш със същата карта, с която плащаш и през твоя акаунт могат да ти блокират и двата акаунта и да не можеш да пазаруваш изобщо от тях. Като регистрираш мъжа си ползвай друга карта.

desitacheva, отстъпката от 10% и 5-те паунда НЕ важат по време на намаленията!

# 84
  • софия
zvanche, ако плащаш със същата карта, с която плащаш и през твоя акаунт могат да ти блокират и двата акаунта и да не можеш да пазаруваш изобщо от тях. Като регистрираш мъжа си ползвай друга карта.
Благодаря за предупреждението,Mikkey!  Аз още не съм плащала. Искам да платя с ПП.
Уффф, ще плащаме с друга карта явно.

Момичета, а с ПейПал никой ли не е плащал?

*Bubble*, мисля, че ще бъде полезно да включиш в първия пост, когато пускаш следващата тема това, че:
Отстъпката от 10% и 5-те паунда НЕ важат по време на намаленията (за намалени продукти).
и
Ако се плаща с една и съща карта по повече от 1 акаунт могат да блокират акаунтите и да не може да се пазарува изобщо от сайта (т.е. във всеки акаунт трябва да се плаща с карта, с която не е плащано в сайта).

Последна редакция: чт, 05 яну 2012, 16:43 от zvanche

# 85
  • София
zvanche,благодаря ти за допълнението,веднага го поствам на първата страница  Hug
А това за повечето от един акаунти си го пише когато пращаш покана за регистрация,дори мисля че беше с червен шрифт,но все пак ще го отбележа.

Нека всеки който се сеща за нещо,което е важно,но не е отбелязано на 1-ва страница да пише тук,за да можем да бъдем максимално полезни  bouquet

И да си кажа,пратка за мен още няма  Crossing Arms
Предната се загуби,сега ако и с тази се случи същото много ще се разочаровам.

# 86
Аз днес си получих поръчката от 13.12 най-накраяяяя. newsm44

# 87
  • in a Lovesong

Момичета, а с ПейПал никой ли не е плащал?

Аз само с PayPal плащам и нямам никакви проблеми  Peace  Между другото първият път когато пробвах да платя директно с VISA ми изписа браузъра, че сайта не е защитен newsm78

# 88
  • София
zvanche,благодаря ти за допълнението,веднага го поствам на първата страница  Hug

За съжаление не мога да си редактирам поста  Tired

# 89

За съжаление не мога да си редактирам поста  Tired

Да, известно време след като е пуснат един пост може да се променя, след това не.    Peace
Запазете идеите за началото на следващата тема.     Hug

Общи условия

Активация на акаунт