Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 512
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Карола,стискам и аз  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedи малко прашец  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 676
# 677
  • Пловдив
Яже, май наистина ти трябва метла, както споменава Меци  Naughty Стягай се, че тая година ще е твоята, да знаеш!  Hug

Меци, не искам да досаждам ама да кажа, че новото правило е прекрасно!  Mr. Green

Каролка, само краката не кръстосвай  Joy Хайде дано уловите яйцето  Praynig

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 678
Прашееец зааа мен, прашецццц
 newsm75  newsm75 newsm79 newsm28

# 679
Момичета,малко тъп въпрос от мен,но ми е важно да знам.След като ми закъснява,но ние продължаваме да си правим с моя мъж luvbed ,има ли някаква вероятност да имам овулация без цикъл?С това закъснение не мога да си измервам нито температура,нито нищо.Макар че незнам дали това е проблема при нас,защото си правим секса,през де ,а понякога и всеки ден и все щяхме да я хванем. newsm78

# 680
Гледам Меца рамахва метли, събира пари... Та викам да се разпиша, да не ми излезе скъпо после!  Mr. Green

Моите ову тестове започват да порозовяват и тия дни ще трябва да спортуваме май!  Laughing Да ни стиснете едни палчета и да руснете малко прашец. Пък ако може да е рус и синеок, ще черпя после!  Crazy

Да се изкажа и аз за болезнената овулация. Ако е от време на време няма проблем, но ако е всеки месец, не е зле да се направи един по-подробен уз. Не че трябва да има нещо, НО за всеки случай.  hahaha Особено тези, дет бебеправят! Ако има такива тук де!  Joy

За ангуса - може да се пие по схема до овуто, може да се пие от овуто до мц или магистралката, а може и да се направи курс три месеца без прекъсване и после почивка.  Peace Най-добре е лекар да каже в съответния случай, но и на собствена глава не би трябвало да навреди.  Wink Единствено при редки и/или много слаби менструации не трябва да се пие, за да не ги подтисне.

# 681
  • В къщурката на хълма на феите
има ли някаква вероятност да имам овулация без цикъл?

почти нулева е вероятността за О. без цикъл Peace

# 682
Добро утро (за мен) Simple Smile За вас - добра нощ Simple Smile

Меци   Hug благодаря за отговора, ще опитам следващия месец по твоята схема, ако не е станало Коледното ми чудо...засега съм в НЕчакащи все още...

Фейт и Зузи - Честит ви Имен Ден - реален или не реален, но все пак повод Simple Smile

Яже и Перуника
тук сме всички с една мечта и е чудесно да се подкрепяме. Да, някои тук успяват по-бързо, други - по-бавно, но е хубаво да се срещаме всички тук защото само тук можем да бъдем разбрани точно как се чувстваме...Simple Smile моята половинка 9 години "не беше готова" за бебе, а хората около нас мислеха, че на мен ми има нещо...Simple Smile Също така - всички мои приятелки, не бяха женени когато аз заживях с моята половинка преди почти 10 години, а сега тези същите приятелки (всички по-големи от мен и на възраст между 34 и 39 години) вече имат деца и дори някои имат и по  2. Даже за Коледа една ми съобщи, че чака 1во, а за Нова Година друга ми съобщи, че чака 2ро Simple Smile Живи и здрави да са, много се кефя за тях и не изпитвам чувство на завист, обаче имам чувство на леко самосъжаление Simple Smile Та ви го разправям това, за да ви кажа, че ние всички тук сме с едни и същи преживявания изначално и се стремим към една и съща мечта. Всяка от нас има различни препятствия по пътя към успеха - дали причини в изследванията, дали причини да се нацели свободно време (часове) с половинката, дали необясними причини, но е факт, че дори и да имаме разногласия, да ни мъчат емоции, все пак само тук бихме разбрали една-друга за какво аджеба иде реч...Само тук...Само......тук!

Нека Новата Година донесе на всички нас желаната мечта въпреки препятствията, които ни спохождат  Hug   261uu fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 683
  • на 4-ия етаж до асансьора
Добро утро!
Нямаше ме няколко дни и имам много да наваксвам с четенето.
Честита Нова година момичета!Желая ви всичките ви мечти да се сбъднат!  Hug  Hug  Hug

# 684
Добро утро, аз съм пак във фаза възмутена и леко раздразнена от сутринта, като прочетох следната новина.

http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/01/02/1 … noto_maichinstvo/

Пожелавам ви една успешна, кратка работна седмица и за тези които сега се връщат на работа след празниците нека тя е лека и бързо влизанее в работен режим   bouquet

# 685
Яжке  Hug. По повод Плевен - съвсем наскоро по случайност разбрах от една позната за лекарите в Плевен и за болницата по репродуктивно здраве. Каза ми , че там са едни от най - добрите специалисти в тази област. После говорих с една друга приятелка и тя ми каза същото. Бая се позамислих и аз дали да не се запътим натам Rolling Eyes.

# 686
  • в пералнята
Честита нова година на всички, аз пак ще взема да се запиша в темата, че нещо ме беше хванала липсата. Пожелавам ви много здраве, щастие, късмет и малки пухкави бебочета   bouquet

# 687
Честита Нова Година момичета,
да сте живи и здрави и много ви обичам  Hug

Елизабет, може да не квалифицираш така репродуктивните клиники. За теб това е най-добрата, за някой друг е друга. По повод Плевен не е лошо да прочетете и в проблемното. Тъй като прекарвам повече време там, защото аз съм другият раздел, в тоя стоя по сантименти. Та мисълта ми беше да не се впускате ей така щото някой така казал. Четете, четете и тогава давайте парички.
Айде бегам, че Меци ще ме бие  hahaha

# 688
Добро утро, аз съм пак във фаза възмутена и леко раздразнена от сутринта, като прочетох следната новина.
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2012/01/02/1 … noto_maichinstvo/

Добро утро  Hug По повод църквата ... аз също се очудих.  Сутринта гледах по нова една гостенка от светия синод, която по всячески начин се опитваше да каже, че ин витро процедурите и сурогатното майчинство са неправилна намеса в човешката душа. Ако не можеш да имаш деца, трябвало да се примириш и толкоз. Аз също не съм съгласн с това ... нооооо.
Гледам още няма закуска, няма кафенце айде от мен да мине почерпката Heart Eyes

Каролке дано стИ фаналИ ИйцетУ  Mr. Green Praynig Hug

Jana Ina успех и на теб в улова тези дни  Praynig Hug

Айде хубав ден на всички и чакам Учет Naughty от ... те си знаят кои Mr. Green

# 689
А добрютру и от мен Simple Smile

Ни знам дъл го фанахме туй ийце ама то шъ си покаже  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт