Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 738
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
  • в голямото село
пфуууу, а гугъл мълчи относно заекващ парфюмер.....за мен отровите са силно лекарствени и камфорови, но както видяхме не са те....

# 376
  • Германия
пфуууу, а гугъл мълчи относно заекващ парфюмер.....

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Така не се бях смяла от дядовото магаре на Сънчо и от теляка на Мимс. Вивинка, за малко да съборя въпросния флакон от масата и да го строша Hug

# 377
  • в голямото село
Натали Hug, сакън недей разхищава материала, че като знам аз как страдам по счупени шишенца....

# 378
Kingdom Alexander McQueen

# 379
  • София
Аз гледам да не се вра много с болния си нос и кашлицата си, защото като боледува обонянието ми, явно боледува и парфюмното ми съзнание, въпреки че упорито се лекувам с всякакви парфюмни монстъри по моя стара и изпитана практика. Обаче е упорит гад вирусът, не се е предал още, но смятам скоро да му видя сметката.
Та по загадката - по препратката към аптека смятам, че става дума за нишов бранд с еднотипни флакони. Първо си помислих за Монтал ("лекарствено"), но после съобразих, че се описва странна на вид течност, а монталите са в непрозрачни флакони, така че отпаднаха от подозрение. Натали, Анди Тауър ли е заекващият парфюмер?

# 380
  • София
Оох, ще подлудея от мислене и нищо не ми изскача
 ooooh!

# 381
  • Германия
Атти, вкара ли тежката артилерия?? Това, което Fracas го не мори, Gio го изтребва както газ въшката. Hug Hug Моля ти се, оздравявай бързо!

Аплодисменти за страхотно логичните и верни съждения, неслучайно си капитан на отбора!  bouquet

Анди Тауър не е парфюмера, той говори гладко като воденица - при това превключва на три езика, както аз си превключвам степените на кафеварката. ooooh!

Руми,  Hug

# 382
  • София
Фракас при мен е нежен като букетче пролетни кокичета, а на гада-вирус му трябва още по-зъл гад-парфюм. Джио отлетя в западна посока, но пък не е като да нямам и други непоносимости  Mr. Green

Романо Ричи е парфюмерът! Шишетата на Джулиетите отговарят на описанието за аптека. Сега остана да вдяна и кой е парфюмът. Има ли нещо вярно в това?
Миднайт Ауд?

# 383
  • София
На Жулиетите течността не се вижда май
  newsm78

Аз  парфюма няма да позная, ама давам акъл кой не е  Mr. Green

# 384
  • Германия

Романо Ричи е парфюмерът! Шишетата на Джулиетите отговарят на описанието за аптека. Сега остана да вдяна и кой е парфюмът. Има ли нещо вярно в това?

Цък, няма. Нямаме бинго, имахме линия до горния ти пост.  bouquet

Руми, и това е голяма помощ.

# 385
Нат, нищо не каза за моето предположение? Много ли съм далече?  Laughing

# 386
  • София
Hermessence Rose Ikebana?

# 387
  • София
Този?
Нямам представа дали Доминик Ропион заеква, но ми се струва, че това е най-силният жокер и ключът от палатката.
Пък и Пикси е фен на Frederic Malle. Обаче не знам дали точно на този от тях.

# 388
Някой Серж Лутен ще да е!

# 389
  • София
Докато се прибера в къщи да сте го познали, че ме заболя плавата от толкова мислене  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт