Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 749
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • Германия

Ааа,и за Бандит .....Много го обичам!Денси, две сме, много сме! Peace

+ 2  Whistling = 4

Не сме много, обаче сме от сой.

Изтървала съм снощи церемонията по връчване на медала. Ще го поделя 2:1 с Милейди, щото беше само склонна да се съгласи с мен. Ако се беше направо съгласила, щях да режа 1:1. Много обичам ребуси и главоблъсканици, изкефих се на загадката - много хубаво я беше оплела Каси. Дайте още.

Искам да ви припомня, че от миналата година остана една неразгадана умочуканица, подадена от Аризона. Зона, ако си го открила пиши - щото всяка събота от 1 до три следобед, когато давам дежурство в ибей, подскачам на стола като видя подобен флакон. Издирва се името на ето този парфюм, който мирише на Пачулито на Етро /Бубс,  сподоби ли го вече, да не те мисля?/. По флакона няма букви, няма цифри, може да е 5, може да е 50 лева/евро/долара. Много феи бяха в командировка по едно време, може да не са го видели, пускам го пак. Милейди и Кръстницата успяха навремето да измъдрят комбинация от флакон и капачка на различни брандове, имайте демек предвид, че може да не е в оригиналната си окомплектовка, а напр. шишето да е на Coty, пък тапата на Givenchy.

# 361
Нат, нямам си още Етро  Confused
от този флакон, Аризон ми изпрати отливка - за моя нос това е имитация на Ангела, макар и не съвсем близка - понеже с нея тогава коментирахме, че не познава добре самия Ангел и не го харесва, мисля, че харесва този, защото му липсва накъртващата сладост на оригинала и просто не се е сетила за него; но за моя нос не прилича достъчно на Етро

# 362
  • Германия
Ни съм само роза, нито само мед,
плют съм в бандата наред,
Скъп съм, пък ми викате пиклив,
може - но не съм гнуслив!

Имам покровителки от сой,
нищо, че не са безброй,
миловидна фея даже ме сънува,
но не я оставих дълго да бленува!

Дават ме за класика и еталон,
аз съм в цветния диапазон,
трудно им е да ме разгадаят,
много са ми тревите дето ухаят!

Що съм аз?

Ако тази ви дойде лесна, такава ще ви усуча, че да ви изпотя под парфюма Whistling Naughty

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 11:51 от Натали Никол

# 363
  • Варна
Soir de Lune?

# 364
  • Германия
Е, Мимс, то пък твойто срама не знае. Никаква интрига, значи. Освен тиквения медал, получаваш задачата да пуснеш нова умочуканица. Sunglasses

Баш ти беше, дето го напишка този парфюм и го прати в околоблоковите амонячни пространства, помниш ли? Hug

# 365
Soir de Lune и мен ме потресе, когато го душнах веднъж, скъп пък пиклив Laughing Не знаех, че има роза и мед, за мен роза и мед във въхровно съчетание са при Златото на Торенте, за което всички говорят, че имало кафе. И което ми се изплъзна и в ибей, вече никъде не го намирам!

# 366
  • Германия
Айде бе, Мимси, не се туткай, усучи една! Hug
Забравих да поясня, че миловидната фея от предната гатанка е mia1, която спечели Златната матара на Мадам Оче за най-мило признание. Още ми се насълзяват очите като си спомня "само едно ми е шипърчето, но ми е истинско бижу". Връща ме в студентските години, когато си дадох цяла една стипендия за една (!) бутилка Ароматикс. Мимси, докато те чакаме, ще подгрявам бандата. Сега вече ви пипнах Crazy натясно!

Малко му заеква парфюмера*,
оттам вероятно и капкомера,
забравил е да проветри,
попаднали са спарени черти!

В бандата е печално известен,
в малко постове поместен,
има големи ценителки две,
едната чак през море!

Странна му е течността,
горчиво-мускусна взаимността,
препраща към аптека,
най-вече с флаконната си игротека!

Кой?

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:09 от Натали Никол

# 367
Перлите на Лалик?

# 368
Midnight Poison? Rolling Eyes

# 369
  • Германия

Камфорово студено, около 43  под нулата.  Whistling Hug

Твърдо, много пачулесто НьЕ!

# 370
Натали,Piment Brulant ?

# 371
  • София
Нее, той не е спарен или аптекарски  Peace

# 372
Нее, той не е спарен или аптекарски  Peace

Знам,дори днес ми пристигна една отливка и сега ще чакам водата да се стопли,за да си измия косата и да го разнося.
Върти ми се нещо още в главата,ама не мога да го изплюя ooooh! ooooh!

пп.Агента е спарен,ама той май има повече почитатели

# 373
  • Германия
Нее, той не е спарен или аптекарски  Peace

А  така, така вече е друго. Да видя дух, хъс, тийм-билдинг, съждения, доводи, класата на бандата - изкефи ме РумиК!

Връщам се горе да болдвам особено значимите думи, макар че нито една не е случайна там и всички са натоварени с инфо.

ПП Силви, браво! Агента има далеч повече последователи - при последното преброяване на дивите зайци, бяхме точно 9 броя.

Дотук изчерпахте 3 от правото си на общо 15 предположения Naughty След като ги изчерпите, точката бележа аз Whistling Crazy

На всеки три грешни попадения, ще се смилявам да дам по един нишан.

Нишан № 1: Денси (!!!) не познаваше парфюма до края на това лято. Възможно е вече да го познава,  Hug но понеже е безпрецедентно точно тя да не познава мирис, го давам като най-силен жокер.

# 374
Знам аз,че Денси и Pixie са замесени,но ме мързи да ровя в стари постове сега

Общи условия

Активация на акаунт