Седмицата 2.01.06.- 8.01.06, с нови мечти, надежди, блясък и стремежи.

• 6 706
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и за много години още веднъж! Нека тази година да имаме повече поводи за усмивки и дано за следващата Коледа да има някой, който да чупи играчките от елхата! Praynig И аз посрещнах новата година с леля ви ФЛО на 25 ден подрани, но какво да се прави - може пък бебо да иска да си е мойта зодия - везни newsm78 Пожелавам ви още повече Вяра, Надежда и Любов  bouquet
p. s. Диме, опитах да ти пиша на ЛС, но ти е пълна кутията!

# 61
Честита Нова Година, скъпи съфорумки!Пожелавам ви да сте здрави през цялата година, да имате много поводи за радост и най-вече всички  да се преместим в отчетните теми!

Стискам палци на velmar и чакам с нетърпение да и честитя в отделна темичка!
Хайде и аз да споделя моите късмети от баницата - нов апартамент, мързел  Embarassed и щастието. А на моя мъж от третото парче баница му се падна бебе  Wink и миналата година беше така. Листчето от миналата година дори си го е сложил при личната карта и сега ми преотстъпи неговото ново късметче и аз да си го сложа при моята лична карта  Embarassed дано да има ефект  Grinning
Всички, които освен новата година са посрещнали и гадната лелка, да не се отчайват. Този месец не е станало, но има още много месеци до края на тази година и в един от тях задължително ще видят двете чертички.
Много целувки на всички   bouquet

# 62
Честита Нова година, сладуранки!  Heart Eyes
Желая ви 2006 малки и големи чудеса
!
Аз изпратих старата година луднала от работа,  пак така влизам в новата Sad. Язък че от баницата ми се падна мързелът... Laughing

# 63
Ето мееее....

Моя късмет от баницата беше - Щастлив семеен живот.
На мъжа му се паднаха два :
1. Ще бъдеш обграден с много любов
2. Бебешка количка ти купи, за малкия човек се подготви Mr. Green

Ха сега да видим дали ще се сбъднат.

Аз пак имам доста задачки, нов колега, ново офис оборудване, абе хаос и каша ....
На заминаващите на Рибарица - да пиете по едно вино и зарад нас, несериодните Blush, и да си изкарате страхотно....

И.... в петък съм си записала час при д-р Коларов. Ще видим той какво ще ме посъветва Thinking

# 64
  • София
Честита Нова година и от мен! Само сбъднати мечти през цялата година и много, ама много усмивки!
Приятна почивка в Рибарица.После да разкажете как сте изкарали.   bouquet

# 65
Хелоу Crazy
Много пусто тука бре...вече са работни дни, май още ви държи празничния мързел Wink

Дарилка,успех при Коларов- пиши като мине прегледа, стискам палци да си доволна от резултата.

При вас май мъжорята са обрали бебоците, а Laughing Как ли ще се справят с бременността Mr. Green Шегувам се, не е важно кой от двамата ще го износи- нали е в семейството Joy

Аз, да се изфръцкам, днеска отивам до аптеката да си купувам едно такова нещо за избелване на зъбки...и си тръгнах с дигитален термометър Embarassed откога се назландисвам, днеска викам- купувам и т'ва е, ако ще да са ми последните пари. А, купих си и една розова пухена шапка, почти като на Данидан Blush Иначе,тука е гадно и кално,вали...и ми се спинка, а трябва да уча Crossing Arms
Цункам ви, а за Гризка особени цунки, тя отдавна не се беше появявала Two Hearts

Я да погледна сега кой ще заминава за Рибарица, да знам после от който да искам отчет Flutter

# 66
  • На един клон
Чакайте бе!
Кво сте се разбързали на Рибарица да ме пращате!
Аз съм тука и ви гледам,ей!От клона всичко се вижда!

Добриутро,дами!  bouquet  bouquet  bouquet
Добриутро,Хера!(дето нямаш време за чата,а за други сайтове имаш)  bouquet

Някойда е споделил тука какво е получил от добрите старци с големи бели бради?
Аз нищо не получих!
Обаче мама ми подари един люлеещ се стол.Верно,само един е,но като се виждам как тлъстея,може би така или иначе няма да мога да се вместя в него.
А принца ми спретна едно голямо боядисване до спукване.На хола.
Съдбата е безмилостноо жестока!

# 67
  • София
Нека и аз ви честитя Новата 2006!

Нека желанията ви се сбъднат, нека бъде по-успешна и щастлива и нека всички се преместим при отчетните в най-скоро време!

Данидан, съжалявам за бебечето на приятелката ти, дано се възстанови по-бързо и скоро да мисли за ново бебе, макар че знам колко е трудно това. Моля се за нея и за бебечето!

# 68
Привет сладуранки.
Пожелавам Ви на всички да се сбъднат късметите от баницата Praynig
Ето и мойте- БЕБЕ, а на мъжа ми пари
Дано найстина се сбъднат.
 Велмарче, желая ти успех и Дай Боже всичко да е наред и да кажем едно голямо ЧЕСТИТО
Дари, успех при чичо докор Peace
Гушкам ви.
До скоро Hug

# 69
днес имах ужасен ден!
Толкова тежък скандал си заформихме с шефа, че после не знаех точно да плача ли, да се смея ли.... Беше тежка драма! Sad А най-тъпото е , че знам колко безсмислени са тези нерви в сравнение с истински важните неща... Чакам с нетърпение да изляза в майчинство.Това разбрах със сигурност! Simple Smile Mr. Green

Данидан, и аз се присъединявам с тиха молитва за по-добър живот на твоята приятелка и наша съфорумка. PraynigЗнам колко е тежко.... Sad

# 70
  • Стара Загора
Ири лошия ден свърши вече Hug Hug
И аз чакам вече да излизаш в майчинство... Mr. Green в добрия смисъл на думата го казвам Heart Eyes

# 71
Хай- момичета,виждам че има няколко тук.Хайде в чата,че явно всичко скучаем и само се разхождаме из форума Grinning

# 72
Добър вечер на всички.
Много сме кротки нещо тази седмица.
Аз съм в лошо настроение, защото вчера като обикалях из сайтовете четох за бебеправенето след 35, а само след 2 седмици и малко ще навърша 36 и съвсем съм се издухала.
Стигнах до там, че сънувах, че ми идва синя М.
Побъркваща работа, а и с това прокървяване в средата на цикъла...май наистина остарявам, но като енергия и визия съм си все млада. Чудя се защо ни плашат с такива статии.
Успокоява ме само вярата, че Господ или която е там сила вижда и ще ми даде бебче подарък въпреки тези гадничики години, които хлопат на вратата и чакат да ги навърша.   

# 73
Дара,спокойно! GrinningИскам да ти кажа нещо.Зълва ми в момента е бременна(38г.).преди 2 години,след 8-9 години мъки с инвитро и т.н. успя най-накрая да за4ене първото си детенце.И сега като забременяла втория път си помислила 4е я хваща крити4еската LaughingА то- какво било WinkТака 4е- това с възрастта и шансовете въобще не е гаранция за успех или неуспех.Не се отчайвай и престани да четеш такива неща Naughty

# 74
  • Стара Загора
Наистина сме много кротки тая седмица...май сме изтощени от празниците...или просто много ни мързи Mr. Green
Дари извинявай, че не помня /то и моето ЕГН расте Blush/ ама какъв е при вас проблема...ти изследвания правила ли си си...а на мъжа ти? Почня само, че той е доста по-възрастен от теб /а може и да бъркам вече/ и че имаше една несполучлива бременост Tired

Общи условия

Активация на акаунт