Отговори
# 30
Мили Януарски майки и бебета,

Тъй като Бръмбазела и Аморе няма да имат възможност да следят темичката редовно по празниците, аз ще ги отменя. Та така, аз съм вашият ЛЛЛ Лидер за вечерта, дет се вика  Mr. Green Ако имате въпроси за кърмене, питайте, само ще ви помоля да маркирете никът ми или
ЛЛЛ в ярък цвят, за да не пропусна или да ми пишете лично съобщение.

Пожелавам ви светли и споделен с много любов празници!

# 31
ЧЕСТИТО НА МАМА ЕЛЕКТРА,ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА СИЯНА.
ЧЕСТИТО И НА МАМА ТАНЯ,ЗА МАКИЯ ПРИНЦ.

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 18:28 от aliah_ok

# 32
  • Габрово
Честити бебчета на Таня и Електра     bouquet  bouquet  bouquet. Да са им много здрави  Grinning.

Честито на именниците   bouquet.

Аз вчера си получих коледния "подарък" от лабораторията - хемоглобин 95 /другите показатели слава богу са наред/. Никаква файда от ферофолгамата, само стомашни неразположения. Вчера бях бясна.

Днес изкарах чудесен предиобед с малкия, кучето и баща ми на пързалката. Аз не съм се пързаляла, въпреки че ми се искаше  Mr. Green. Хубаво щеше да е да имах един шезлонг да полегна под хубавото слънце.

След малко отиваме у нашите за Бъдни вечер.

Искам да ви пожелая весели и уютни празници с любимите ви хора.

п.п. Венушче, що да не може да пийнеш едно леко питиенце. Аз така ще направя, че и моето настроение на моменти бяга  Wink.    

# 33
 В тази свята нощ , искам да благодаря на всяка една от вас , за прекараните месеци заено .Пожелавам на всички много здраве , щастие и любов Simple Smile
Весели празници !!!

# 34
Еха още една девойка, хайде и момчета да тръгват какво се скатават:)

Честито на мама Електра да ви е жива и здрава малката Сияна.

Бебо благодаря  за темата и честит имен ден.

Крис много ме разчуства поста ти, но мисля, че е време за загърбиш тези спомени и да се отдадеш на позитивните мисли за малката принцеска.  4470

Благодарност и на Шаманката, че е на линия.

# 35
  • Китна Тракия
Честита дъщеричка, Електра!!!! ЕЕЕ, два дни вече подред си мислех къде изчезна, дойде ми наум, че може да е такава работата, та реших да не питам - че ще се обадиш като му дойде времето!!! Simple Smile

Честито и на всички празнуващи именници!!!

Момичета, пожелавам ви светли празници с най-близките ви хора!
За съжаление аз наистина съм болна - тръшна ме проклетия вирус, но поне ходих да ме прегледа доктор, за да съм спокойна точно по празниците. Каза човекът - вирусна инфекция в начален стадий и както се казва - и с хапчета, и без - все за 7 дни ще мине  Mr. Green Да се надявам, че ще го преборя гадината доста по-рано, че е много гадно да ти е отмаляло и дискомфортно баш по празниците. Днес милото се въртя почти цял ден в кухнята под мои наставления, ставах да му помагам и обяснявам само.. Накрая се смяхме, щото той капна, а аз му казвам - виждаш ли, това е женската работа, край няма!!! Но ми е злато милотоооо, да е жив и здрав!
Баткото чака с нетърпение подаръците и се гласи да не спял, за да се срешне с Дядо Коледа  Mr. Green

Айде стига толкова фермани!!!

# 36
  • София
Честита да ни е тази темичка!  newsm51
Да се изпълни с новини за здрави и пухкави бебчета!
Честит Имен Ден на всички празнуващи!  Tada Да сте живи, здрави и много усмихнати!
Честито на мама Електра да ви е жива и здрава малката Сияна!
... и отново:
Приятна семейна вечер и весело посрещане на Коледа!
santa2

# 37
  • София
Bebo-sn( темата е страхотна), Жени* - честит имен ден!

Електра-1 честита радост Сияна! Бъдете здрави и щастливи!

Нева, аз се оправих точно с този чай с ехинацея  и мед, и нощем с вълнени чорапи. Дано си по-добре утре.

Катито - ако имаш желание може да споделиш впечатленията си от раждането, лекаря и болницата, тъй като сме няколко мераклийки за раждане в ОБ.....

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА!

# 38
  • На Дунава
Весело посрещане на празника и от нас! Благодарности на Бебо за новата тема и на Шаманката, която бди над нас! Желая ви една прекрасна година, момичета!   bouquet

# 39
Честито на Новите мами-Електра-1 и мама Таня!Да са живи и здрави бебоците,а на мамите бързо възстановяване!
 Честито и на именниците днес-да са живи ,здрави и усмихнати !
 Аз цял ден чистих,готвих и сега ще ида да си почина,че да не пресрещна дядо Коледа по пътя за родилното Grinning
 Очакваме вести за появили се бебчета днес!

# 40
  • Калифорния, САЩ

# 41
  • Canada, ON
Честита Коледа!!!

Много здраве, усмивки, топлина и обич за всички!!!

# 42
Честита Коледа и от мен! Живи и здрави целите ви семейства!  Hug

Честита бебка Сияна на електра, да ви е жива и здрава!!!

# 43
  • Пловдив
Честита Коледа, мили мами!
Бъдете здрави и пожелавам на всички ни леко раждане, съпроводено само с приятни емоции!

# 44
  • София
Честита Коледа! Да сме здрави, да се обичаме повече и скоро всички да сме мами на прекрасни бебоци.

Общи условия

Активация на акаунт