Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 724
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
  • Козлодуй
Малко ме е срам Embarassed Силвито ми е пращала пробичка от този Безименния,но аз не го регистрирах и не го помня изобщо.Слабичък ми дойде,пък както знаете,съм от Врачанската парфюмна школа Mr. Green Нямаше да позная,ако не бях се изпедепцала с търсачката.Паяче,хич не се коси Hug
Обаче загадките ме кефят много.А сега май трябва да се напъна аз Rolling Eyes

# 421
  • виртуално
От онзи ден насам тези загадки ме карат да се чувствам тъпа. То не, че имам много акъл ама...  ooooh! Crossing Arms

и аз така  Crossing Arms
но пък ви чета с удоволствие  Grinning

# 422
  • на североизток от Рая
  Ех, момичета, чета ви и ви се радвам.  Hug

На светлинни години съм от вас. А пък хем ми е интересно, хем виждам, че няма никога да имам вашите парфюмни познания. Днес като прочетох загадката /втората/, без малко да дам отговор - Уоманити.  Blush Добре, че не съм го направила. Щях да си умра от срам. Такава парфюмна неинтелигентност. А Уоманити ми харесва много, но тук често срещам отрицателни мнения и затова първото ми презположение беше точно той.

Е, само ще чета и оставам с надеждата, че някой ден и аз може да взема отношение по парфюмни въпроси.

Днес излизах и бях с Кристал Ноар. Но не го усещах. Възможно ли е да не се развива аромата във влага и дъжд. Сега съм в нас и съвсем осезаемо си мириша на него.  Thinking

Heart Eyes Heart Eyes  Hug

Рапунцел, ние да ходим да си редим пъзелите.  Whistling

# 423
  • Германия
Обаче загадките ме кефят много.А сега май трябва да се напъна аз Rolling Eyes

Съвсем вярно, Мимси още не се е натуткала, така че до утре да си я усукала. Hug

Безименният от пробичка вероятно е нещо анемично, не е като да те лъхне на стара, влажна баня и на налъмите на теляците в съблекалнята. Блъсва ме директно в носа - кожените им каишки са напоени с домашен сапун като реване със сироп. Аз съм пръв Ангеларий, веднага след тебе Науме като стане реч за онази школа и практически не мога да регистрирам парфюм без да се напръскам 4х минимум. Ама изобщо не се превземам, направо не усещам да съм се парфюмирала. Сънчо, Маржиелата си иска офъщяване, но е хубаво да имаш легло отзад, в случай, че се олюлееш и дадеш откат. Ако не се гътнеш в първите десет минути, после галбанумът е от твоите и ще ти хареса.

Нелче, само така ти се струва Hug, ако ми изброиш колко неща знаеш, сама ще се смаеш. И винаги участвай! Принципът е олимпийски, пък да има и какво да се чете. Като видя темата на дъното на първа страница, пулсът ми пада в петите. Обичам да се смея много, обаче нямаше и да ми хрумне да ти изсмея - всеки от нас е наясно, че възприемаме различно парфюмите. Кожи!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:36 от Натали Никол

# 424
Е момичета недейте така. Hug  bouquet "Най-дъртите" Mr. Green тук пишем от първите теми и препрочитаме непрекъснато старите теми. Аз лично съм ги чела абсолютно всичките по няколко пъти и пак ще ги чета. Следя и много международни форуми. Парфюмната страст при мен е толкова силна, че от години се занимавам в свободното си време, а и извън него почти само с парфюми. Чета, опознавам, ходя, душа, купувам, продавам, попълвам, разкарвам, описвам, пробвам, припомням и пак чета. Почти никога не пропускам някаква статия за парфюми. Това е обсебващо хоби, което изисква много постоянство и труд. Всеки се е научил, но трябва огън да те гори в душата ароматен за да продължиш. Аз съм сигурна че никога, абсолютно никога няма да ми мине увлечението по аромати и знам защо точно е това.

Много е весело в темата със загадките. По-едно време беше съвсем умряла и сега се съживи готино.   bouquet

# 425
"Маржиелата си иска офъщяване, но е хубаво да имаш легло отзад, в случай, че се олюлееш и дадеш откат. Ако не се гътнеш в първите десет минути, после галбанумът е от твоите и ще ти хареса."
Натали  Hug Hug Hug

# 426
Да дам отчет за Лютите чушки,офъщяла съм се скромно,демек около 1/3 от броя на врачанската школа и най-важното е:мирише на шоколад с чили.Яла съм такъв няколко пъти,върви страхотно с червено вино.Обикновено този шоколад е черен,леко нагарча,тук горчивката обаче липсва.Усеща се само аромата от момента в който го отвориш,без вкуса му.

пп.Нелимар4,от какво се притесняваш,не четеш ли.....аз не познах собствения си парфюм,ама това е защото бях забравила,че Натали така го е охулила....спарено,че и налъми Thinking

Сънчо,не е от твоите Grinning

# 427
  • USA, Steak State
Нат, повярвай ми не искаш да влизаш из дебрите на номинациите. Джунгла!!! Миналата година имаше само един представител от Красива мама и беше темата за лакове за нокти. Тази година пак ще участва, ако участва и парфюмната ще съм ужасно раздвоена.  Mr. Green

# 428
  • София
Само да кажа, че скоро не съм се напрягала така, за да реша някаква загадка - браво на Нати - искам още Heart Eyes

50 мл Чушки май бяха 137 лв в магазина.
Много бързо менава при мен чушковата фаза и вече се двоумя да го взема ли за лятото newsm78

# 429
  • Козлодуй
Гарга ли е,да е рошава.
Парфюм ли ще е,да е френски.
Не си мислете,че съм лошава,
ниш е,но е брандът фенски.

Цветен алдехид бил,казват във Фрагрантика.
Много мразя алдехиди.
За късмет-каква романтика,
не усещам тез обиди( Mr. Green по-свясна рима не открих Mr. Green )

Макар че само от отливка аз го зная,
обичам го и го мечтая.
Ветивер с Ирис в пирамидата танцува,
и няма роза уж,но я усещам.Страстно се с ванилия целува.

Вие сте Grinning

# 430
Iris Poudre Frederic Malle?

# 431
  • Козлодуй
Браво  bouquet
Надявах се да ви затрудня малко повече Mr. Green

# 432
Същия,ама мислех да си трая Mr. Green

# 433
Iris Poudre Frederic Malle  Simple Smileтова намерих и аз  hahaha
Shalimar Parfum Initial-много се спогаждаме тези дни  Heart Eyes