Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 641
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
  • Козлодуй
  Мога да опаса цялото пачули на света, в замяна на което се отказвам от военновременните запаси от тубероза.
Добре дошла и от мен,Обич Hug Ей това изречение най-много ме изкефи,радвам се,че сме от един отбор Grinning Надявам се да останеш и да се включваш по-често.Обожавам да чета дълги и сладкодумни постове.Макар че последните инструкции на Нат още не съм изчела,събират ми се очите от умора и недоспиване(мразя нощни),а днес сякаш бяха се наговорили познати и приятели да ми звънят по телефоните...
За срещата съм на 50%-единият фактор,който би могъл да ме възпрепятства е елиминиран,остава да намеря някой да ми изкара смените в петък и събота и съм на линия.

# 586
Leona Lewis това е моя парфюм,пробвала съм какви ли не,но като трайност и свежест няма такъв Hug Hug Hug

# 587
  • в голямото село
Днес най-накрая тествах новия Шалимар Инишъл - в началото сбърчих нос, много задушлив и главоболен ми дойде. Но сега непрекъснато вра китката в носа си и все повече ми харесва, ако мога да изтърпя началото му обаче.......Имам чувството, че ако се офъщя хубаво еле пък "ала Маринска-та" ще се самозадуша. А напомня ли ви по някакъв начин на Л Агента, или аз съм се бъгнала???

А ето това http://www.fragrantica.com/perfume/Est-e-Lauder/Private-Collecti … te-Moss-6066.html ме извади буквално от парфюмната апатия. Аз обожавам уханието на жасмин, но до сега не съм го откривала толкова прекрасен в нито един познаван от мен аромат. Или ще е прекалено задушлив или ще е неоткриваем. Но в парфюма на Есте Лаудер е прекрасен, свеж, примесен с леки цитруси, ухаещ на прекрасен разцъфнал жасминов храст в лятна вечер. Пожелах го, ще го имам, перфектен е според мен за топла пролет и лятна вечер. Вече си го представям през морските вечери.........
Тествах и парфюмите на Том Форд - допадна ми Виолетовата Блондинка и Табако Ванилия, последния повече...

# 588
Виви, може би да откриваш прилика в нотките на стари червила в началото на Шалимара и Лагента?!

# 589
  • при морето
Цитат на: Mims*
[/quote

Коромандел?

Оф, Зимна, сигурна съм, че който иска ме разбра.
Ако не - да поставя загадка: защо Мимс не иска да обясни невинно на Зимна кои парфюми са луксозни. Веднага ще има поне 10 познали верния отговор, ако се осмелят да го напишат  Whistling Ама знам, че няма.
Знам отговора на загадката ,имам смелостта да го напиша,но ще развалим хубавата тема !
Мимс няма нужда от адвокат,но искам да кажа,че докато споделяше впечатления персонално и изпращаше проби беше най-най..Сега е груба Mr. Green
Ще добавя ,че след грозната история с Л Агента(Карен,извинявай,че ти напомням !),спрях да пиша тук,но сега май ще спра и да чета !
Темата е за парфюми ,а не това кой кого познава ,с кой си пише на скайп и т.н.
Нямаше да ти отговарям,но се подразних от желанието ти да вземеш страна,без да си прочела както трябва.Ще уточня само две неща:
Първо-никъде в поста си не назовавам името на Мимс.Не ми приписвай думи или обвинения,моля!
Второ-Мимс наистина няма нужда от адвокат,така че я остави тя да прецени докъде да стигне!
И Трето-всеки може да изрази мнението си в темата,стига да е за парфюми и да не обижда другите.
Не мисля,че съм обидила някого.Така че поста ти е "преливане от пусто в празно".

Касандра,много хубаво си го написала,страхотна си!Прави ми впечатление,че от досега изразените мнения за лукс в парфюмите никой не търси ванилия,определено хладното,като излъчване е водещо .И кожата,ех,кожата.Еликсира е лукс от класа,да!

Обич синеока,добре дошла и от мен!  bouquet

# 590
Нищо не разбирам.  Rolling Eyes
Зимна, нали репликата ти не е към Мимс?От кого и какво тогава да се защитава?
Ако е към конкретен човек, тогава го назови, за да стане ясно.
Пак спорове, които няма да доведат до нищо добро, ако не се спрат навреме. Предчувствам го.

# 591
  • в голямото село
Денси, ти също обичаше жасминови аромати или се бъркам?  

# 592
Денси, ти също обичаше жасминови аромати или се бъркам?  
Да обичам жасмин много, но не във всяка комбинация ми харесва и мога да нося.

# 593
  • София
И аз не разбирам това, което се пише от известно време в темата, а и честно казано, нямам желание да се опитвам да го разбера. Ако някой има да изяснява нещо с някого, нека не го прави и наше достояние. Темата винаги е била разведряваща и приятна (като изключим единични сътресения преди доста време) и много бих искала да си остане такава   bouquet

Ще се радвам много, ако се появи нова загадка  Hug

# 594
Обич синеока Hug

Да взема да ви поразсея малко Sunglasses

Миризливка ме наричат,
но пък някои тука ме обичат.
Калиграфи и ароматерапия,
алдехиди и хедонизация.
Шипър уж съм,но пък знам,
че омайвам аз без свян.

Атти,заповядай,специално за теб!   Hug

# 595
  • в голямото село
Будоар

# 596
  • София
Ей прекрасни момичета! изчитам пропуснатото от цял месец и скачам с двата крака в гатанката на goddess:

newsm78 newsm78 калиграфи и ароматерапия да не е мастило? Да не би да ства въпрос за най-голямата ми любов Comme des garcons 2?  ooooh!

# 597
Обич синеока Hug

Да взема да ви поразсея малко Sunglasses

Миризливка ме наричат,
но пък някои тука ме обичат.
Калиграфи и ароматерапия,
алдехиди и хедонизация.
Шипър уж съм,но пък знам,
че омайвам аз без свян.

Атти,заповядай,специално за теб!   Hug

не знам за кой аромат е това,ама много ми хареса  Mr. Green Браво  coolcool

# 598
Ей прекрасни момичета! изчитам пропуснатото от цял месец и скачам с двата крака в гатанката на goddess:

newsm78 newsm78 калиграфи и ароматерапия да не е мастило? Да не би да ства въпрос за най-голямата ми любов Comme des garcons 2?  ooooh!
За награда бутилка няма да получиш,защото моята не си я давам, но получаваш възможността,да зададеш ти гатанка,да не кажа,че направо си е наложащо Laughing

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 21:27 от goddess

# 599
Е ха обяснете ми сега, защо калиграфия и ароматерапия водят до Comme de garcons 2

Общи условия

Активация на акаунт