Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 676
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви  Hug, ориентирах се. Мисля, че повече би ми харесал Навегар.

Щом Vanille Absolument е новото име на Havana Vanille, Силви, грабвай бързо, прекрасен парфюм е!
Мимс,разкажи моля те, за Хавана Ванил Praynig
Ще те запозная живот и здраве и с Навегатора,ако не го познаваш Hug
Не съм забравила за Боис де Сантал на Кейко,просто го няма още,върнаха го веднъж на границата,сега ми го шипнаха до Англия.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 18:06 от goddess

# 121
Силви, Мимси ще ти каже как го усеща, а за мен е много хубава, суха ванилия с тютюн и дървесина. Ванилията обаче е наистина много и е само за любителки на тази съставка и то големи. За мен е прекрасен парфюм, но е доста труден, ако не обичаш ванилия със суров, още на листа тютюн. Не е като Табако Ванил на Том Форд. Ванилията не е сладкарка, а е много суха.

п.п. Сега сложих от него и забравих да кажа преди малко, че се усеща и ром, алкохол, но не е силен и доминиращ. Комбинацията с ванилия го прави като шоколадово усещане.

Последна редакция: чт, 29 дек 2011, 19:40 от densi

# 122
# 123
Денси,капачката от 50мл става на 35мл Peace

Благодаря ти и за описанието на Хавана ванил  bouquet

# 124
О много благодаря, такава бърза реакция.  bouquet
Силви, и на теб благодаря. Имам КМ ЕДП точно 50 мл.  bouquet
В България струва 7.5 мл. 207 лв. Ибей си е готина работа.

# 125
  • Варна
Силви, точно като Денси усещам Хавана ванил, едно към едно  Peace

# 126
Сега станах да си сложа от пробичката на Havana Vanille. Аз не усещам тютюн, ванилията е суха, наистина, но и топла. Ухае ми на разтопен висококачествен млечен шоколад, без други примеси. Просто разкъсваш опаковката и вдишаш с пълни гърди от станиола. Прекрасен е, но е само за любители на сладки аромати. Помня, че на последната среща Жаки много го хареса, а тя е голям почитател на сладкото в парфюм.

Страхотно описахте туберозата, Мимси и Черната вдовичка. Точно нещо мазно, бяло и тлъсто. В нея също има нещо сладкарско, но отблъскващо, ъх.... Sick

# 127
  • Враца
Здравежелаем!
Първо да кажа, че си получих Килиан-ите   bouquet
8 виалчета, защо някъде ми се стори , че казвате 10 ?  newsm78
Изключително ме зарадва опаковката, но още не съм се запознала с тях.  Simple Smile
Къде трябва да благодаря, че вече съм забравила.

Вчера се запознах с Виолетовата блондинка.
Много интересен аромат, но изключително слаб и недоловим за сетивата ми ...  ooooh!
При мен стои толкова близо до кожата, сякаш е "домашен арест".

Запознах се и с Jimmy Choo - Jimmy Choo,
много приятен и интересен аромат, но изключително не мой  Naughty

Разнасям си иначе Алюра със всички сили,
вече една пета е изпръскан  ooooh! ooooh!
май малко попрекалявам  Joy

# 128
  • Там, където ме обичат
vmarinska , направо 1:1 Peace Блондинката е хубава, но "слаба ракия" и за мен. Както се вика, друго си е да се офъщя, ама хуууууубавичката с Инсоленс и Самсара, иначе все едно съм си забравила дрехите у дома.

# 129
Хаванската ванилия е един от парфюмите, който пробвах на последната среща, и който ме впечатли. Heart Eyes
Върху мен се усещаше тютюна, но не твърде дъхав, а като тези едрите тютюневи листа, и е изключително добре подплатен с ром, както и Денси спомена.
Ванилията не е сладкарска, но присъствена. Затопли ли се аромата върху кожата, тя се разкрива напълно. Според мен този парфюм е подходящ и за момичетата, които си падат по унисекс ароматите.

Весело посрещане на 2012 година, уханни!  bouquet

# 130
Да си кажа и аз за Хаванската ванилия - хубав, но не мога да го нося. Все едно Деликатното червено на Ерме се е оттървало от алдхидите си и е всмукало двойна доза ванилия. Но ванилия като алпийската ванилена билка, а не шушулките на ванилената орхидея. Зеленее ми. И да, унисекс, както казва Смарти. Не е моята ванилия, защото ме души с гумен привкус. Тютюнът е пресен, суров - може и от  него да идва това усещане.
Аз днес се разболях (май някой ми завидя за спокойствието и сауната, или пък просто се отпуснах прекалено и вирусите само това чакат...), нямам желание за никакви аромати, а и таблетът ме ядосва, защото всъщност не ми помага да свърша това, което искам...Странно, но вече се радвам, че утре се прибирам в цивилизацията...

# 131
  • София
Понеже няма да имам възможност да влизам тук в близката седмица, искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата Година и много благоуханни любови и изненади! Нека следващата бъде по-щастлива и благодатна от миналата! Прегръдки и наздраве на всички!  Hug Hug Hug

# 132
Атти, весело посрещане!И аз да взема да пожелая на всички - дано изпратите старата много доволни от това, което ви е донеса, а да посрещнете новата с прекрасно настроение, очакване за добри дни и много, много щастие, здраве и обич за новата година!

# 133
Днес - Любовта на Бай Килиън - приятно сладичко, пръснах се преди да изляза - навън кротко и дискретно напомняше за себе си, като се прибрах се разгърна една ванилена захарна сладост. Напомня ми на Кензо Амур по усещането, което носи. Ще си стоя на Любовта, хич не ми и трябва да ходя отвъд  Naughty че там дебне туберозеното чудовище...

# 134
И аз днес съм с Любовта на Килиън! Само че при мен няма и помен от ванилия-ухае ми едно към едно с индийските ароматни пръчици, напомня ми малко и на тамян, но най-силната асоциация е с въпросните пръчици. Във всеки случай ми навява помисли за църква, не за сладка, срамежлива любов Laughing(нали подимето е don`t be shy). Усеща се слабо и в студа, на топло в стая се разгръща и не стои близо до кожата ми, но съм сигурна, че само аз го долавях, не съм душила другарчетата Wink Празничната нощ ще посрещна със Среднощната, твърдо решена съм! И си пожелавам Новата година да ми донесе умопомрачителни уханни любови, пожелавам го и на вас, защото вече знам, че едон от най-красивите влюбвания е влюбването в аромат Wink

Общи условия

Активация на акаунт