www.feelunique.com - 4

• 42 502
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
zvanche,благодаря ти за допълнението,веднага го поствам на първата страница  Hug

За съжаление не мога да си редактирам поста  Tired
Да. Можеш да редактираш пост до 24 часа след пускането му. За другата тема Wink

Днес ще се натуткам най-накрая да пусна поръчка. То няма смисъл да е през нов акаунт. Повечето неща са ми намалени (не толкова, колкото ми се иска, но е ок). Да видим кога ще пристигне.

# 91
  • София
Следи кодчетата,намаленията има доста добри,споделяме ги в темата Simple Smile
 Дано бързо ти пристигнат нещата,че чакането е много досадно

# 92
  • Варна
Преди 2 дни получих един руж изпратен на 21 декември...който пък е изпратен на мястото на същия не пристигнал руж от 24.11  Tired

# 93
Още май е рано за поръчка от 21.12. Някой по-назад беше писал за получена поръчка от 14.12, аз имам направена на 19.12 и си сметнах, че след една седмица трябва да я получа.
Моля ви разяснете ми действието на лилавата топка на TIGI.  Като балсам ли е или като маска, как се ползва? И отмива ли се? Много я хвалят и взех да се чудя. Също така за какъв тип коса е предназначена?

# 94
Още май е рано за поръчка от 21.12. Някой по-назад беше писал за получена поръчка от 14.12, аз имам направена на 19.12 и си сметнах, че след една седмица трябва да я получа.
Моля ви разяснете ми действието на лилавата топка на TIGI.  Като балсам ли е или като маска, как се ползва? И отмива ли се? Много я хвалят и взех да се чудя. Също така за какъв тип коса е предназначена?

Не се отмива. Като финиш се ползва за обем и плътност.    Peace
http://www.bg-mamma.com/?action=search2&search=tigi+small+ta … =1&advanced=0

# 95
  • София
Аз имам поръчка от 5.12., шипната на 6.12. и още я няма

# 96
  • София

Чакам я точно нея да дойде,като пристигне ще споделя впечатленията си.В темата за професионалните продукти много хвалебствия имаше за нея,а и съм доволна от продуктите на Tigi,които съм ползвала досега

# 97
момичета от фю са станали много бързи диспечната поръчка на 29.12 вече си е при мене, много сам happy очаквах заради празниците да се забави , но съвсем нормално за седмица е при мен  Heart Eyes

# 98
аз имам топката на Тиги - еми за мене не е кои знае колко добра , сравнена с Керастас или термомлякото на лореал форс вектор има още много хляб да изяде  Grinning  , но всеки има различен тип коса , различни изисквания и нужди това просто е моето мнение....
Стискам палци на всички да си получат нещата , тъй като знам колко е неприятно чакането до неизвестно кога Peace

П.с.  слагай по съвсем малко от Тигито , за да не ти стане мазна косата, аз го ползвам преди сешоара ,ухае на бонбони , ще го ползваш мноооого дълго време

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 16:30 от cherna_orhideq

# 99
Топката на Тиги е прекрасна, ухае силно и хубаво и се ползва без отмиване преди сешоар. Много е икономична и наистина трябва да се внимава с количеството. Гъст продукт. Помпата му е много добра и дава точното количество с едно напомпване.

# 100
За да не пускам нова тема, ще оспамя тази с извинение. Тук маските на Керастас са мн изгодни, за доставка ми изписва 2-3 лири в зависимост от теглото.  Peace

# 101
За да не пускам нова тема, ще оспамя тази с извинение. Тук маските на Керастас са мн изгодни, за доставка ми изписва 2-3 лири в зависимост от теглото.  Peace

Ау, отекох пак...    ooooh!   С тези цени, как да пропусна?!   Crazy
Може да пуснеш тема, наистина. Тъкмо ще се обменя повече информация.    Hug

# 102
Аз не виждам доставка до Бг newsm78

# 103
Аз не виждам доставка до Бг newsm78

Аз съм в Испания. Не съм проверявала за Бг. Предположих, нали пак е Европа... Rolling Eyes

# 104
  • София
Пристигна ми топката днес,много се радвам Mr. Green Още не съм я ползвала,но ми мирише на йогурт с боровинка/касис много приятно.Утре мисля да я сефтосам

Общи условия

Активация на акаунт