Отговори
# 45
ЧЕСТИТА КОЛЕДА,МОМИЧЕТА!НЕКА СИ ПОЖЕЛАЕМ ДА СМЕ ЗДРАВИ,ДОБРИ И УСМИХНАТИ,НО НЕ САМО ПО КОЛЕДА!ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВИ И НА СЕБЕ СИ,ПРЕКРАСНИ ,СЛАДКИ И ЗДРАВИ БЕБЧЕТА,НА КОИТО ДА СЕ РАДВАМЕ  И ДА ОБГРИЖВАМЕ С МНОГО ЛЮБОВ!!!

ЧЕСТИТА БЕБКА СИЯНА НА ЕЛЕКТРА!ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА! newsm30 newsm30 newsm30 newsm51 newsm51 newsm51

# 46
  • Китна Тракия
Добро утро и Честита Коледа!!!

Като гледам колко сме ранобудни /и аз се събудих в 6/, май всички сме станали да прослушаме какво е оставил добрия старец под елхата Wink
Моят син скочи милия, погледна и дотърча - мамооооо, имам много подаръци ... дори за някои от тях не съм писал в писмото  Mr. Green И до сега ги разучава мишлето, едва го накарах да закуси.

krasidika - благодаря за съвета!!! И аз се наливам с чай с мед, витамини, фрешове и тъй нататък. Док ме посъветва да си правя и инхалация в допълнение, което е чудесна идея. Снощи си сложих и компрес с мед, но преди да легна праснах и един парацетамол, да сваля Т /която никак не е висока/ за през нощта, та да се наспя спокойно. Така и стана де! Сега отивам да метна баниците във фурната, докато още съм осъферена  Mr. Green

# 47
честита коледа!Всичко най,най-добро,здраве,щастие,късмет и много сбъднати мечти!!!
мами аз хубаво се похвалих че не ставам вечер,ама до снощи-6 пъти направо ми идеше да се  #2gunfire
лек ден на всички,и да не се преуморявате много Naughty

# 48
  • софия
ДОБРО УТРО И ЧЕСТИТА КОЛЕДА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ В СЕМЕЙСТВАТА!

Честито бебче на мама Електра-1! Да сте здрави и щастливи и весело посрещане на Новата година!

Тази нощ горе-долу беше спокойна при нас. Вчера добре си хапнахме, стана ми малко тежко ама съм си поспала иначе.
Днес пак отново се започва с готвенето. Малкия е направил от снощи късметите за баницата и от сега я чака с нетърпение. Каза, че най-много му е харесал късмета за паричките  Grinning "Колкото звездички на небето, толкова парички в портмонето" - това каза искам мамо и ми шепне на ухото да не го чуят другите  Laughing

Ще ставам да действам. Лек празничен ден от мен засега.

# 49
  • София

Честита Коледа!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 50
Здравейте мили мами!  bouquet
Първо да пожелая весели празници на всички!
Също да поздравя всички именници\съименници от 24-ти и 25-ти, както и всички нови мами!
Ние още сме в болницата, малката от днес проявява сукателен рефлекс, но още съм на антибиотик и не ми дават да я слагам на гърда. То не, че има какво толкова да суче, но все пак изпускаме приема на коластра Sad Бях се притеснила, че ще свикне със шише, после че няма да иска да засуче, защото и на шишето не му се кефи много, но днес като ми засмука пръста разбрах, че няма да имаме проблеми! Много ми е сладка, не мога да спра да си я гушкам. Вземам си я при мен в леглото, облягам се и я слагам на гърдите ми да си дреме и си я целувам и си я галкам.... Тя мрънка много сладко и плаче много рядко, абе пу-пу, бонбон от всякъде Simple Smile Тати също е много щастлив, в болницата казаха, че е първия, който е отишъл да гледа как му къпят бебето. Идва по два пъти на ден, гушка я, опитва се да я оригне след хранене. Peace
Аз съм добре, все още съм леко отекла, но поне вече имам глезени Wink Операцията понаболява, но не е болка за умиране. В една стая съм с едно майче с епизиотомия - еми, мога да ви кажа, че ставаме еднакво бързо Wink

