Любители на котки тема 57

• 40 226
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Costa Rica
За съжаление не ми предложиха такъв вариант.
На мен пък изобщо не ми предложиха друг вариант. Вярно, че платих малко повечко, отколкото се споменава тук, но си струваше. Дано това да е краят на изпитанията за Мацу.

# 196
Защо, ти колко плати, Делфинче?

# 197
  • град-държава
Аз като ви чета с тези конци и направо не мога да си представя за какво става въпрос.  Rolling Eyes
Арчи имаше 2мм раничка, аз конци изобщо даже и не видях и не сме обсъждали с вета, никакви процедури след кастрацията не  е имало, сутринта го кастрираха и в 4 следобяд беше като нов.
При мъжките това си е рутинна манипулация, изобщо не би трябвало да струва такива мъки и стес за животното...

# 198
За съжаление не ми предложиха такъв вариант.
На мен пък изобщо не ми предложиха друг вариант. Вярно, че платих малко повечко, отколкото се споменава тук, но си струваше. Дано това да е краят на изпитанията за Мацу.
Аз пък си мислех, че ще трябва да се свалят конците / когато отидох да си го взема ми казаха, че са резорбируеми конци/.
Отдавна не съм имала домашен любимец и навремето медицината за тях доста изоставаше в сравнение с човешката.

# 199
Таня, добро предложение, ще добавя! Аз не смея да се обаждам вече, че тука и пълна упойка на мъжките не слагат  Embarassed Само лекичка, събаря ги за няколко минути, раз-праз и готови, за половин час са пушки. На женските дават леката упойка, да ги събори и да поставят спокойно пълната.

ahasver мисля, че има и разлика какво точно 'режат' ветовете, май някой само рязват сакчето и го изпразват, докато други махат всичко.

Затова дами, пращайте ми на ЛС координати на ветовете, от които сте доволни, да не ги пропусна случайно в темата, за да спестим и на себе си, и на животинките неприятни емоции!

Дидитка
, пожелавам догодина истински овчарки!

LifeEssence как мина посещението при доктора?

# 200
Ооох, моят кот не е добре.  Cry Ветеринарят го прегледа и каза, че не е зле, но има висока температура, а температурата му беше 38.5. При котките не беше ли нормалната температура от 38 до 39 градуса? Имал вирус, би му инжекции с антибиотик и утре пак ще ходим. Котаракът ми вече не идва при мен, съска ми и имам чувството, че нещо става със задните му крака - много бавно ги движи. Някой знае ли цената на прегледа в Провет на бул. Марица в Пловдив?

# 201
Таня, добро предложение, ще добавя! Аз не смея да се обаждам вече, че тука и пълна упойка на мъжките не слагат  Embarassed Само лекичка, събаря ги за няколко минути, раз-праз и готови, за половин час са пушки. На женските дават леката упойка, да ги събори и да поставят спокойно пълната.
Аз също тук такова прочетох, но на моят Рижко му сложиха и двете.
Какво точно е махнал не ми е ясно. Беше му оставил тестисите и ми ги показа / не, че съм гледала, пък и трябва и да разбираш нещо/ и ми каза, че проблем няма да има. Каза, че и до един месец ще престане да маркира и ще стане по - спокоен.
Предходният ден, когато се колебаех ме попитаха дали не се колебая защото ще напълнее.

# 202
  • Costa Rica
Защо, ти колко плати, Делфинче?
72 лв, включително предварително изследване  на кръвта и обезболяващи за 2 дни. И това не в София.
Не се оплаквам, де, хората са много мили и внимателни и добре ми гледат всичките жувотни.

# 203
 Shocked през ноември и декември заведохме два котарака за кастрация. Взеха ми по 30 лв., като не са им махали конци и с пълна упойка. Не са оставали на стационар в  клиниката, защото не било наложително. Като стане поне на 7-8 месеца ще заведа и Миси на кастрация, но при женските е по-скъпо.

# 204
  • София
Леона отново е разгонена Shocked Crazy
Разгони се на 14-и декември. След Коледа й мина. И сега - отново.
Тази маца е нимфоманка Laughing

# 205
  • София
Клонка, доколкото знам някои котки се разгонват непрекъснато до забременяване. Кастрирай, че всички тези бушуващи хормони кой знае какви бели правят Sad

LifeEssence, ветеринарят даде ли някакво логично обяснение за схващащите се крака и болката в задната част? Щом ти съска и не дава да го пипаш, явно го боли. Когато Мъро от болка не можеше да си вдигне дупето, първото, за което се усъмниха беше да не настъпва парализа. Не съм разпитвала за подробности, защото се оказа ставен проблем и не знам от какво се причинява парализата, а може би трябваше. Ако те съмнява компетентността на вета, побързай с друго мнение, че лошите неща доста бързо се развиват. Имай предвид, че понякога проявяват колегиалност и ако разберат, че котето се лекува от друг, отказват да се бъркат в работата на колегата си.

# 206
http://www.albeitar.info/kast.html   Аз като взема котето, сигурно в тази клиника ще го  заведа за кастрация.Те имат и сайт с полезно инфо.Ето, може да е полезно за тези , които още се чудят и премислят.

# 207
Добро утро .С малко закъснение честита 2012 година.Стиснете палци,днес ще оперират моето черно съкровище.Много съм притеснена.

# 208
  • на брега на морето
Разбира се, мила. Стиснах всички  палци. Обади се после да кажеш как са нещата.

# 209
И ние стискаме палци и лапи, grigori

Общи условия

Активация на акаунт