Готина сингъл 30+ търси.......

• 48 955
  • 1 306
  •   1
Отговори
# 645
Андариел,това е само твоето мнение.
Аз имам около себе си доста примери за двойки,в които жената с 5-7 години по-голяма.И се е заженила над 30.
Всичко е относително.Това не е точна наука за да можеш да изчислиш на каква възраст и точно колко годишен мъж ще те хареса .  Laughing
Именно и за това напоследък се наблюдава тендеция възрастовите разлики да са толкова големи.
Хората отдават все по-малко значение на възрастта.Когато намерят любовта.

# 646
Андариел,това е само твоето мнение.
Аз имам около себе си доста примери за двойки,в които жената с 5-7 години по-голяма.И се е заженила над 30.
Всичко е относително.Това не е точна наука за да можеш да изчислиш на каква възраст и точно колко годишен мъж ще те хареса .  Laughing
Именно и за това напоследък се наблюдава тендеция възрастовите разлики да са толкова големи.
Хората отдават все по-малко значение на възрастта.Когато намерят любовта.
И е така и не е така.
Превесът е на познатия модел Simple Smile Peace

# 647
  • София
Андариел, не ме карай да ходя да ти вадя цитати от твоите изказвания. Мъжете на 20 се женели овреме за 20-годишни, затова 30-годишните след това се чудели що всички 30-годишни са заети. Laughing
30-годишните мъже и те се оглеждали и си вземали 20-годишни жени.
Все твои разсъждения по темата.

Не зная как изписаното от теб дава обяснение на моя въпрос. Той си остава висящ.
Всички мъже - 20-,30-,40-годишни ловуват в полето на 20-годишните жени. При навлизането в 30-те се оказва, че свободни мъже няма, а свободни жени - бол.
Тези, 30-годишните жени, да не ги спускат от Кораба майка директно в тази възрастова група с цел някакъв зловещ експеримент да им е гадно на Земята???

# 648
То затова в една съседна тема се питаше защо мъжете си падат по майки с деца. Защото може би тези на 20 са свободни и мислят да се омъжват, да не изтърват влака.

# 649
  • София
Ефектите на това явление ще  се видят след двайсет години по нашенско. Всъщност, при западняците вече се вижда - късно се женят, късно раждат, повече репродуктивни проблеми накрая си внасят африканци, азиатци и всякакви млади емигранти, които да им вържат демографията. Преди десетина години не помня кой икономист обрисува ЕС като луксозен старчески дом, който ще изпита сериозни проблеми с пенсионната система и демографията.

Клонке, чувствай се свободна да извадиш цитати, в които 20-годишните мъже съм ги оженила. Ако аз съм сгрешила, ще се извиня веднагически.
Мъжете и да чакат до 40 да не се женят, пак имат повече шансове сред жените под 30, докато жените над 30 са с по-малък обсег. Според мен се получава едно количество 30-годишни жени, коитто са във висящо положение, защото техните връстници мъже или са се оженили вече, или изобщо  нямат намерение да се женят, пък ако решат да се женят ще се ориантират към по-младите жени.

# 650
  • София
Имаме 100 жени на 20 години и 100 мъже на 20 години. Ако 50 жени на 20 години се оженят за 50 мъже на 20 години, остават по 50 бройки и от двата пола, които стават на 30 години.
И така имаме отново 100 жени на 20, 100 мъже на 20 и 50 жени на 30 и 50 мъже на 30.
50 жени на 20 се женят за 50 мъже на 20. 50 мъже на 30 се женят за 50 жени на 20.
И какво остава - 0 жени на 30 свободни. 50 мъже на 30 свободни.
100 жени на 20
100 мъже на 20
50 мъже на 30
0 жени на 30
К'во прайм??? Joy Joy
Що не се получава???

# 651
 Joy JoyОхххххх................ hahaha

# 652
Така или иначе, жените сме мъничко повече от мъжете.

Няма как да има драстично повече свободни жени, отколкото мъже - просто не излиза сметката.

Жените съзряваме по-рано и се заженваме към 20-те. Мъжете почват по-късно. Не мисля, че има как да се получи някаква голяма разлика в "предлагането" на определена възраст - по причина, че все пак всеки "зает" мъж означава и "заета" жена.

