Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 682
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • Там, където ме обичат
Я да попитам, че пустите чушки съвсем не ги познава, трайни и шлейфови ли са. И къде в София мога да ги душна.

# 466
Внимание,внимание Laughing Laughing, за всички, които поръчаха от L Artisan Parfumeur и се чудят какво става с поръчката им.Току що ми се обадиха ,че парфюмчето ми е пристигнало на английския адрес.За протокола , поръчах Лютите чушки, абсолютно на сляпо, дано при мене имат шоколад.
Ако нямат шоколад,свиркай Hug Laughing

Лютите чушки са прекрасни,но навън дори и в това пролетно време тук,не ги усещам,явно си трябва стабилно поливане Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 17:08 от goddess

# 467
  • на североизток от Рая
  Натали, чета те и препрочитам. Възхищавам се на написаното от теб. И понеже и аз не съм от малките в темата,  Wink, си припомних и магазините СБХ, и Полските центрове, и Кореком. Сетих се и за баба и дядо и приготовленията и вълненията преди манифестации.
 Замислям се и за снобарството, но ще си спестя коментарите за това. Наблюдавам почти ежедневно един снобар и се чудя дали живее лесно и в разбирателство със себи си. Е, увлякох се.

И искам да ви питам, че ми е страшно любопитно, как аджеба е истинското наименование на тоя парфюм "Люти чушки"? Представям си моята солница с видовете пипер в нея, душих я, представих си и шоколад смесен с тази миризма, но нещо не ги връзвам. Flutter

И дали в дълбоката провинция, където съм, ще имат този парфюм в парфюмериите, поне да го подуша. Умирам от любопитство.

# 468
  • София
Чушките са Piment Brulant - L'Artizan. Могат да се подушат единствено в София, бутик The Circle в мол Сердика или от лична колекция. И са великолепни  Heart Eyes
Да не се бъркат с другия спряган тук за чушков парфюм Средиземноморски Градини на Ермес - там е дебела червена месеста капия, печена на ламарина (това за болшинството хора, а на мен този парфюм ми мирише на смокини и Санторини  Blush ).

Последна редакция: сб, 07 яну 2012, 16:15 от Атти

# 469
  • виртуално
Neli , ето http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html

Няколко пъти съм ги пробвала (в топло и студено време) - при мен няма шоколад  Sad
Още след първата проба беше ясно, че не е моят парфюм (познайте защо ги пробвах още няколко пъти  Blush )

# 470
  • на североизток от Рая
Могат да се подушат единствено в София, бутик The Circle в мол Сердика

Демек ние, дето сме в девета глуха, не можем да ги душим никъде.  Whistling

# 471
Хей, Hug neli mar4, така като гледам и аз живея под същия баир, тъй че като пристигне парфюмът може да се видим някъде и да го душнеш.

# 472
  • София
Neli , ето http://www.fragrantica.com/perfume/L-Artisan-Parfumeur/Piment-Brulant-4439.html

Няколко пъти съм ги пробвала (в топло и студено време) - при мен няма шоколад  Sad
Още след първата проба беше ясно, че не е моят парфюм (познайте защо ги пробвах още няколко пъти  Blush )

Познах веднага  Whistling Ама аз пък защо все на мацката попадам, не е честно значи  Crossing Arms

Фейка, изобщо не страдай за Нощта на Пако. Много як бабешки шипър, с прилики към Ларте ди Гучи. Мисля, че изобщо не е от твоите, освен ако не смяташ придобиването му като колекционерски ход, понеже е изключително рядък вече.

# 473
Здравейте интересувам се от парфюма на Paris Bleu Red Pearl понеже видях,че сте писали за него.Аз съм много доволна от него изключително издържлив бяха миго подарили,но вече свърши и не знам от къде да го намеря.Някой ако може да ми помогне.мерси предварително

# 474
  • на североизток от Рая
Хей, Hug neli mar4, така като гледам и аз живея под същия баир, тъй че като пристигне парфюмът може да се видим някъде и да го душнеш.

Party, бързо се издай!
 Да не грешиш баирите?  Joy Аз съм под Илчовия.

# 475
Здравейте интересувам се от парфюма на Paris Bleu Red Pearl понеже видях,че сте писали за него.Аз съм много доволна от него изключително издържлив бяха миго подарили,но вече свърши и не знам от къде да го намеря.Някой ако може да ми помогне.мерси предварително
От тук, доставката до България е 15$.

# 476
 Да не грешиш баирите?  35 Аз съм под Илчовия.
Аааа,същият,същият Laughing.

# 477
  • София
А такааа, в тази тема са се намерили немалко съседки  Party

# 478
Балканската гъзария няма почивен ден hahahaСъгласна съм с написаното почти на всички по темата за лукса. Мнение не мога да напиша толкова хубаво особено като Мимс и Натали. В моята глава колкото по-изчистено е едно шише на парфюм толкова по-луксозно ми изглежда на първо четене, за дрехи също.Където има тигрови шарки, ноктопластика, прекаляване с бижута особено жълто злато направо  Mr. Greenумирам. Шишетата на ексклузивите са ми таман макар че все пак е най-важен аромата разбира се. За парфюм който мирише на лукс за всеки е различно не се наемам да казвам марки. Например преди седмица получих нещо от размяна което не познавах Ombre Rose L'Original Jean Charles Brosseau -и го пръскам предимно вечер преди сън не съм още му намерила приложение навън Simple Smileми мирише на луксозна пудра точно такова настроение ми носи за нещо луксозно, не е и много ретро , абе прекрасно нещо роза и пудра но повече пудра една такава мека и уютна. Коко , Коромандел са ми любими но те са обща категория -и лукс и конфорт и всичко  bouquetЧе Зимна си търси ново предизвикателство в това нямам съмнение , ще запали и нас Embarassed

# 479
  • Стара Загора
Нямам си и най-малката представа как би ухаел лукса за нашето Ивче или Романтинката ни, за които знам, че са далеч по-млади от мен и на които се извинявам, че извадих старите ленти. Hug

Нат, мога само да изброя няколко именца, но такива думи (подобни на твоето изказване и асоциации) немога да изрека. Просто нямам дар слово и талант по тази "част").  Sad Laughing
Незнам с лукс или по-скоро с елегантност свързвам Коко Мадмоазел, Lady Vengeance и Шанс донякъде. На доста от вас най-вероятно са им писнали до болка и "масови", но аз съм в среда, която мисля не ми позволява да ги нося всекидневно, донякъде и това, че се нося спортно.
Не съм запозната с нишови и т.п. аромати, може би се дължи на това, че още не съм изявила и  желание. Не искам да се вкарвам в още излишни разходи. Поддържам няколко мании.  Mr. Green
Няколко пъти досега съм се питала и сама съм си отговаряла ( Laughing ) на това какви огромни колекции притежавате - малка съм още, за да ви настигна. Имам още хляб да ям, както се казва.  Laughing Дано не съм досадила с писанията си.  Hug

На мен ето тази пудра ми ухае малко на "лукс", ако може да се нарече пудра изобщо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт