Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 735
  • 726
  •   1
Отговори
# 405
Е, тук вече не мога да се намеся - единственото спарено нещо, което съм душкала през живота си ('щот беше на път към устата) беше Ментат на Хималая - билкови симпатични хапченца, които ме държаха будна и концентрирана по време на сесиите (кафето ми докарваше до състояние на хроничен сън - една глътка и заспивах).Обаче как миришехааа  ooooh! Спарени чорапи? Мокър парцал, забравен в дъното на стаята? кош с непрани дрехи? Комбинация от трите?-правилен отговор.

Искам и аз да душа Чушлетата на Денси, пък! Моите Чушлета миришеха на чили и маково поле (имах едно лято като дете, когато ми доставяше голямо удоволствия да бера неразпъпил мак и да изкарвам "ръчно" копринените му цветове от пъпката  ooooh! Нямала съм си друга работа или белите са ми били омръзнали. Та, мириса на мак ми е до болка познат и това е то -Piment Brulant = подлютен мак върху мен. Много ми харесва.

# 406
  • Германия
Олеле, Оле! Мак! Няма даже да дочакам Божествената да си измие косата, направо ще търся проба. Шоколад да няма, ако мак има  Crazy ще ме подиви. Миризмата му ми е много свидна. Иначе много се надявам Денс да носи чушлетата отгоре си като идва на срещата, да я душна веднъж Hug И върху Асинка също избиваше пустия му шоколад, си мисля. Явно си търси кожа, по-така.

ПРЕДАВА ЛИ СЕ БАНДАТА или ще даде сетен отпор? Днес я видях сговорната дружина, обаче планината не се помести. Цветът на течността е зелен от многото галбанум!

# 407
  • Козлодуй
Дали открих ключа за бараката?Обаче ползвах търсачката,а това не е забранено в условията на играта...
(untitled) Maison Martin Margiela  Flutter
(ако не е той,значи има твърде много аромати,дет миришат на спарено)

# 408
Сънчо,май го откри,аз И Бубка го обожаваме,освен това е швейцарски.
Наталииииииииии,казвай?

# 409
  • Германия

Та-тара-татата! /демек фанфари/

Бравовововововововово! На Сънчо! Точно той! Сис го обожава, Бубка тоже и е през море. Белгийски е, не швейцарски, ама това няма никакво значение. Аз го оприличавам на спарени налъми, много други на обществена баня ooooh! Готин е, много различен, но пустото му начало е много спарено. Ето ви и парфюмерката, Даниела Андрие, която тук не заеква толкова много, но явно е по-спокойна. Гледала съм я по немски ТВ канал и се препотих заедно с нея докато изплюе една дума.

Браво на бандата, браво на отбора!

# 410
  • София
Браво на Сънч! Браво и на Натали за готиното забавление! Искам още! Още!  newsm18 newsm18

# 411
Ааа, (untitled) не съм тествала и ако това е отговора на загадката - искам да подуша някого "неозаглавен".

Натали, изобщо не ме изненадва любовта ти към мака - може да се предава по "шипрова нишка"  Wink Обаче и аз съм тествала Чушлетата само от виал - знам ли как ще е при напръскване? Може да изскочи шоколад?
В този ред на мисли, някой има ли предства каква е цената на Piment Brulant? 50мл и 100 мл? Намерила съм си ги в нета, но ако разликата е пренебрежима предпочитам да си ги закупя от Сф.

Едит: Иии, имаме си верен отговор! Голямо удоволствие са тези загадки! Браво на Касандра и на Натали!

Сънче, Шерлок! Шерлок!  Hug

# 412
Тя самата много хубаво го описва. Сега ми стана любопитен. Grinning
Не забелязах много да заеква, освен на едно място.
Оле, чушките са на добра цена в сайта на Артизан в момента.

# 413
  • USA, Steak State
От онзи ден насам тези загадки ме карат да се чувствам тъпа. То не, че имам много акъл ама...  ooooh! Crossing Arms

# 414
Засрамвам се  Blush и се омитам,да се къпя само.Не можах да позная собствения си любим парфюм ooooh! Embarassed
Сънчо,браво Hug

# 415
  • Германия
Паяче,  Hug Номерът е да се забавляваш, не толкова да се мъчиш да ги решиш. Спрягат се различни парфюми, изброяват се много парфюмни впечатления, опресняваме си знанията един за друг и за ароматите, обаче най-готиното на всичко е: че сме  банда със спортен дух. Не знам кой и кога номинира форумска банда на годината, но моля който е наясно да ми драсне като дойде времето на лични, защото твърдо смятам, че заслужаваме титлата и ще се погрижа да сме в списъка.

ПП Сис, hahaha

# 416
Много е приятно с тези загадки, с интерес следя и ровя в стари мнения, за да изкочи нещо по гатанките. Днес се гушках с последните си капчици Черен Кашмир, чак не искам да се къпя сега. Вардя го в ибей, но ще трябва да поизчака, защото днес ми се усмихна парфюмното ми ангелче и май ще се радвам на друго съкровище от утре, благодарение на една от феите тук! Утре ще се похваля надълго и нашироко, няма как да ви спестя Laughing

# 417
Emia, благодаря  Hug

За съжаление, май са свършили в сайта им  Sad

# 418
Emia, благодаря  Hug

За съжаление, май са свършили в сайта им  Sad
Не е свършил, но сайтът е бъгав и бавно отваря. Grinning

# 419
Нещо Агентско? Rolling Eyes Ама пък няма как Денси да не познава нещо агентско, ама и аз барабар Петко с мъжете Laughing
Определено си права! Mr. Green

Силви, аз исках да пробвам Калипсо на Пиге и Натали с голямото сърце ме запозна с него. Обаче хич не се харесахме.

Браво за загадката, аз още не го познавам, но и вече нямам желание за опознаване и не го и търся. Hug  bouquet
Чушките колкото повече отиват на топло, толкова повече шоколад  изкарват. Да не би да сте ги пробвали само в лют студ? Аз сега си ги нося само в нас на топло. Навън се губят и стоят доста по-зелени. Имайте предвид обаче, че моята кожа изкарва винаги сладкото от ароматите и го държи най-дълго от всичко.

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:11 от densi

Общи условия

Активация на акаунт