Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
Нее, той не е спарен или аптекарски  Peace
Нишан № 1: Денси (!!!) не познаваше парфюма до края на това лято. Възможно е вече да го познава,  Hug но понеже е безпрецедентно точно тя да не познава мирис, го давам като най-силен жокер.

Черния муск на Монтал? Hug  bouquet Него не го познавах и сега не го познавам и го издирвам под дърво и камък. Whistling
Или Криминалната тубероза? Тя има фен Рени тук, аз не го познавам все още, но не се сещам дама отвъд океана да го люби.

# 391
  • Германия
Докато се прибера в къщи да сте го познали, че ме заболя плавата от толкова мислене  #Crazy

Някой Серж Лутен ще да е!

Този?
Нямам представа дали Доминик Ропион заеква, но ми се струва, че това е най-силният жокер и ключът от палатката.
Пък и Пикси е фен на Frederic Malle. Обаче не знам дали точно на този от тях.
[/size]

Изпълнихте ме, да знаете.   bouquet Така не съм я виждала бандата да скача като един!Ей на това му викам "духът на Новийон". Чак Кръстницата сложи удивителен, а не го прави често! Денси фурията се появи на скорост, абе страхотно!

Нямаме верни попадения, Емче.

Следва да дам жокер. Ей сега!

# 392
  • София
Давай жокер, че се пощурихме, ей на, и котаракът подлудя, търчи и гони таласъми из къщи  Laughing

# 393
  • Германия
Нишан № 2: Германия има 9 съседни държави, с които се допира. Парфюмната къща е в една от тези девет, но това не е Франция, както би било най-логично. Всеки шаблон е абсолютно несъвместим с този парфюм. Рядко, но много смешно е обсъждан в бандата.

# 394
  • София
След този жокер и аз ще хукна да гоня таласъми подир котката  Crossing Arms
 Laughing

Забатачих се на сюфсем. А хем се изхитрих да отворя Аромастилницата и да ровя за сламка, ама нтцъ.

Фрагонар?  Rolling Eyes

# 395
  • София
Натали, да не е някой от тези

# 396
Хайде малко подсказка, а?
"печално известен" какво ще рече - предал Богу дух или убил някого или уморил някоя парфюмна ценителка? Grinning

# 397
  • Германия
Хайде малко подсказка, а?
"печално известен" какво ще рече - предал Богу дух или убил някого или уморил някоя парфюмна ценителка? Grinning

Изпонападали и изпоиздушени феи имаше по едно време като му тръгна името, умори ги спареното, завалийките. После се загуби по трасето, но се върна в края на лятото за малко. Колкото и да са ни субективни възприятията, за този субект - които го познаваме сме единодушни, че е горчив и спарен - поне в началото. Мен не знам колко ме четете, обаче го бях оприличала на архаичен артикул от миналото, другите също го оприличаваха на архаично - само, че обществено заведение. Край, издумках си жокерите  ooooh!, ама толкова ме кефите и така ви се радвам.

# 398
Ароматикс елексира?

# 399
Натали, да не е Nasomatto Black Afgano, Densi беше писала з него нещо , пък и са като аптекарски шишета.

# 400
  • Германия
Емче, той не е нишов, ама и щеше да бъде твърде очевадно аз да го пускам в ребус. Hug

Алисче, него Денс го познава май. Пък и той е хашиш, но иначе си права - точно толкова екстравагантен е и търсеният. Hug

Сис беше най-близо по едно време и по някой си начин, обаче отиде да си мие косата и да слага лютивите чушки Лартизанови. Сис, поне кажи има ли шоколад от този на Денс от флакона или няма, че ме гризе и мен много. Whistling

# 401
Даже и не съм прочела ,че става дума за нишови. Laughing
А и нишовите не са ми силата. Някои познавам, а към други дори не съм любопитна.
Чакам някой да реши загадката Grinning.

# 402
Цяла торта забърках и опекох,а вие още не сте познали.Не съм си измила косата.
Натали,Пиге,помня че Денси и беше любопитен някой от тези,ама кой.Този жокер за Денси ме обърква съвсем.Уф,Пиге е френски ooooh!

Швейцарски трябва да е
Ядосана съм,ЛМ само разконцентрира #2gunfire
Сега пък не бил нишов.Не мога да мисля.Долче и Габана червената,ама тя е италианска,тъй че не става май.
За Денси и Pixie ли бях близо?

# 403
  • Германия
Цяла торта забърках и опекох,а вие още не сте познали.Не съм си измила косата.
Натали,Пиге,помня че Денси и беше любопитен някой от тези,ама кой.Този жокер за Денси ме обърква съвсем.Уф,Пиге е френски ooooh!

Швейцарски трябва да е
Ядосана съм,ЛМ само разконцентрира #2gunfire
Сега пък не бил нишов.Не мога да мисля.Долче и Габана червената,ама тя е италианска,тъй че не става май.
За Денси и Pixie ли бях близо?

Явно много те разконцентрира, целуни го от мен. Crazy Нишов е, не сме казвали обратното. На теб ти се въртеше из устата, ама не можа да го изплюеш  Hug Мисли, щото ти беше най-покъртена, че го спарваме този парфюм.  bouquet

# 404
Нещо Агентско? Rolling Eyes Ама пък няма как Денси да не познава нещо агентско, ама и аз барабар Петко с мъжете Laughing

Общи условия

Активация на акаунт