Парфюмни размисли и страсти - 147

• 58 409
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Нямаме попадение до този момент.Hug

# 691
Зимна,няколко аромата ми идват наум, но надали са те: любимият ти Поем, Le Feu d'Issey Light, D&G Light Blue, J'adore - Dior...
Що топло - ето че направо съм познала поне един парфюм от всички загадки досега!

Емиа, хрумват ми какви ли не - освен Шалимар, също Organza, Organza Indecence, Chergui, Ambre Sultan...

# 692
Няма ли да е по-добре,да се пуска само по една загатка и след като се отгатне,да се пуска нова newsm78 Иначе става объркване.
Много ви се радвам Hug нищо че нямам време да разсъждавам върху гатанките. Rolling Eyes

# 693
Много е хубава гатанката на Емия, но не мога да позная.

# 694
Много е хубава гатанката на Емия, но не мога да позная.
Пробвала си го. Wink

# 695
Цветни маски значи ли маски от цветя или просто маски от цветове Simple Smile Органза има красиво име с френско р, аз добавям и Елексирът на чудесата.

EDIT: Това, че Денси го е пробвала изключва и двата май Laughing

# 696
Маски от цветя. Hug
Е.... и още нещо. Grinning
Името съдържа думи две
и име на човек са те. Whistling

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 23:21 от *Emia*

# 697
  • Пловдив
а сега аз ще задам загадка, на която и аз търся отговора Simple Smile)) преди година, може би и повече в офисът влезе непозната клиентка.... ухаеща прекрасно и много ясно изразено на "желирани бонбони" - не прекалено сладникаво , нито кисело - прекрасно уравновесен аромат /не понасям сладникави/ - преди малко се сетих, че тогава всички изкоментирахме този парфюм...  и сега с удоволствие ако го разбера кой е без колебание ще се сдобия с него Simple Smilenewsm78 , хихи....ще бъда много благодарна ако го разпознаете Simple Smile))) / дори да е детски го искам Simple Smile)))))))) /

# 698
  • при морето
Това,че съм се опарила не е най-лошото.Аз го изхвърлих ментето и пих една студена вода,но ми настръхна косата след като ми ги предложиха за размяна тук в бг мама.Нищо лично към дамата нямам,но мисля,че приключих с размените.Не се знае колко парфюма са купени от продавалника и от къде ще ти дойде менте,което е много трудно да различиш.
Олее,много си права!От една седмица й гледам примамливите обяви на Дачинка,постоянно пуска нови и нови,и наистина момичета купуват като за световно.За жалост видях и имена/никове на дами,които пишат и тук...Да благодарим на catwoman! Hug

Направи ми впечатление и това,че яростно я защитават и отхвърлят и най-малката вероятност за ментета.Твърдението е,че парфюмите са преоценени,защото са пострадали в опаковката при транспотра.Има ли такъв филм? Rolling Eyes

За загадката на Емия-Серж Лутен или Монтал,в правилна посока ли съм поне кажи?

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 02:51 от Winter fairy

# 699
  • София
Това,че съм се опарила не е най-лошото.Аз го изхвърлих ментето и пих една студена вода,но ми настръхна косата след като ми ги предложиха за размяна тук в бг мама.Нищо лично към дамата нямам,но мисля,че приключих с размените.Не се знае колко парфюма са купени от продавалника и от къде ще ти дойде менте,което е много трудно да различиш.
Олее,много си права!От една седмица й гледам примамливите обяви на Дачинка,постоянно пуска нови и нови,и наистина момичета купуват като за световно.За жалост видях и имена/никове на дами,които пишат и тук.Една дама,която много ценя,беше купила например Неприличната-50мл. за 65лв.А всички знаем колко струва реално.Да благодарим на catwoman! Hug

Всеки може да види кой е купил. За да не стават недоразумения да си кажа - взех от нея Dune и никога няма да го предложа за размяна тук Peace

# 700
  • USA, Steak State
Зимна чувала съм за преоценени парфюми.
Един познат на мой познат  Crazy когато живеех в България за 50лв можеше да намери който парфюм искам. Работата била такава. Човекът работел в склад и удрял с крак балите с парфюми, така няколко шишета се повреждали, а други им се разаляла опаковката и се бракували. та от този брак продава след това.

Радвам се, че не съм правила размяна с въпросната дама.  Sick

# 701
  • при морето
Значи е възможно и нейните да са преоценени.Явно пострадали при "транспорт". Mr. Green

".....Радвам се, че не съм правила размяна с въпросната дама.  Sick
[/quote]..."
Доколкото разбирам ,тя не разменя,а само продава.

# 702
Ехааа. какво съвпадение - влизам за съвсем малко в темата и виждам, че сте обсъждали миризма на лукс - а аз точно вчера се влюбих в един парфюм и си мислех колко луксозно ми ухае  Heart Eyes Heart Eyes
И в тази връзка ако може малко помощ - каква беше цената на Penhalligon's в София? за да преценя има ли смисъл да мъкна Артемизия в ръчен багаж от другия край на света наред с още хиляди дребни течности или да си отида в The Circle и там да го купя?

# 703
Аси, не си споняма точно цената, но към 150 лв. се въртят май.
Сутринта докато си миех зъбите се сетих загадката на Емия, но засега няма да кажа кой парфюм предполагам че е. На такова красиво описание може да отговаря само този изискан аромат. Дано не бъркам.
Аз лично не вярвам на теориите за повредени опаковки и преоценени оригинални парфюми. Не влизам често в продавалника и не познавам случая, но може би е редно дамите купили парфюми от потребителката да го посочват в размените, за да може всеки да си прави сметката дали иска такъв парфюм.

# 704
Също не вярвам на теориите за преоценени стоки даже мисля че трябва да си пълен балък за да се хванеш на такива приказки. То ние се съмняваме в сайтове от които пазаруваме та от продавалник Grinning. Не съм и няма да вляза , камо ли да купя от такова място обаче дочух че момичетата които са купили нямат никакви притеснения защото веднага могат да разменят и това е Mr. Greenпросто трябва да сме с повишено внимание в размените , лично аз ще ги огранича до хора на които вярвам както и до сега съм правила Simple Smileкогато ми се е налагала размяна.

Общи условия

Активация на акаунт