Отговори
# 60
  • София
Ани, да ви е живо и здраво момчето , да стане голям и силен мъж и много радост да донесе в дома ви.   bouquet Как се казва?

# 61
Ани, да ви е живо и здраво момчето , да стане голям и силен мъж и много радост да донесе в дома ви.   bouquet Как се казва?

Петър  Grinning

# 62
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ,ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ НА ВАС,СЕМЕЙСТВАТА  ВИ И ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАТЕ! НЕКА ПРАЗНИЦИТЕ СА ИЗПЪЛНЕНИ С МНОГО РАДОСТ,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ!!!!
Честито на мама Електра и Ani_82,да са здрави и много щастливи Hug
И аз имах тази нощ проблеми с срамната кост,вече болките са с пълна сила,до скоро все се чудех за какво говорите ,но вече знам Thinking,
Иначе паричката е в мен тази година Mr. Green,навечеряхме се ,после аз повтарях цяла нощ,не спах добре и при всяко ставане си похапвах по нещо Embarassed
Весели празници на всички  Hug

# 63
  • Бургас
Ани, честит ви син!НЕКА БЪДЕ ЖИВ И ЗДРАВ, МНОГО ПОСЛУШЕН, ДА СПИНКА И ПАПКА И МНОГО ДА ВИ СЛУША!А НА ТЕБ ЖЕЛАЕМ СКОРОШНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

# 64
Весела коледа на всички, нека да сме живи и здрави и скоро да гушкаме дългочакканите бебоци

Честито и на новите мами, а и на всички именници.
Сноюи преядох жестоко, но пак спинках до 11 Blush

# 65
  • София
Ани,честито ви момченце! Да ви е живо и здраво, и много да ви радва!  bouquet

# 66
Честита Коледа на всички и честито бебче на Ани Simple Smile.
Аз като подарък от дядо Коледа снощи получих здрав , непробуден сън от 23 часа до 10 сутринта Simple Smile))

# 67
  • София
Ани, честито момче! Да Ви е жив и здрав и много да слушка и папка!

Весела Коледа момичета! Нека магията й докосне Вас и близките Ви и Ви донесе много усмивки и сбъднати мечти!

Аз пак се чудя- има ли някой новини от ФРЕШ МЕ?

# 68
С голямо щастие ви съобщавам,че
 PartyДнес 23.12.2011г. в 10,05 часа сутринта мама malkave6tiza получи свойте дългооочаквани коледни подаръци.
Дъщеричка  Сияна с тегло 2,250кг и височина 48см
               И
Син Иван с тегло 2,550кг и височина 48см
Операцията е минала чудесно и бебоците са на самостоятелно дишане

# 69
Добро утро мами , Честита коледа !!! Влизам да ви се похваля , сутринта в 9 часа Дядо Коледа ни подари бебче , но не моето , а на сестра ми !!! СТАНАХ ЛЕЛЯ Simple Smile
Ужасно щастлива съм , почерпете се с каквото си пожелаете за здравето на нашата малка мецанка Иванина ( 3 кг , 50 см , нормално раждане) ,
Пожелавам на вас и на себе си леко раждане и живи и здрави бебчета !!!
Отивам да ви изчета преди вечеря , цял ден съм толкова развълнувана че даже не съм видяла че има нова тема и съм се похвалила в старата , хаха Simple Smile От щастиееее !!! Весело изкарване на празника.

# 70
Браво на малка вещица,какви големи бебета е отгледала!
Да са живи и здрави Сияна и Иван и много щастливи емоции на цялото семейство!Бързо възстановяване на мама!

Марти,да ви е жива и здрава племенницата!

# 71
  • Варна
Честита Коледа и от нас! Да сме много здрави и да родим прекрасни, усмихнати и послушни дечица!!!

Честито на новите мами! Да са здрави бебоците и да радват всички около вас!

# 72
Весела Коледа, много чудеса и вълшебства около вс да има. Чудесна нова година с прекрасни бебчета за всеки Wink

# 73
Честити да са коледните бебоци на новите мами , да са живи и здрави и мн обичани !!!
Искам да вмъкна че Сия(а)на е прекрасно име !!!
Новата тема също ни е много хубава , поздравления !
Весел празник мами 

# 74
  • Gorni Bogrov
Честита Коледа на всички!
Честити бебчета на мамите родили тези дни,да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт