Re: SportsDirect-35

• 43 971
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ауууу за какъв код говорите? Изпуснала съм  Embarassed

10% off footwear in jan2012 - code JAN12  Peace

# 316
Тедичка, пишеш, че си фен на ски облеклата на No Fear.. Моля да споделиш дали си отговарят на номерата, в БГ нося XL, това означава ли, че 16 UK ще ми е добре... Харесала съм това яке http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-jacket-ladies-405013?colcode=40501390 и тези панталони http://www.sportsdirect.com/no-fear-ski-pants-ladies-405014?colcode=40501403.

Да,според мен зимните екипи си отговарят на №. Peace

Обикновено м.март намаляват екипите.Мисля ,че якетата бяха по 18 паунда по време на намаленията.На мъжът ми дори купих долнище за 10 паунда,но май беше по-миналата година.
Благодаря за отговора! Дано и да са дълги, защото съм доста висока!

# 317
  • Бургас
Момичета ,моля за бърз отговот ,ако сте купували маратонки Фила, умалени ли са? Имам някакав спомен ,че съм мерила в Метро и дори на 40 номер ми опираха пръстите. По принцип нося 39. Искам да поръчам тези в момента са намалени ,но не смея да не са ми малки. Дайте съвет!
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ltd-lds03-270640?colcode=27064093
Въобще не са умалени, детските също не мисля, че са умалени, вярно, че по-трудно сигурно се обяват на широк крак, но за нормален са си ОК Wink Малката дъщеря има - носи ги с удоволствие.
Ани, кой номер имате и мколко сме. е стелката?   bouquet
Има останали само Ц6 и незнам дали ще станат на моята госпожица  Thinking

# 318
Момичета ,моля за бърз отговот ,ако сте купували маратонки Фила, умалени ли са? Имам някакав спомен ,че съм мерила в Метро и дори на 40 номер ми опираха пръстите. По принцип нося 39. Искам да поръчам тези в момента са намалени ,но не смея да не са ми малки. Дайте съвет!
http://www.sportsdirect.com/fila-foggia-hi-ltd-lds03-270640?colcode=27064093
Въобще не са умалени, детските също не мисля, че са умалени, вярно, че по-трудно сигурно се обяват на широк крак, но за нормален са си ОК Wink Малката дъщеря има - носи ги с удоволствие.
Ани, кой номер имате и мколко сме. е стелката?   bouquet
Има останали само Ц6 и незнам дали ще станат на моята госпожица  Thinking

Детските си отговарят точно.Имаме С9,стелката е 17 см и 2-3 мм

# 319

ninnann, много ти благодаря   bouquet
До кога важи кода и абсолютно за всички обувки ли става дума  Thinking

# 320
  • София

ninnann, много ти благодаря   bouquet
До кога важи кода и абсолютно за всички обувки ли става дума  Thinking

Кодовете ги има в първи пост. Peace

10% off footwear in jan2012 - code JAN12
10% off bikes in feb2012 - code FEB12
10% off clothing in march2012 - code MARCH12
10% off accessories i april2012 - code APRIL12

# 321
А колко най-много време сте чакали за имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг” номера с който се проследява пратката?

Вече три дни нищо не съм получавал на пощата.

# 322
А колко най-много време сте чакали за имейла с който ви уведомяват че поръчката е изпарена и „тракинг” номера с който се проследява пратката?

Вече три дни нищо не съм получавал на пощата.

Аз така и не получих такива.  Tired Но пък пратката си дойде.  Peace

# 323
  • София
За този дънков клин на Miss Fiori   има ли отзиви

# 324
  • София
Прочетох на предните страници, че няколко момичета имаха проблем, като моя с плащането и пиша да споделя....
След като опитах да платя с кредитна Виза на ПИБ, опитах с кредитна Мастеркард на ОББ, сменях браузъра и какво ли не правих и мислих - опитах с трета карта, дебитна Виза електрон на ПИБ и плащането ми мина веднага! Единственото, което ми хрумва, е че досега съм плащала само с тази карта и при опита ми да платя с друга не ми минава плащането и ми казва, че не мога да платя...Дано съм била полезна.
п.п може и вече да е коментирано това, но не следя темата, прочетох сам последните няколко страници и набързо 1вия пост, че не бях пускала много отдавна поръчка там.

# 325
sisi_f
Сиси, аз докато видя темата и Лъвица ти е отговорила, същите имаме и ние  Peace + дамски
За детските питаш или за големите?? 6ца има останала от дамските, моите са 7, според мен си отговарят, на етикета пише 7юк, европейска 41, ЮС 9.5, стелката доколкото успявам да я измеря е около 25.5-26см.

# 326
Прочетох на предните страници, че няколко момичета имаха проблем, като моя с плащането и пиша да споделя....
След като опитах да платя с кредитна Виза на ПИБ, опитах с кредитна Мастеркард на ОББ, сменях браузъра и какво ли не правих и мислих - опитах с трета карта, дебитна Виза електрон на ПИБ и плащането ми мина веднага! Единственото, което ми хрумва, е че досега съм плащала само с тази карта и при опита ми да платя с друга не ми минава плащането и ми казва, че не мога да платя...Дано съм била полезна.
п.п може и вече да е коментирано това, но не следя темата, прочетох сам последните няколко страници и набързо 1вия пост, че не бях пускала много отдавна поръчка там.
Колко карти трябва да имам за да си поръчам Close
До сега съм плащала само с тази карта (мастеркарт на ОББ),чудя се дали ако опитам с Виза на ОББ няма да се получи (но тя не  е моя и за това ми е като краен вариант).
Все още очаквам да ми отговорят на писмото.Някой друг не им ли е писал по този повод?

# 327
Колко карти трябва да имам за да си поръчам Close
До сега съм плащала само с тази карта (мастеркарт на ОББ),чудя се дали ако опитам с Виза на ОББ няма да се получи (но тя не  е моя и за това ми е като краен вариант).
Все още очаквам да ми отговорят на писмото.Някой друг не им ли е писал по този повод?

Да не би да не приема вече Мастъркард след новата визия на плащането,щом и двете не сте успели с нея  Rolling Eyes Както уж пише,че приема Маестро,но всъщност не.

# 328
  • София
Аз платих с виртуална Мастъркард-дебитна поръчка до англ.адрес преди 10тина дни,с новият фейс. Peace

# 329
  • Там, където ме обичат
Привет и от мен, може ли да споделите колко излиза доставката до БГ през англ. адрес и дали мога да направя плащане с Маестро? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт