Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 514
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Честита нова година момичета Simple Smile Нека донесе на всички каквото си пожелаят  Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
Честита Нова година, момичета! Много здраве, късмет и сбъднати мечти! Нека 2012 - та бъде прекрасна година, изпълнена с незабравими и щастливи моменти!
 Heart Eyes  Hug

# 662
  • Велико Търново
За много години, прекрасни! Нека новата година е по-късметлийска и по-добра от старата и да ни донесе много здраве и сбъднати мечти  Hug Hug
Аз нещо се разминах с новогодишното чудо, въпреки двата бебешки късмета, които изтеглих. Всъщност не - имаше и нещо чудно - графиката ми този месец. Такова "чудо" за времето, в което измервам БТ, не бях виждала. Май изкарах ановулаторен цикъл.
Аз мисля, че дадох достатъчно време и шанс за чудесата. Явно обаче и за това важно нещо в живота ми ще трябва доста да почакам, да се потормозя и да се боря. Така както е ставало досега - никога не съм била галеница на съдбата и всичко важно и голямо в живота ми е било много, много чакано. Не знам какво ме накара да си мисля, че с бебето няма да е така и ще стане лесно и чудесно. Със съпруга си говорихме, че започваме да събираме парички и отиваме в Плевен. В тази връзка ще ми е полезна всякаква информация за там - за колко дни да си вземем отпуски (все пак ще трябва да знаем), колко струват първоначалните изследвания, които се пускат, за след колко време записват часове, изобщо всичко.  Hug

Ще се опитам да не се отдалечавам много от форума, но както каза Перуника, малко се изморих от това да стоя пред пълната витрина, а аз само да точа лиги като гладно циганче.
Пожелавам на всички ви много успех и скоро да гушкате живи и здрави бебчета  Hug Hug Hug

П.п. След изследванията в Плевен ще ви кажа накъде отиват нещата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 663
Яжке,стискам палци  и не се отчайвай! HugАз продължавам да си чакам моя цикъл,незнам колко ми е закъснението даже,че е изключително нередовен.И на моя мъж се падна късметчето с бебе,но и миналата година пак му се падна,а бебе нямаше,Така,че хич и не вярвам вече в такива неща,а как ми се иска. Praynig

# 664
  • В градината...
Яже  Hug Hug Hug И мен не ме напуска гадното чувство, че играя в калпавия отбор. Ама ето, ако не тук, то къде щяхме да се срещнем с подобни?

# 665
Яже  Hug , напълно те разбирам, и аз съм се запътила тоз месец към Варна......но те съветвам да не се отделяш много от нас......съвсем от един и същ отбор сме си и само ние си знаем какво е колкото и съпричастни хора да има около нас  Hug

# 666
Яженце, добре сте се насочили- вървете в Плевен пък каквото сабя покаже.Пожелавам ви много,много късмет и скорошни успехи.Ще чакаме резултати.

# 667
  • В къщурката на хълма на феите
Каролче шЪ снимам бе, само да го наредим Mr. Green
Яже ще използвам метлата ти срещу теб! Crossing Arms мноу ясно, че ще пишеш /даже няма и да помисляш да спираш/ .. относно ролята на малката кибритопродавачка, ти предлагам да забравиш за нея - всички тук сме я играли /ако някой каже, че не е просто няма да му повярвам/ .. само да четеш и да не споделяш мислите си е много гадно - и понеже знам какво си мислиш, заради теб и всички останали, си присвоявам еднолично властта и от днес обявявам репликите: не искам да ви досаждам и знам, че ставам досадна за окончателно, безвъзвратно и официално забранени, всяка, която даже си ги помисли, ще ми дължи по 10лв. и ще глобите ще си ги търся като наследство, така да знаете!

* mecani зла!

# 668
Мецани, ще ми докараш стрес #Crazy тез ми бяха любимите реплики  Joy hahaha

# 669
Каролче шЪ снимам бе, само да го наредим Mr. Green
Яже ще използвам метлата ти срещу теб! Crossing Arms мноу ясно, че ще пишеш /даже няма и да помисляш да спираш/ .. относно ролята на малката кибритопродавачка, ти предлагам да забравиш за нея - всички тук сме я играли /ако някой каже, че не е просто няма да му повярвам/ .. само да четеш и да не споделяш мислите си е много гадно - и понеже знам какво си мислиш, заради теб и всички останали, си присвоявам еднолично властта и от днес обявявам репликите: не искам да ви досаждам и знам, че ставам досадна за окончателно, безвъзвратно и официално забранени, всяка, която даже си ги помисли, ще ми дължи по 10лв. и ще глобите ще си ги търся като наследство, така да знаете!

* mecani зла!

Мецко, пак сцепи мрака!
 Joy Joy
 Joy
Напълно подкрепям!

# 670
Мецани, ще ми докараш стрес #Crazy тез ми бяха любимите реплики  Joy hahaha
hahaha hahaha hahaha
Зла мецани, зла!   hahaha hahaha hahaha

Hug Hug Hug Hug Hug

# 671
Аре, милички, ние смятаме да хванем момента, че днес май е денят на О. 

Доживях и аз да си кръстосам пръстчетата за себе си Simple Smile   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 672
Яженце - имаш нужда от такъв момент, но нека е само за днес иначе ще те сурвакаме с мецата с голяма дряновица, ама аз имам и едно точилка и ще ни дадеш по 10 лева ! Направи изследвания, направи всичко, което  и както го чустваш ! Искам само да се чувстваш добре, защото ти го заслужаваш ! Най-малкото щото си пич !
Мишки - мерси за подкрепата, много обичам репликата "3 пъти за щастие" Simple Smile Ще видим този месец каква сабя ще излезе
Карола - кръстосвай пръстчета и разкрачвай краката  Mr. Green  Praynig Hug

# 673
Каролче   fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 674
  • ул. "Мечтание"
Каролче  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Тая вечер имам някакво зацапване. МЦ ли е, розова О ли е не знам.  Thinking Май е МЦ обаче, щото и кръста ми ме постягва подобаващо. Ще си проличи утре.

Общи условия

Активация на акаунт