ПС А, КЛОНКА го е разписала в детайли.

# 653
  • София
какво общо има образоването, една бакалавърска е 4 години, магъстърска още две, и ако е започнала да учи веднага след гимназия, до 25 вече се е обзавела с две дипломи! Тъкмо по това време е била в пика на концентрация на свободни млади мъже на глава от момичетата и може да си избира измежду десетки на една ръка разстояние, по лекции и купони. Като завърши и започне работа, изведнъж свободните мллади мъже намаляват, купоните не са вече толкова многолюдни и изобилстващи от свободни млади мъже, и докато се усети, ето ти една сингълка на 30+, търсеща, но ненамираща, и оплакваща се как свестните мъже вече били женени! Ми, те и младите мъже не дремят, особено пък ако още не са се оженили до 30-тата си година, а се ориентират към по-младички!А тези над 30 са почти изцяло вече женени, че и с деца, къде ти място за 30-годишните сингълки, освен за любовници!

Ето ти цитат - концентрация на свободни мъже на 20 години, които стремглаво намаляват до пълно изчезване на 30 години. Ако изобщо някой е останал, той се ориентира към 20-годишните.

Или не разбирам правилно?!

# 654
За мен на 30 години една жена с висше образование да се омъжи е нормално - 25 - завършва, 5 години установяване на работно място и след това деца до 35 и натам каквото дойде.
Да се омъжиш на 20 и на 40-45 да друсаш внуци или да ти остава възраст да отгледаш още едно поколение не е много добре.
Годините спокоен живот от 20-30 не могат да се заменят с тези от 50-60.
Всеки човек иска и малко личен живот.

# 655
  • София
Много ми се ще някой да ми даде отговор по моя казус сега, щото ще празнуваме навън новата година и няма да ме има тези дни, а да почна нова година с такива мъчителни въпроси, няма да ми е леко.

# 656
Много ми се ще някой да ми даде отговор по моя казус сега, щото ще празнуваме навън новата година и няма да ме има тези дни, а да почна нова година с такива мъчителни въпроси, няма да ми е леко.

А тия на 20 тук откъде се взеха:

Имаме 100 жени на 20 години и 100 мъже на 20 години. Ако 50 жени на 20 години се оженят за 50 мъже на 20 години, остават по 50 бройки и от двата пола, които стават на 30 години.
...
50 жени на 20 се женят за 50 мъже на 20. 50 мъже на 30 се женят за 50 жени на 20.

# 657
Готина,сингъл 30+..Ми да заповяда bowuu

# 658
  • София
Имам предвид, че в университета на едно място има много свободни 20-24-годишни мъже (измежду които може да избира), а като започне работа около нея свободните 20-и-няколко-годишни свободни мъже намаляват, защото в една компания работят хора от различни възрасти, а не само на току-що дипломирали се 24-годишни младежи. Двайсетгодишните мъже не изчезват, просто конценрацията им около нашата девойка намалява в момента, в койтто тя напусне университета и започне само да работи. Пък и в зависимост от бранша и естеството на работа на фирмата, може да има сериозен дисбаланс в бройката мъже-жени.

Аз сметката с жените хич не я разбрах. Къде останаха 50-те жени на 30? нали техните връстници-мъже на 30 са се оженили за девойки на по 20?   Thinking
Във всеки случай сингълите мъже на 30+ могат да си позволят да чакат, защото те не раждат (и да се оженят после за по-млади жени), а на сингълките 30+ им цъка биологията и все по-трудно намират свободни мъже на своята възраст.

# 659
Във всеки случай сингълите мъже на 30+ могат да си позволят да чакат, защото те не раждат...

Е, какво да чакат - те свободните жени под 30, които потенциално биха се обвързали с мъжа на 30+ така или иначе си намаляват с нарастването на възрастта му. Т.е. мъжете могат да правят деца до късно, но сигурно се сещат, че с 50-годишни жени шансът им за размножаване е твърде малък...

Друг е въпросът, колко е важно за мъжете да имат деца.

Общи условия

Активация на акаунт