# 51
  • София
Честита Коледа! Много здраве, любов и семейно щастие ви желая!

Ние с бебо сме добре, само дето вечер страшно ме боли срамната кост, направо незнам накъде да легна или да седна! Някой да има някаква идея за облекчаване?! newsm78 Иначе спах добре, ставах само 2 пъти. Баткото беше станал преди нас да си види подаръка от дядо Коледа, който е топка Джабулани и в 8.30 реши че излиза да рита  Mr. Green, луда работа! Сега с ММ пием кафенце и после сме цял ден по гости, при едните баба и дядо на обяд, а при другите вечерта!

Весела Коледа! Hug

# 52
Честита Коледа на Всички  и Весело изкарване на празниците  dancing

# 53
Ескито, чудесно звучиш, все така да бъде! Аз нямам спомен да не са ми давали бебето заради антибиотика, сигурно надвечер ще опитате на гърда? Тъкмо да слезе кърмата.

честита дъщеря и на теб, електра! весели празници на голямото семейство!

Весела Коледа на всички! Чакаме новини за днешни бебета Simple Smile Кристините ако празнуват днес имен ден - да почерпят   bouquet

# 54
  • София
Честита Коледа!

Ескито - браво, звучиш страхотно! И на мен ми се прииска вече да си гушкам бебчо като те четох!

Моя палавник още не знае, че има коледа, но от сутринта се кефи на подаръците! А и му се падна парата, шефски пост  Mr. Green и много ласки по пухкавите паласки  Laughing

# 55
  • Бургас

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!НЕКА ЗДРАВЕТО, ЖИВОТА, БЛАГОДЕНСТВИЕТО И ПЛОДОРОДИЕТО СА НАШИ СПЪТНИЦИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!

Нека и всяка от нас много скоро да се похвали с раждането на живо и здраво бебче и да продължаваме да споделяме всичко свързано с нашите най-мили същества и занапред в нашите си темички!

# 56
Здравейте момичета!
Темата ни е отново страхотна,браво на създателката  bouquet
Честита Коледа! Нека бъдем здрави и много щастливи! Да се обичаме и оценяваме това , което имаме!
Честита бебка и на мама Електра,да им е жива и здрава малката принцеска!
Ескито,звучиш много свежо,браво.
И аз нямам търпение да гушна бебка.Почнах да пия клемастин и ми е едно сънливо,не ми се мърда никъде,а пък сме канени на гости през целия ден.Паричката снощи се падна на мен.
Хубав и спокоен ден!

# 57
Момичета, ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ!

Включвам се едва сега, но с най-хубавата новина.
Нашето момченце се роди на 16.12., естествено раждане - 2600, 47 см.  Бяхме 5 дни в болницата, сега сме вече у дома.

Добре сме, основно се кърмим и цедим и се борим да наддадем, че се родихме 3 седмици по-рано.

Сега ще изчета назад.

Момичета, СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ, ВСИЧКО ЩЕ МИНЕ НОРМАЛНО.
Като ми остане малко време, пак ще пиша.

# 58
Ани,честито ти бебче! Да ви е живо и здраво,имате си най-прекрасния коледен подарък!

# 59
Честита Коледа на всички мами, бебета и техните семейства!

Момичета, снощи майка ми ми даде един бабешки съвет: Когато контракциите започнат за по-леко раждане (когато раждането ще е естествено) се пие чай от босилек. Помагал на разкритието. Казва ми го сега, незнам защо е забравила да ми го каже при първото раждане?!
Реших да го споделя и смятам да опитам, когато момента дойде.
Иначе от вчера имам доста сериозна болка в кръста.
Пожелавам Ви хубав и уютен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт