Re: SportsDirect-35

• 43 811
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Аз винаги се застраховам с един номер отгоре.Както бързо  растат децата така и на тях бързо им идва времето.

# 586
  • София
viliko, утре или в петък ще си получа артикулите. Сред тях има маратонки С12, ще им премеря стелката.

# 587
viliko, ако не бързаш много, утре или в петък ще си получа артикулите. Сред тях има маратонки С12, ще им премеря стелката.

Направо ще те разцелувам  Hug

# 588
Здравейте на всички.Искам да ви попитам има ли някакво ограничение на обема или килограмите в поръчките?Става въпрос за около 36 артикула,от които 10 са обувки,а другите неща са предимно дрехи.Възможно ли е някои от артикулите да не бъдат изпратени.Ако може да ми пишат хора,които правят големи поръчки.Предполагам те знаят най-добре как стоят нещата.Благодаря!

За такова количество няма да имаш никакъв проблем,20 лири ще е доставката дотук.Възможно е да откажат нещо,ако го нямат в наличност.

Потвърждавам newsm10 new, Аз направих поръчка с 46 артикула, от които 15 чифта обувки - за доставка ми взе 19.99 паунда. В сайта пише до 30 кг цената за доставка не се променя

# 589
  • БГ
Момичета, моля, ако някоя има този модел апрески:  http://www.sportsdirect.com/campri-snow-boots-junior-097066?colcode=09706691   №4 или №5 да ми измери стелка, доколкото е възможно, благодаря предварително!   Peace

# 590
http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-v-neck-t-shirt-mens-682007  тези тениски отговарят ли си на номера. Някой може ли даде размери на л или xl

# 591
Момичета, кажете повече за тези кодове за отстъпка? newsm78

# 592
Много бавно ми зарежда сайта, а на вас?

# 593

На мен ми зарежда както винаги!

А за кодовете прочетох, но къде да ги добавя ?

# 594
  • София
http://www.sportsdirect.com/slazenger-tipped-v-neck-t-shirt-mens-682007  тези тениски отговарят ли си на номера. Някой може ли даде размери на л или xl

Според мен си отговарят.Имам S ,2XL и 3XL различни модели. Peace

# 595
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile Някой дали може да ми измери тениска или блузка за 13-годишна възраст. Чудя се дали ще ми станат или ще са малки. Аз съм 1,56 и 42кг  Thinking

Да си задам и тук другото питане. Ако на някой му се е случвало подобно:

Сутринта ми се обадиха че между 12 и 16ч ще получа пратка с DHL, но след малко звъннаха пак и ми казаха че са променили часовете между 16 и 20ч. Обаче явно диспечърът се е объркал, защото пратките са 2(аз не знаех че и двете са пристигнали) и като са идвали със първата следователно никой не им е отворил. Сега пише че пратката не може да се пази и ще се върне обратно към подателя. Сега не работят за да им звънна. Най-рано утре в 9ч е възможно. Дотогава би трябвало все още да е в тях нали? Ох, надявам се да не я изпратят обратно, защото ми е важна, а и все пак е тяхна грешката.
Знаете ли до колко дни пазят пратките при тях?

# 596
  • София
И аз с молба. Бях сигурна, че малкия е номер С12 /зимните му обувки са 31 и са му широчки/, обаче ми дойдоха от миналата поръчка пантофки С12, които определено са му малки. Сега искам да поръчам Fila маратонки и леко се притесних С12 или С13? Моля, ако някой знае или ги има да ми разясни. Praynig Hug

имам момичешка Фила, С13-стелката е 20см

# 597
Здравейте, до сега не съм поръчвала от Спорта.  Laughing
Искам да питам мога ли да плащам до Английски адрес с Виза от Прокредит?

# 598
  • Plovdiv
И аз с молба. Бях сигурна, че малкия е номер С12 /зимните му обувки са 31 и са му широчки/, обаче ми дойдоха от миналата поръчка пантофки С12, които определено са му малки. Сега искам да поръчам Fila маратонки и леко се притесних С12 или С13? Моля, ако някой знае или ги има да ми разясни. Praynig Hug

имам момичешка Фила, С13-стелката е 20см

Много благодаря, ще заложа на С13 и аз. Крачето му е около 19,2.  Hug  bouquet

# 599
  • Plovdiv

На мен ми зарежда както винаги!

А за кодовете прочетох, но къде да ги добавя ?
Когато си на етап checkout, долу в ляво има празно прозорче, там пишеш кода и натискаш бутона до него apply.

Общи условия

Активация на акаунт