Коледа вълшебна на вратата ми почука, бебешко торнадо ще вилнее тука - тема 85

• 22 520
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Разбирам те ... не се притеснява. Успокойте се малко и не мислете за секса като задължение. А ти когато забележиш, че имаш изразено количество ЦС, действайте, но не му казвай  за да го товариш излишно, остави го да се наслаждава  Hug

# 646
F.a.t.e. закъснението е от два дни ...
Малко се разочаровах но сега съм по спокойна преди малко ми бяха на гости две бебета близнаци нагушках си ги  Simple Smile
иначе съм се заредила с тестове ... хи хи хи

# 647
F.a.t.e. закъснението е от два дни ...
Хмммм .. ти каза, че и друг път ти е закъснявало ... дано този път е за последно и да  видиш цикльо чак следващата година  Praynig Praynig Предполагам, че теста е Шуър Чек, пробвай утре с първа урина  Hug

П.П Яже ... видях ти графиката ... сори за лелката  Tired но горе главата  Hug Praynig

# 648
  • Sydney
Здравейте момичета и Честита Нова Година Simple Smile!
Пожелавам на всички много Здраве и Щастие - това са двете неща, които включват всичко останало Simple Smile
Пожелавам на всички искащи най-скъпото, тази година да им се сбъдне  Praynig Hug  baby_neutral
Пожелавам на момичетата, които има предстои вълнуващата среща да бъде най-щастливия от всички предстоящи щастливи мигове Simple Smile
Пожелавам и на родилите мами да са им живи и здрави дечицата и семействата, за да им е изпълнен живота с приказни и вълшебни мигове Simple Smile!
Бъдете винаги много усмихнати Simple Smile  Hug

# 649
Благодаря за пожеланията на всяка една за Новата година!! нека тя е бебеносна за всички нас, които се надяваме толкова силно!!!

Аз днес си имам ЦС и ще се възползвам от този явен знак  Wink Искам да споделя, че всеки ,който ми се обади или ми писа пожелание за Новата година, ми пожела едно и също-догодина да сме трима....Вземам да се притеснявам дали не съм станала много  досадна с тази моя фикс идея Sad А до преди година вкъщи не ставаше дума за дете Simple Smile

# 650
  • В къщурката на хълма на феите
Sarnia много е индивидуално, но според мен, точно когато те боли трябва да правите секс, не само защото вероятността да уловите яйцето е много голяма, а и защото това може да притъпи болката, заради освободените в кръвта окситоцин и ендорфини Peace
Естела да ти кажа като изключим тази НГ и още една, предните години все аз организирах купона за поне 15 човека, имах приготвен списък дълъг като китайската стена, към който неизменно се добавяше нещо и вечно имаше недоволни и в един момент се улових, че си гриза собствените нерви за тоя дето духа, малеее, че като се усетиих, малееееее че като се озъбих, знаеш ли колко бързо изчезнаха претенциите - в крайна сметка, ти си им равна, а не подчинена, коойто не харесва - пътя, торбичката и за 'ляб и догодина той организатор .. ааама ха!

да ви кажа към снощната интерпретация съм забравила да добавя, че освен купони под чардака на къщата имам и график за мързелуване, че и това се падна Mr. Green някой беше констатирал, че бая баници сме обиколили, ама кво да ви кажа - една у кумовете, една у моите родители, една у свекърите .. питате ли къв е зор, толко баница да ометеш Mr. Green

като гледам утре имаме шанс да открием тематично новата година с темичка, оставям ви да пишете, после пак ще ви нагледам, че с мъжото сме до ушите затънали в един пъзел - редим го от не знам колко време, ма той мноУ сложен, пък ние сме малко по-НЕсложни /или иначе казано прости Mr. Green / от него и голям зор виждаме, ама за сметка на това сме упорити и не се отказваме .. да видим къде ще му излезе края Mr. Green

# 651
мецанке, фотай го после, да о видим тоя тъй сложен пъзел Simple Smile

# 652
Привет момичета!
Дидолина Praynig
Фейт, чакаме другата седмица и вярвам, че всичко ще е както трябва!
Антонели, дано всичко да е наред с изследванията и следващият месец да е вашият!
Атадар, честито ти мъничко, сладко бебенце, важното е, че всичко е наред въпреки стреса, който сте изживели и дано и бате бързо да се оправя!

# 653
  • Варна
Меци,благодаря ти за съвета,ще те послушам Hug,ще те цитирам,когато в следващите дни направим разбор за вечерта,хареса ми това с равните и подчинените,да не говорим,че и едно благодаря не казаха,айде спирам,че да не ме метнеш Mr. Green

# 654
  • ул. "Мечтание"
За много години, мили дами!  Hug  bouquet Желая ви много Радост, Любов и изпълнени мечти и желания!

# 655
  • Пловдив
Дидолина, дано миличка! Много се моля всичко да е наред този път и да може спокойно да ни се хвалиш  Praynig Стискам палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

jiorjita, честита месечинка на малката Алекс! Нека да радва мама и тати и да е весело и щастливо детенце   bouquet

F.a.t.e., Зузи, честит имен ден и на двечките! Само здраве и радост да ви носи името и догодина да ви плаче един вързоп на главата bouquet  Hug

Зузи, повече без командировки във важните моменти  Naughty

# 656

Здравейте,
 Hug
 ЕДНА ГОДИНА СЛАВНО СИ ОТИВА
ВЪВ ЗИМА БЯЛА И КРАСИВА,
 ЕДНА ГОДИНА ПЪЛНА С ИЗНЕНАДИ
И МНОГО РАДОСТНИ НАСЛАДИ!
И НЕКА НОВАТА ДА БЪДЕ ПО-БОГАТА
НА ХУБАВИ ПРЕКРАСНИ ДНИ
И НЕКА ИМА ПОВЕЧЕ УСМИВКИ НА ЗЕМЯТА
И МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ!л
Честита Нова Година момичета, желая ви най прекрасната  2012 година!!!

# 657
  • ул. "Мечтание"
Момичета, заповядайте, който желае, в новата обновена темичка ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=631816.0  Hug

# 658
За много години и от мен, мили момичета! Здраве и повече късмет през Новата 2012!
Каролка, и на мен всички това ми пожелаха Rolling Eyes и вече и аз започвам да мисля, че всички го искат и затова не става Crossing Arms
На мен ми остават още 30 мин. да свърша работа и беж в къщи, че направо днес съм като пребита Tired. Грехота е да се работи в такива дни #Cussing out.

# 659
Добро утро и от мен!
Меци дано всички късмети ви се сбъднат!  Значи кога да идваме да купонясваме и мързелуваме, на лято става ли  Mr. Green
Мадам тиква как е вашето момченце, оправя ли се?  Praynig
Антонели браво за лелката, дано скоро и зелена светлина получите!  А тройката, хмммм  Thinking  ами най-вероятно е 3 за щастие  Hug
Моме, Зузи, отпъждайте лелки и цикльовци този месец и да не са се вяснали до октомври!  Peace
Жоржита честита ви месечинка  Hug
Александрия, ДидолинкеPraynig
Фейт, чудна тематична почерпка  Heart Eyes
Естела само ще те  Hug, друго няма да кажа.
Много усмивки, мили мои и помързелувайте добре, че от утре сме пак на тръстиката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт