Re: SportsDirect-35

• 43 864
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
С размера не мога да ти помогна, но и двата модела са хубави.
Съпруга ми носи първия вариант, а децата ми носят втория само , че в бяло.
Удобни и практични са!Вторите сякаш са за по-тесен крак.
Успех в избора!
Благодаря ти!  bouquet

# 481
  • У дома
Здравейте и от мен,
бихте ли споделили има ли някой впечатления от тези:
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-heel-suede-boots-ladies-232039

отговарят ли си на номера, за мъжките модели поръчвам , ако има половинка, но за дамските наистина не зная. Мерси.   bouquet

# 482
  • София
Здравейте, извинявайте че нахлувам така в темата ви, но имам спешен въпрос. Поръчвам от SportsDirect, като използвам превозвач до Бг и до сега не съм имала проблем с поръчките и съответно с доставката им. Снощи обаче нещо се обърка, при неколкократните ми опити да сменя адреса за доставка, сайта не го приемаше, при все че предния път поръчвах на новия адрес. На края, когато уж сайта прие адреса и пуснах поръчката, ми изписа, че ще бъде изпратена на стария адрес. Веднага им писах мейл, като помолих ако може да бъде сменен адреса на доставка с правилния. Въпросите ми са следните, като начало какво друго мога да направя, да им звъня ли по телефона и съответно дали ще има кой да ми вдигне днес? Предварително благодаря на всички, които ще се опитат да ми помогнат   bouquet Ужасно ми е притеснено, защото този път, поръчката ми е голяма- 160 паунда и просто не ми се ще да пия една студена вода!  Sad

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 14:50 от Latte®

# 483
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте момичета   bouquet
Купих си тези дънки размер 14 R, но не са "моя"модел. Ако някой си ги познае да свирка  Simple Smile Успешен ден  Hug

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 10:59 от Bambulka

# 484
Latte® според мен освен да се обадиш по телефона няма какво друго да направиш. На писмото ти могат да отговорят и след 3-4 дни,когато поръчката ще е вече на адреса Peace На мейла ми за проблем от 3.01 още не са отговорили  Sick Звънни им,би трябвало да има кой да вдигне,на мен и в неделя са ми отговаряли на  мейлите. Дано се разберете.

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 09:43 от mimi_lazarova

# 485
Момичета, сега колко е доставката?

# 486
Извинявам се .  Embarassed
Нямам опит с превозвачески фирми.Ако направя например 3 поръчки от Спорта,фирмата- превозвач до моя адрес(провинция) като една пратка ли ще ги таксува ,при условие че името и адреса на получателя са еднакви  newsm78

Veni ev  Hug  bouquet
Какво означават буквите в р-рите на някой артикули SB,MB, LB,XLB   Praynig

На р-р 5,5 колко см. горе долу ще е стелката http://www.sportsdirect.com/puma-taisuko-3-junior-057001?colcode=05700130
Аз съм пo принцип 37р-р и сенадявам да е умален този модел, защото пише -  3 junior

Последна редакция: нд, 15 яну 2012, 10:43 от 77

# 487
zveti81 Минималната доставката  до БГ е 19.99 , до UK е 3.99 и над 60 паунда безплатна.

77 ако са в един курс да. като 1 пратка.

# 488
zveti81 Минималната доставката  до БГ е 19.99 , до UK е 3.99 и над 60 паунда безплатна.

77 ако са в един курс да. като 1 пратка.

Мерси много! Има ли значение колко кг?

# 489
Latte® кой превозвач ползваш? може да има някой на стария адрес все още  Peace

# 490
77 до БГ кг нямат значение.

Latte® ако си ползвала Габко на стария им адрес сега са kdshoppinguk  Simple Smile

# 491
  • София
Да Гъбко ползвам. Видях, че на същия адрес са http://www.uktobg.com, ще се свържа и с тях, за всеки случай.

# 492
Здравейте момичета   bouquet
Купих си тези дънки, но не са "моя"модел. Ако някой си ги познае да свирка  Simple Smile Успешен ден  Hug

Това според мен са мъжки дънки нещо от сайта са им объркали описанието.

# 493
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте момичета   bouquet
Купих си тези дънки, но не са "моя"модел. Ако някой си ги познае да свирка  Simple Smile Успешен ден  Hug

Това според мен са мъжки дънки нещо от сайта са им объркали описанието.

Не са мъжки  Naughty

# 494
Добре женски дънки с мъжка форма са.Разгледай хубаво снимките на мъжките и женските  Wink

Общи условия

Активация на акаунт